Karram 14.06.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Tutli - pokój córki piękny. Ja chcę taką sypialnię!!!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.06.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 padłam z wrażenie, boski pokój córki, boska kuchnia. Gratuluję świetnych wieści i życzę spokojnej przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.06.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ja myślę że u Ciebie będzie Pomódlmy się za to ! Kochana u mnie w VIP-ie nie ma nic ciekawego, oprócz osób, które tam przychodzą. Mamy taką mini kawiarenkę Mamy miec dom, ale cos nam nie wychodzi. Ktoś nas przeklął czy co ? Same kłopoty..... Dlatego też, pozwolisz, ze przynajmniej u Ciebie, nacieszę swoje zapłakane oczęta, co ? Już ktoś wprowadził serię głupich pytań, więc i Ja sie podepnę. Pytanko numer jeden. Skąd zlew kuchenny ? Czy nie boisz sie obtłukiwania ? Ja tak i dlatego ciężko mi się do niego przekonać. Nie zmienia to faktu, że jest przecudnej urody i chyba jako jedyny ze wszystkich zlewów świata, pasuje do tego typu kuchni jak ulał. Pytanko numer dwa. Skąd łóżko córki ? Też chciałam Ludwikowskie ale z własną chorą akcja tuningową. Mam problem ze znalezieniem łóżka w odpowiednich wymiarach. Szukam 180x200 a wszędzie znajduję 140 lub 160 i to też rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Jak nie lubię ciemnych pomieszczeń-pokoi, tak wpadałam jak śliwka w kompot i zmieniłam zdanie Pokój Twojej córci jest fantastyczny!!! Łóżko w oknie, jak i samo łóżko cud!!!! Nie zmieniać nic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.06.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Marimag - no przykro mi bardzo, że nie wychodzi z domem ale głowa do góry i nie trać nadziei a na pewno i dla Was przyjdzie odpowiedni czas na budowanie Będę trzymała kciuki żeby się udało. Zlew to Domsjo z Ikea - nie mam pojęcia jak to będzie z tym obtłukiwaniem. Pewnie jest takie ryzyko, że się może obić ale tak bardzo ten zlew był moim marzeniem, że praktyczna strona w ogóle mnie nie interesowała Chociaż gdzieś czytałam że to raczej mało prawdopodobne przy normalnym użytkowaniu. I tak mało zmywam w zlewie - bo zmywarka za mnie odwala całą brudną robotę. Łóżko młodej kupiliśmy we Wrocławiu - ale wcześniej wynalazłam je na allegro. Muszę Cię zmartwić wałkowałam ten temat rozmiarów ze swoim małżeńskim łóżkiem i nie ma szans na większe, oryginalne, francuskie łóżko niż do materaca 150 cm. Chyba, że zrobiłby Ci ktoś takie na zamówienie - tylko wtedy koszt kolosalny pewnie będzie. Ewentualnie polecam śledzić Ci stronę Camelote - albo pogadać z jej francuskim właścicielem, może coś by się udało mu sprowadzić większego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.06.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Jak nie lubię ciemnych pomieszczeń-pokoi, tak wpadałam jak śliwka w kompot i zmieniłam zdanie Pokój Twojej córci jest fantastyczny!!! Łóżko w oknie, jak i samo łóżko cud!!!! Nie zmieniać nic!!! Marta ja też nie lubiłam ciemnych pomieszczeń i mocno się denerwowałam szalonym pomysłem mojej pociechy - ale nie dało rady wybić jej z głowy ciemnych ścian. Jedyne czym się pocieszałam, to tym że sam pokój jest bardzo jasny bo ma dwa wielkie okna. Na szczęście dla Młodej pokój się obronił. Podczytywała ze mną co piszecie i słyszę dzisiaj tylko "a nie mówiłam!":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.06.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 padłam z wrażenie, boski pokój córki, boska kuchnia. Gratuluję świetnych wieści i życzę spokojnej przeprowadzki. Dzięki - ale spokojna jak nas znam to ona raczej nie będzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.06.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Tutli - pokój córki piękny. Ja chcę taką sypialnię!!!:yes: Karram cóż ja Ci mogę powiedzieć - ja myślę, że założysz w końcu jakiś swój wątek i choćby na razie inspiracje będziesz mogła zbierać. I wkrótce pochwalisz się wnętrzami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.06.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ile lat ma właścicielka tego łoża ? W grudniu skończy 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Tutli, może pisałaś, ale ja nie doczytałam , a w jakim kolorze będą mebelki w pokoju córci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.06.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Marta będę się raczej trzymać kolorystyki z ramy łóżka..myślałam, myślałam i nic innego tam jakoś nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Marta będę się raczej trzymać kolorystyki z ramy łóżka..myślałam, myślałam i nic innego tam jakoś nie widzę. Chyba to najlepszy pomysł jakoś nie pomyślałam , byłam przekonana że napiszesz białe Choć wydaje mi się że obie wersje by pasowały:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.06.2013 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Białe miały być w pierwszej wersji ale im dłużej się nad nimi zastanawiam i przeglądam zdjęcia ewentualnych egzemplarzy tym jakoś mniej mam do nich przekonanie. Ale ponieważ nigdy nie mówię nigdy i bywam nieobliczalna to nie wykluczone, że jak trafiłabym na coś bezwzględnie urzekającego to mogło być i białe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.06.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Tutli dziękuję, wiem ze masz teraz męczacy czas wiec kiedy Ci sie uda wyslać to bedzie ok Kuchnia jak dojda fronty będzie rewelacja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.06.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Dziękuję Ci Tuśka, ale póki co to nawet najmniejszego swiatełka w tunelu nie widać Nie będziemy się budować. Myslimy o kupieniu czegoś gotowego, ale ceny w naszej wsi są Co do mebelków u córki to w kolorze ramy łózkowej jak najbardziej ale widziałabym tez jeszcze coś czarnego dla podkreslenia i wprowadzenia akcentów. Złoto też będzie tam wskazane. Nosz kurna, poszalałabym...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.06.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Tutli, Przepięknie u Ciebie. Tapeta w garderobie, pokój Młodej, kuchnia... no ale sypialnia :jawdrop: Szaleństwo. Jestem zachwycona i czuję niedosyt, że tak mało fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 17.06.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Nie bylo mnie kilka dni a u Ciebie takie zmiany! Wszystko podoba mi sie niesamowicie. Garderoba z tapeta, listwami i podloga wyglada pieknie. Spizarka obok kuchni to moje niestety niewykonalne marzenie, z przesuwanymi drzwiami wyglada u Ciebie pieknie. O takim okapie myslalam tez u nas, na razie wybralismy troche inny ale nie wykluczone ze do wlasnie takiego wrocimy okap jest mocowany 80 cm nad blatem? Widze tez ze masz baterie dokladnie taka jak chce gdzie ja kupilas? Gratuluje przeprowadzki za niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 17.06.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 I nie moge sie doczekac zdjec kuchni z frontami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.06.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Dziewczyny odpisze na szybko. Ponieważ lodówka i pralka została przewiezione do nowego domu - śpimy od wczoraj już na stałe na nowych włościach. Jestem wykończona - wszędzie bałagan i w nowym i starym lokum są wszędzie kartony i masa rzeczy do spakowania lub wypakowania:sick: Nie mam z tego powodu czasu na forum ani możliwości zrobienia zdjęć bo wszędzie jest bałagan;) Marimag- złoto bedzie na pewno, czarny jakoś nie koniecznie mi tam pasuje, ale temat biorę do przemyślenia Illu - dzięki jak już ogarnę ten chaos to wtedy będzie czas na zdjęcia bo na razie nie ma co pokazywać okap jest mocowany 80 cm nad blatem? Widze tez ze masz baterie dokladnie taka jak chce gdzie ja kupilas? Molliczku tak okap jest 80cm nad blatem, jest jeszcze nie wykończony a bateria jest z Ikea, podobnie jak zlew. buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 18.06.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 śpimy od wczoraj już na stałe na nowych włościach. Jestem wykończona - wszędzie bałagan i w nowym i starym lokum są wszędzie kartony i masa rzeczy do spakowania lub wypakowania:sick: Nie mam z tego powodu czasu na forum ani możliwości zrobienia zdjęć bo wszędzie jest bałagan;) A to nam się zbiegło w czasie Gratuluję tutli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts