Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eklektycznie, klasycznie...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No fakt.

Ceny troche bolą :sick:

Nie wiem na czym to polega...

Dlaczego producenci nie mają swojego salonu firmowego.

Już nie jednokrotnie spotkałam się z czymś fajnym co jest dostępne tylko w wybranych salonach partnerskich.

Podejrzewam, ba, jestem pewna, że Domoteka nieźle sobie dolicza. To samo w Moma czy innych.

Znalazłam bardzo fajna kanapę a właściwie sofę. Widziałam ja u kogoś na żywo.

ROBI WRAŻENIE !

dowiedziałam się jak się nazywa model. znalazłam w necie producenta. Zadzwoniłam i sie dowiedziałam, że oni nie sprzedają.

Przeszukałam sklepy i znalazłam.

Różnica pomiędzy sklepem pod Wawą a Domoteką to 10 tys. Podkreślam RÓŻNICA !

O cholera ! Że Ja wcześniej o tym nie pomyślałam ! :bash::bash::bash::bash:

TUTLI ! Tobie by pasowała...chyba.

Jest bardziej klasyczna i stylizowana niż te które pokazała TWO.

Może Ci podejdzie ? :)

Poczekaj ...musze sobie przypomnieć......

To ja hurtem - przywitam się i pogratuluję! :wave:

Przeczytałam Twój wątek hurtem w jeden wieczór. Już wiem, że będę się inspirować - obudową okapu i szyn przysufitowych :yes: Taki okap to od zawsze moje marzenie, najchętniej z wielkim metalowym zegarem na nim ^^

Cześć Panna Z - bardzo miło mi Ciebie gościć i fajnie że się podoba oczywiście zapraszam jak już kuchnia będzie skończona, co patrzą na dotychczasowe tempo jeszcze tak szybko nie nastąpi :rolleyes:

Ceny znalazłam tylko na stronie Moma studio z Warszawy, nie wiem czy jednakowe obowiązują w całej Polsce, zapewne trzeba dzwonić i pytać bo kwota zależy jak zawsze od rodzaju tkaniny i wielkości mebelka ;)

Koriander

Cambridge

Twosia mnie by pasowała ta Cambridge tylko mogłaby być jednak tańsza bo aktualnie to moge sobie tylko na razie pomarzyć i powzdychać - u mnie muszą być dwie sztuki ;)

Uffffffffffffffffff.

Znalazłam :)

Sofa Prim firmy Olta.

Jak Ci sie spodoba to dam namiary gdzie tanio...taniej ;)

http://www.olta.com.pl/gfx_galeria/prim01.jpg

Mari podoba mi się cholernie - ale aż się boję zapytać ile takie cudo kosztuje. :yes:

Juskowa mi siem nie podoba:D

Witam - jestem u Ciebie pierwszy raz - ale nie powiem miło u Ciebie :) :) :) gratuluję przeprowadzki, ja swojej nie mogę się doczekać. Przyszłam do Ciebie zapytać o zlew ceramiczny. Ale dostałam odpowiedź :) martwiłam się, że może być delikatny w użytkowaniu i obawiałam się uszkodzenia - np. spadająca szklanka lub nóż. Ale jak mówisz że jest ok to mnie podniosłaś na duchu :)

Poza tym piękne wnętrza, kolory, zestawienia i gratulacje dla super zdolnego męża bo widzę to złota rączka :) Obiecuję zaglądać częściej :):lol:

Fioletowafiolka witaj serdecznie - dzięki za pochwały i w imieniu męża :)

Odnośnie zlewu to mogę jeszcze dopisać, że trzeba uważać bo jak coś szklanego czy ceramicznego do niego upadnie to stłuczka gwarantowana. Natomiast temu zlewu nic sie nie dzieję od takich upadków:D I garnki stalowe mogą zostawiać na nim grafitowe ryski, które znikają po przetarciu mleczkiem do czyszczenia.

Dzieki Narendil ale ta jest pewnie z Kare albo z HappyBarok mam wątpliwości co do jakości i wygody tych mebli. Oni stawiają chyba bardziej na efekt niż na wygodę i jakość. Meble mają faktycznie bardzo przyciagąjące uwagę kusząco śliczne i moim zdaniem to wszystko jest w zawyżonych cenach. Ale być może się mylę? No i u mnie nóżki ludwikowskie odpadają - muszą być pod emipre lub bardziej proste.

Sofka podana przez marimag jest prawie identyczna z moimi tylko ja mam bez pikowania.Jak ci się podoba to podaję producenta

http://www.katalog.arismebel.pl/

Beatko też piękne sofy mają w Aris ale ceny już chyba mniej :) No nic mnie się nie spieszy aż tak bardzo i pewnie zimą się weźmiemy za ten temat. Chyba że się nawinie jakaś dobra promocja w międzyczasie :rolleyes:

Tak czy siak zrobił się fajny przegląd sof i producentów godnych zapamiętania.

Na szybko jeszcze dopiszę, że w końcu dzisiaj pan stolarz dostarczył brakujące elementy do kuchni i Pan Mąż własnie walczy z ich montażem. Oczywiście żeby nie było zbyt pięknie brakuje części do okapu i mają być PODOBNO po niedzieli - tylko ciekawa jestem po której? :bash:

Mari no wiem, wiem :) Wiecie, że u mnie jest największa w Europie hurtownia Jyska a nie mają sklepu firmowego - masakra normalnie. Miałam nawet kiedyś od nich specjalne zamówienie na obraz przedstawiający te hale a nic kupić nie mogę na miejscu:rolleyes:

Beatko no mam taką cichą nadzieję żę może coś się uda trafić