Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eklektycznie, klasycznie...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochana musiałabym mieć prawdziwy salon kąpielowy o powierzchni chyba minimum 20m2 żeby to zmieścić - bufet ma 2.70m długości. Blat nam pasuje idealnie do płytek z szachownicy i marmuru kominka w salonie :p:D

To dzieło francuskiej manufaktury JP Ehalt z serii Elysse (jest oczywiście sygnowany) a te wszystkie złocenia to okucia z mosiądzu.

Kochana musiałabym mieć prawdziwy salon kąpielowy o powierzchni chyba minimum 20m2 żeby to zmieścić - bufet ma 2.70m długości. Blat nam pasuje idealnie do płytek z szachownicy i marmuru kominka w salonie :p:D

To dzieło francuskiej manufaktury JP Ehalt z serii Elysse (jest oczywiście sygnowany) a te wszystkie złocenia to okucia z mosiądzu.

U la la burżuła ;)

Przepraszam, że pytam ale HOW MUCH IS THE FISH ? jak pytał pewien klasyk ;)

Sprowadziliście ?

Szklarnia powiadasz.....Polukamy i za tym :)

Komoda sprowadzona :) Ta szklarenka z Brocante byłaby super bo jest duża tylko ze niestety jest z drewna. Ja potrzebuję jej żeby zamknąć w niej pozostałości mojej kolekcji storczyków a one potrzebuję dużej wilgotności więc drewno odpada bo będzie pęczniało i się wypaczało. Najlepsza byłaby własnie metalowa ta z Andecor mogłaby być ale trochę mała jest w środku. W Niczegosobie na stronie sklepu nic nie mają ze szklarenek :(

Tuśka, jak wcześniej pisałam i linkowałam...możesz tę swoja wymarzoną zamówić.

Śledztwo trwa....pamiętam :)

Tutli, a może powsadzasz storczyki w takie lampioniki - wiem, że nie na nóżkach, ale kilka w rożnych rozmiarach z kwiatkami w środku na ładnym stoliczku czy konsolce to też fajna kompozycja... Albo odpowiednio malutkie, wysokie stoliczki zamówić u stolarza do tego :p A warunki to kwiatuchy tam też powinny mieć całkiem dobre, no i one metalowe są :)

http://www.lord-nelson.pl/db/images_thumb_871_230_230.jpg

Kochani wogóle jak to bywa w nowym domu. -zostałam bez neta. Mobilny mi się zrabal i muszę lapka do serwisu oddać. A radiowki jeszcze nie wybrałam. Pisze teraz z telefonu i na dłuższą metę to się tak nie da :\ obiecuje nadrobić wszystko jak już mi naprawia co trzeba i z normalnego ompa będę mogła pisać. Pozdrawiam Was tymczasem gorąco :)

Piszę tu po masz chyba zapchana skrzynkę.

Tusiu, przepraszam Cię bardzo, że jeszcze nie dałam Ci namiarów na sklep kanapowy, ale moja córka dostała w nocy ataku padaczki i wylądowałysmy w szpitalu.

Wróciłam w piatek po południu i nie miałam mozliwości ani głowy zeby podzwonic celem wywiadu.

Jeśli nie jest to temat na już, to obiecuję, ze jak sie ogarne i wrócę z urlopu to na 100% załatwię ci to do czego się zobowiązałam.

Pozdrawiam

Jeszcze raz przepraszam za obsuwę :oops::oops::oops::oops:

Two nie mam pojęcia od czego taka alergia mnie dopadła (nigdy na nic nie miałam alergii) może coś pyliło na dworze i może to też kurz pobudowlany a może jedno i drugie się skumulowało? Na szczęście już jest ok i napadu kaszlu ustąpiły.

Co kanap szukam podobnych do tych poniżej, tylko raczej nie niebieskich a w naturalnych szarościach. Jeśli nie znajdę gotowych w rozsądnej cenie to może gdzieś zamówię.

CmXZSaAMmTnV1fLj7Dcpz4BxRChfrraEhLe49AdyHpA=w306-h223-p-no

witam,

Witam, może moja sofa się spodoba?

• 2 weeks później...
  • 1 month później...