tutli_putli 17.10.2013 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Gosia, wspolczucia.....i troche przewrotnie....gratulacje z okazji zyskania swojego osobistego Aniola tam na Gorze, w osobie Taty-Stroza.... pozytywne mysli.... Ech Maja no coś w tym jest takiego... Ja już mam dwa takie Anioły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 17.10.2013 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Kurcze wpadam tu jak po ogień - ledwo siadłam do FM to już się familia kolacji domaga ..i muszę iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dom Pod Dębem 06.11.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Witam,jestem po lekturze prawie całego dziennika, a trafiłam na Wasz dom szukając płytek imitujących drewno. W moim salonie leży już Ceramiche Gardenia Orchidea Rovere Naturale, ale mam wielki problem z doborem fugi - i do Ciebie, tutli putli, zwracam się z ogromną prośbą o pomoc. Miałam chwilowy pomysł na antracytową fugę, która miałaby podkreślić podziały między płytkami, ale biegam po fotkach płytek udających drewno w internecie i nigdzie nie ma ciemnej fugi, zawsze jasna zbliżona do koloru płytek. Niełatwo jednak dobrać coś do tych płyteczek. Boję się, że złym kolorem fugi zepsuję cały efekt tej podłogi. A jakie fugi zastosowaliście na swoje Rovere Naturale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.11.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Witam, jestem po lekturze prawie całego dziennika, a trafiłam na Wasz dom szukając płytek imitujących drewno. W moim salonie leży już Ceramiche Gardenia Orchidea Rovere Naturale, ale mam wielki problem z doborem fugi - i do Ciebie, tutli putli, zwracam się z ogromną prośbą o pomoc. Miałam chwilowy pomysł na antracytową fugę, która miałaby podkreślić podziały między płytkami, ale biegam po fotkach płytek udających drewno w internecie i nigdzie nie ma ciemnej fugi, zawsze jasna zbliżona do koloru płytek. Niełatwo jednak dobrać coś do tych płyteczek. Boję się, że złym kolorem fugi zepsuję cały efekt tej podłogi. A jakie fugi zastosowaliście na swoje Rovere Naturale? Witaj miło u mnie jest elastyczna fuga z Mapei w kolorze cementowym Nie pamiętam już numeru ale to jest ta jaśniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dom Pod Dębem 07.11.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Witaj miło u mnie jest elastyczna fuga z Mapei w kolorze cementowym Nie pamiętam już numeru ale to jest ta jaśniejsza Wielkie dzięki! W ogóle jestem bardzo wdzięczna za ten blog, bo gdybym przypadkiem na niego nie trafiła, pewnie miałabym na podłodze Woodentic albo Holtzer, a te płyteczki Ceramiche Gardenia są o niebo ładniejsze! Miałam okazję porównać na żywo moją próbkę z Woodentic'iem, naprawdę zupełnie inny wzór. Jesteśmy w nich zakochani, bo są podobne do siebie wzorem niektóre sztuki, ale na 27 m2 salonu nie mogę znaleźć 2 identycznych. I bardzo lubię ten odcień, taki trochę ciepły, trochę zimny. Dziękuję raz jeszcze za inspirację! Kominek też u Was jest piękny, szukam czegoś podobnego ale w biokominkach. Na naszych Rovere Naturale planuję wypróbować fugę antracyt, bo chciałabym podkreślić podziały na podłodze. Zobaczymy jak to wyjdzie, jeśli nie wyjdzie - od razu uciekam w jaśniejsze szarości. Jeszcze raz dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaja 2 10.11.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Jestem więc drugą osobą, której ogromnie pomógł Twój blog, również bardzo dziękuję. W maju poszukując płytki drewnopodobne trafiłam na Twój blog i zakupiłam rovere naturale od Pana z Zakopanego. Teraz jestem na etapie fugi. W garderobie Panowie położyli toffi Cersanitu i jest trochę blada. Na szarości nie wpadłam, spróbuję więc. Jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dom Pod Dębem 14.11.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Jestem więc drugą osobą, której ogromnie pomógł Twój blog, również bardzo dziękuję. W maju poszukując płytki drewnopodobne trafiłam na Twój blog i zakupiłam rovere naturale od Pana z Zakopanego. Teraz jestem na etapie fugi. W garderobie Panowie położyli toffi Cersanitu i jest trochę blada. Na szarości nie wpadłam, spróbuję więc. Jeszcze raz dziękuję. Ja się zdecydowałam na Ceresit Caramel. Nałożyłam trochę fugi na kilka płytek i kolor wygląda naprawdę dobrze, zbliżony do ciemniejszych odcieni na płytce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 26.11.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Witam, ja pierwszy raz w tych pięknych wnętrzach, przywędrowałam przypadkiem szukając płytek Tower Hill. Nie wiem jak to się stało że dopiero teraz. Bardzo mi przykro z powodu Taty.( Jeśli to nie problem ( bo pewnie głowy nie masz teraz do tego), czy moge spytać czy kupowałaś plytki podłogowe do małej łazienki gdzieś w internecie? (Szukam sprawdzonego sklepu) Poszukuję takich tylko sama nie wiem czy czarno białe czy biało czarne. mieszkam w małej mieścinie, i nigdzie tych płytek niestety nie mogę zobaczyć na żywo, więc tylko internet mi pozostaje. Jeśli mogłabyć jeszcze wrzucić kilka zdjęć tej łazienki, lub samej podłogi z mozaiką w rogach. (byłabym wdzięczna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 29.11.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Witam Kochani - starych i nowych podczytywaczy : Ogromnie się cieszę że mimo mojej małej aktywności - jeszcze mój dziennik może pomagać Bardzo jestem ostatnio zabiegana i parę niekoniecznie miłych historii znowu się po drodze przytrafiło. jak wiadomo nieszczęścia lubią chodzić parami. Ale mniejsza z tym... Dom Pod Dębem - co do kominka niestety nie pomogę - nie mam pojęcia o bio... Można by jedynie zastosować fortel i taki bio kominek wstawić np w drewniana stylową angielską obudowę albo w obudowę ze sztukaterii np od Oraca. Kaja 2 - mnie ta szarość najlepiej pasowała. u mnie jej praktycznie nie widać ale może to dla tego że moje fugi podłogowe mają max 2 mm. KasiaC79 Wszystkie fotki wnętrz mojego domu wstawię po niedzieli. Podczas przeprowadzki zaginął mi gdzieś kabel od aparatu i czytniki kart. już zamówiłam nowe powinny dojść w przyszłym tygodniu to będę mogła w końcu skopiować zdjęcia na kompa. Aktualnie mam tylko foty z telefonu a te są w kiepskim stanie. Jeśli możesz poczekać i jeszcze Cię to intersuje to zapraszam koło czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 29.11.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 I jeszcze na szybko ... Co sądzicie o takich płytkach? [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 29.11.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 sądzimy że drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.11.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 ZAJEBISTE !!!!!! Sama o takich marzę, ale cena :sick::sick::sick: Bądź człowiek i powiedz SKĄD ???????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapxyz 30.11.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Witam (Jestem wiernym podglądaczem:rolleyes:) Płytki są cudowne i proszę podziel się info.gdzie takie można dostać bo sama takich poszukuję.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.11.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Będą do kupienia w moim sklepie internetowym Myślę ze cena Was pozytywnie zaskoczy - ale to dopiero jak ruszy oficjalna strona sklepu P.S aniapxyz - zdublowałaś post usuń jeden bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.11.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Tutli, jestes wielka !!!! Wreszcie jakis porządny i szanujący sie sklep ! Takie płytki to marzenie wielu ,ale ceny zaoceaniczne rozwalają !!!! Zresztą...sama wiesz Chciałabym byc pierwszym klientem, ale niestety.... Czy dla oddanych, wiernych i stale kibicujących kolezanek, będa jakies mega rabaty ???? Czy ten sklep to tylko z glazurą czy cos jeszcze ? Miałabym kilka sugestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.11.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Hej Tutli, jak fajnie,że sie odezwałaś Cierpliwie wyczekiwałam fotek twojego domu, już zwątpiłam, że wrócisz na fm, a tu proszę będą foty i jaki NEWS! własny biznesik z takimi pięknymi płytkami to ja juz nóżani przebieram na ten internetowy sklep http://emoty.blox.pl/resource/tuptup.gif Mam nadzieję, ze Fortuna sie do Ciebie w końcu uśmiechnie i odtąd już tylko szczęście będzie wam sprzyjało. Uściski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.11.2013 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Mari na razie będą tylko płytki ale z czasem kto to wie. Zobaczymy z moim wspólnikiem jak to się wszystko rozkręci. - wszelkie sugestie poproszę na priv Oczywiście że dla wiernych przyjaciół z FM rabaty przewidziane. W końcu gdyby nie to forum to kto wie czy kiedykolwiek odważyłabym się na taki krok Vesi no miałam nadzieję, że powklejam masę fot przez weekend a tu czytniki i kable amba zeżarła i nie mam jak tego ściągnąć z aparatu Kurcze jak ja normalnie się stęskniłam za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.11.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 A My NIENORMALNIE za Tobą Kiedy wielkie otwarcie ? Trzymam kciuki :stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.11.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 :lol2::DPrzed świętami już nie zdążymy się uporać ze wszystkim ale mam nadzieję, że szybciutko po Nowym Roku ruszymy z kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.11.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Tutli sklep? mogę już gratulować czekam z niecierpliwością, mimo że wybory płytkowe mam już za sobą. Płytki pokazane to moje marzenie, ale już szkło w kuchni mam zamontowane to nie będę zrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts