tutli_putli 25.05.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Krzysztof to popularny kamień i na pewno do zakupienia w każdym zakładzie kamieniarskim. W jakiej Ty okolicy mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 25.05.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Witam się u Ciebie, , domek zapowiada się fantastyczny. Tym większe gratulacje iż wszystko wykonuje mąż - ogromne ukłony w jego stronę. Bardzo podobają mi się Twoje listwy przysufitowe te pełne i te zwykłe Czy mogłabyś podać gdzie je nabyłaś? Potrzebuje pełne aby schować szyny jak TY i takie zwykłe do pozostałych pomieszczeń. A jak bym mogła poprosić o ich wymiary, byłabym bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.05.2013 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Witaj channel8 Dziękuję za wszystkie pochwały w imieniu męża Listwy kupowałam tutaj . Rozumiem, że z wymiarami chodzi Ci o ich wysokość - wszystkie mają 15cm. wysokości i 1,5m. długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 25.05.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Bardzo pięknie Ci dziękuję i z niecierpliwością czekam na nowe wpisy i postępy prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.05.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Nie ma za co polecam się na przyszłość. Kolejne posętepy będą widoczne za jakieś 2 - 3 tygodnie, u nas wszystko powoli się ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 tutli mogę jedynie wzdychać z zachwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.05.2013 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Kochana i u Ciebie proces wykańczania zbliża się jak widzę wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.05.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 myślę, że wielkie kroki juz za nami teraz będziemy drobić malutkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.05.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Tutli, fantastyczne postępy u Was! Kuchnię macie z Ikei, czy to stolarska robota? (pytam, bo szafka na wino wygląda mi znajomo) Eh, pamiętam jak my byliśmy na tym etapie prac. Jak bardzo cieszyła każda skręcona szafka, każda płytka... Będę z niecierpliwością wyglądać nowych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.05.2013 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dropcia dobrze poznałaś - korpusy, bebechy i oświetlenie są z Ikea. Po przeliczeniu wyszło najtaniej i najszybciej do samodzielnego montażu. Fronty gzymsy, pilastry itd. robi nam stolarz, który wykonał nasze drzwi wewnętrzne. Chciałam trochę bardziej dekoracyjną kuchnie niż ta Ikeowska i pan zgodził się nam wykonać to wszystko, mimo że nie zajmuje się tym na co dzień, a do tego wybarwienie frontów będzie identyczne jak drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 27.05.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Tutli !Ja z miasta Uć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.05.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 a no to ok, możesz się łapać w okręg działania pana kamieniarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Hej tutli, jakie wspaniałe postępy:jawdrop: Kuchnia już prezentuje się pięknie- nie mogę się doczekać efektu końcowego. Obudowa okna wyszła super:yes: Czy ten blat do kuchni ma błękitne wstawki? Mega oryginalnie:D Doczytałam tylko u siebie, ze robiłaś tartę- no i jak Ci wyszła? Opowiadaj:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.05.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Aga - dzięki za komplementy Obudowa okna jak na razie najładniejsza z tego wszystkiego bo skończona Dzisiaj dotarł w końcu na pomiar pan stolarz od frontów - pod koniec tygodnia ma nam przedstawić wycenę. Załamał nas na wstępie tylko terminami, zawalony jest na maxa robotą i może to potrwać nawet miesiąc albo i dłużej zanim wykona wszystkie te elementy. Blat ma wstawki i nie wstawki to wygląda jak taki niebieski hologram ujawniający się pod wpływem światła. Trochę bardziej się iskrzy niż granit star galaxy Tarta wyszła miodzio, bardzo pyszna również na zimno i mega sycąca - na dodatek to moja pierwsza tarta w życiu:cool:. Wstawiaj więcej takich przepisów u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 28.05.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Tutli- przeczytalamu MarJelki... - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 31.05.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Fra no niestety tak się czasem układa w życiu, że nas dopadają ciężkie chwile. Niestety z mojego dzisiejszego wyjazdu na spotkanie z dziewczynami nici ale po powrocie z Gliwic dopiero teraz troszkę zregenerowałam siły i psyche. Nie dałabym rady dzisiaj się wesoło bawić mimo szczerych chęci. Dziewczynom zazdraszczam tej szalonej wspólnej zabawy w Piotrkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 03.06.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witaj! Przywedrowalam z watku Kordelji. Listwy przysufitowe wyszly super! I bardzo dobry pomysl z pelnymi listwami przy karniszach zamiast obudowy kartonowo gipsowej. Zgapie jak nic u siebie Kuchnia tez zapowiada sie ciekawie, czekam na zdjecia z frontami i blatem. Bede podgladac na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 03.06.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Zapomnialam dodac ze drzwi tez podobaja mi sie ogromnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.06.2013 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witaj Mollik serdecznie Z tymi listwami to mój szanowny Pan Mąż wymyślił naprawdę fajny patent - polecam. Zdjęcia kuchni nie wcześniej niż za 2 - 3 tyg. Sama się nie mogę jej doczekać. Fronty i dekory roi nam po uproszeniu ten sam stolarz co drzwi a niestety zawalony jest robotą bo zajmuje się głównie drzwiami a teraz zaczęła się pełnia sezonu na nie Byłam kilka dni temu w Twoim wątku i też się zapowiada cudna kuchnia. No i wzdycham sobie bardzo do upolowanego przez Ciebie ostatnio żyrandola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 03.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Jak to możliwe że wcześniej u Ciebie nie byłam? Super! Naprawdę gratuluję niestandardowych i nieszablonowych wnętrz. Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts