max-maniacy 19.09.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 i ja też apeluję o to, żebyś dała jakiś znak życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 10.10.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Cześć Kochani Miło że ktoś tu jeszcze zagląda i pamięta moja galerię Nie miałam stałego dostępu do neta i podziało się niedobrze przez wakacje. Wspominałam gdzieś tam kiedyś na FM ukradkiem, że zachorował mój tata. Niestety finał okazał się tragiczny i tata zmarł po ciężkiej walce z nowotworem 28 sierpnia. Nie miałam więc jakoś głowy do spraw forumowych. Mam nadzieję że wybaczycie. Pomału jakoś tak się zbieram do kupy i postaram nadrobić wszelkie fotorelację w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.10.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Są rzeczy wazne i naprawdę ważne. Nie musisz się tłumaczyć i usprawiedliwiać. To chyba normalne.... Bardzo Ci współczuję straty... W tej sytuacji, każde słowo wydaję się banalne, więc nic nie powiem.... :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 10.10.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Tutli - bardzo współczuję... Naprawdę, zupełnie nie wiem, jak mam to wyrazić... Trzymaj się kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.10.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Hej Tutli, fajnie, ze jesteś. Kochana szczere kondolencje Tak mi przykro.... Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.10.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Tutli współczuję bardzo. Trzymaj się ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.10.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Tutli trzymaj się, najszczersze wyrazy współczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.10.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Hej Tutli! Zastanawiałam się niedawno co nowego słychać w Waszym domku. Strasznie mi przykro i współczuję straty. Trzymaj się dzielnie, bardzo mocno ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.10.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Tutli ...baaardzo mi przykro !!:( Trzymaj się kochana:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.10.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Tutli, bardzo mi przykro Trzymaj się ciepło, myślę o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.10.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Współczuję czas leczy rany... trzymaj się :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.10.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Gosiu, bardzo mi przykro:( Domyślam się co możesz czuć. Mój tato też chorował i zmarł 7 lat temu. Życzę Ci dużo siły i spokoju. Zobaczysz, że z czasem będzie mniej bolało. Ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Convallaria 12.10.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Trzymaj się ciepło, bardzo mi przykro - też przez to przechodziłam. Mam nadzieję, że natłok spraw związanych z codziennym życiem, załatwianie prostych spraw - słowem zajęcie czasu - choć trochę pomagają Ci w radzeniu sobie z bólem:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 12.10.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 ....bardzo dziękuje za te wszystkie piękne słowa otuchy - ogromnie mnie wzruszyłyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.10.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Gosia, wspolczucia.....i troche przewrotnie....gratulacje z okazji zyskania swojego osobistego Aniola tam na Gorze, w osobie Taty-Stroza.... pozytywne mysli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Tutli wyrazy współczucia :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.10.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 i ja zostawiam wyrazy współczucia i przytulasa mam nadzieję, że wkrótce do nas wrócisz. i jeszcze wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 15.10.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Tutli ! Trzymaj się, najszczersze wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 17.10.2013 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Tutli witaj-mam pytanie o Twój blat kuchenny, możesz podać jego nazwę i gdzie go zamawiałaś? jak Ci się sprawuje w użytkowaniu? są jakieś odbarwienia, odpryski, rysy, cokolwiek? czy stan ideał? Classic : stan ideał - nic mu nie groźne jak na razie ani gorące gary ani krojenie nożem Jest zrobiony przez kamieniarza z mojej okolicy, z ukraińskiego granitu o nazwie Labrador tylko w tej czarnej bardzo ciemnej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 17.10.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 i ja zostawiam wyrazy współczucia i przytulasa mam nadzieję, że wkrótce do nas wrócisz. i jeszcze wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta. Kasia spóźnione dzięki - nawet mi się nagroda trafiła w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts