tutli_putli 21.07.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Z nowości zdjęciowych: do salonu spontanicznie nabyliśmy taki bufet [img]https://lh5.googleusercontent.com/-OzEmXOJ9ul4/Uep-gr_i_aI/AAAAAAAABgw/lOH_ep7kaUw/w769-h577-no/P7200089.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.07.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Fajna i fajne złocenia ale chyba przez ten marmurowy blat to chyba bardziej pod umywalki do łazienki, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 21.07.2013 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Kochana musiałabym mieć prawdziwy salon kąpielowy o powierzchni chyba minimum 20m2 żeby to zmieścić - bufet ma 2.70m długości. Blat nam pasuje idealnie do płytek z szachownicy i marmuru kominka w salonie :D To dzieło francuskiej manufaktury JP Ehalt z serii Elysse (jest oczywiście sygnowany) a te wszystkie złocenia to okucia z mosiądzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 21.07.2013 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Wiecie może gdzie można kupić podobną szklarenkę na nóżkach? http://brocante.pl/upload/produkty/14/sz12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.07.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Kochana musiałabym mieć prawdziwy salon kąpielowy o powierzchni chyba minimum 20m2 żeby to zmieścić - bufet ma 2.70m długości. Blat nam pasuje idealnie do płytek z szachownicy i marmuru kominka w salonie :D To dzieło francuskiej manufaktury JP Ehalt z serii Elysse (jest oczywiście sygnowany) a te wszystkie złocenia to okucia z mosiądzu. U la la burżuła Przepraszam, że pytam ale HOW MUCH IS THE FISH ? jak pytał pewien klasyk Sprowadziliście ? Szklarnia powiadasz.....Polukamy i za tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.07.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 A taka ujdzie ? http://brocante.pl/upload/produkty/14/100b8471_cp3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.07.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Przecież można ją zamówić .... http://brocante.pl/sklep/szczegoly/produkt/15548-szklarenka-na-nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.07.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 A ta fajna bo tania. Zawsze można jej cos odciąc i przemalować http://www.andecor-sklep.pl/sklep/?1272,de170-szklarenka-dekoracyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.07.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Next... http://www.niczegosobie.com/2011/02/szklarenki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 22.07.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Komoda sprowadzona Ta szklarenka z Brocante byłaby super bo jest duża tylko ze niestety jest z drewna. Ja potrzebuję jej żeby zamknąć w niej pozostałości mojej kolekcji storczyków a one potrzebuję dużej wilgotności więc drewno odpada bo będzie pęczniało i się wypaczało. Najlepsza byłaby własnie metalowa ta z Andecor mogłaby być ale trochę mała jest w środku. W Niczegosobie na stronie sklepu nic nie mają ze szklarenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.07.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Tutli mam takie małe pytanko...udło Ci sie może wysłac te próbki płytek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.07.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Przecież można ją zamówić .... http://brocante.pl/sklep/szczegoly/produkt/15548-szklarenka-na-nogach Tuśka, jak wcześniej pisałam i linkowałam...możesz tę swoja wymarzoną zamówić. Śledztwo trwa....pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 22.07.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Tutli, a może powsadzasz storczyki w takie lampioniki - wiem, że nie na nóżkach, ale kilka w rożnych rozmiarach z kwiatkami w środku na ładnym stoliczku czy konsolce to też fajna kompozycja... Albo odpowiednio malutkie, wysokie stoliczki zamówić u stolarza do tego A warunki to kwiatuchy tam też powinny mieć całkiem dobre, no i one metalowe są http://www.lord-nelson.pl/db/images_thumb_871_230_230.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.07.2013 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Tutli mam takie małe pytanko...udło Ci sie może wysłac te próbki płytek ?Ivy, kochana padam na kolana i bije się w pierś w natłoku przeprowadzkowych wrażeń nie wyslalam ale jeśli to aktualne wyślę w poniedziałek. Wstyd mi przeogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.07.2013 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Kochani wogóle jak to bywa w nowym domu. -zostałam bez neta. Mobilny mi się zrabal i muszę lapka do serwisu oddać. A radiowki jeszcze nie wybrałam. Pisze teraz z telefonu i na dłuższą metę to się tak nie da :\ obiecuje nadrobić wszystko jak już mi naprawia co trzeba i z normalnego ompa będę mogła pisać. Pozdrawiam Was tymczasem gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Piszę tu po masz chyba zapchana skrzynkę. Tusiu, przepraszam Cię bardzo, że jeszcze nie dałam Ci namiarów na sklep kanapowy, ale moja córka dostała w nocy ataku padaczki i wylądowałysmy w szpitalu. Wróciłam w piatek po południu i nie miałam mozliwości ani głowy zeby podzwonic celem wywiadu. Jeśli nie jest to temat na już, to obiecuję, ze jak sie ogarne i wrócę z urlopu to na 100% załatwię ci to do czego się zobowiązałam. Pozdrawiam Jeszcze raz przepraszam za obsuwę :oops::oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 29.07.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Two nie mam pojęcia od czego taka alergia mnie dopadła (nigdy na nic nie miałam alergii) może coś pyliło na dworze i może to też kurz pobudowlany a może jedno i drugie się skumulowało? Na szczęście już jest ok i napadu kaszlu ustąpiły. Co kanap szukam podobnych do tych poniżej, tylko raczej nie niebieskich a w naturalnych szarościach. Jeśli nie znajdę gotowych w rozsądnej cenie to może gdzieś zamówię. witam, Witam, może moja sofa się spodoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Convallaria 31.07.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Hej, gratulacje z okazji przeprowadzki - ale macie fajnie! My na razie oglądamy jedynie wiechę nad wieńcem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 09.08.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 ślicznie ... "klasycznie" choć nie w moim stylu .... najbardziej interesuje mnie to "elektrycznie" po odpaleniu sterowników czekam na regularne wpisy i sprawozdania oraz aktywność w wątku dla ogrzewających na prund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.09.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Tutli a gdzieś Ty zniknęła??? kuchnia pewnie już urządzona... no kochana coś się obijasz Ciebie ni-ma, zdjęć ni-ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts