moniss 30.11.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Świetnie że wróciłaś tutli Z ogromną niecierpliwością czekam na nowe fotki z Twojego domu P.S. Płytki są rewelacyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 01.12.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Tutli, gratuluję decyzji o otworzeniu sklepiku Płyteczki przecudne i mam nadzieję, że też kiedys zostanę klientką ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 01.12.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Tutli !1. Płytki fajne. Kiedyś takich szukałem. Cholery pierwej dostałem , niż znalazłem. Będziesz miała zbyt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...2. Mam taki pomysł. Nam, tu, znajomym z forum, choćby na priv wyślij stronkę sklepiku, a my już dalej, dalej. / Po aferze na forum z reklamami i linkami do firm uczestników forum, chyba nie możesz i [ nie warto ] oficjalnie wklejać linków /.2 a . Myślę, że wszyscy TU się wpisujący, przez cichą aklamację wyrażą na to zgodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Convallaria 04.12.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Hej, Małgosiu! Gratulacje z okazji biznesowych planów - super!!!! Trzymam kciuki! Co do wysyłania namiarów na priv - może najlepszym wyjściem byłoby stworzenie bloga? Zapewne miałabyś wieeeeele wejść na stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.12.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 przypełzłam za płyteczkami bombowe!! do mojej łazienki by pasowały - może się skuszę jakie to wymiary tych białych???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.12.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Kochani wielkie dzięki dla Wszystkich za entuzjastyczne przyjęcie moich planów płytkowo-sklepowych - więcej na ten temat będzie już za kilka tygodni. Tymczasem wrzucam kilka fotek z obiecaną lata świetlne temu - kuchnią Oczywiście brakuje jeszcze paru detali takich jak np. roleta w oknie, gdzieniegdzie wystają jeszcze nie zagospodarowane kable itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.12.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Tusia, pytanko/a.... Z czego masz meble ? Co masz na podłodze ? Ile metrów ma kuchnia ? Wyszło slicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.12.2013 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Tusia, pytanko/a.... Z czego masz meble ? Co masz na podłodze ? Ile metrów ma kuchnia ? Wyszło slicznie. Hej Mari już odpowiadam i ślicznie dziękuję - meble są z MDF, - na podłodze jest płytka marmurowa, wielkości 30x30cm - kuchnia ma zdaje się 16m2? (16 albo 18 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.12.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Płytka marmurowa czyli kamień czy marmuro podobna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.12.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 04.12.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Okap i witrynki to mistrzostwo wyszło cudnie :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.12.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Hej Tutli Gratuluję z okazji otwarcia biznesu . Jeśli będziesz w nim miała więcej takich perełek jak pokazałaś to sukces murowany!!!!!! Takie płytki jak wkleiłaś są zazwyczaj pierońsko drogie - a wiem że dużo osób takich szuka . Kuchnia - pięęęęęęęęęęęękna!!!! Dopracowana w każdym szczególe i ma swój niepowtarzalny klimat!!! Ja zachwyciłam się stołem - cudo!!!! Pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.12.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Kurcze, tyle się rozpisałam i mi wcięło Wiec szybciutko napisze tylko że jesteś mistrzynią w łączeniu różnych materiałów i dodatków! Piękne wnętrza, cudna kuchnia, blaty, drzwi, podłogi- miodzio! A o płyteczkach też chętnie się dowiem, choć u siebie już nie mam miejsca na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.12.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 :jawdrop: piękna kuchnia, lampy, listwy, drzwi i opaski, podłoga, stół - fantastyczny ......... po prostu: elegance - france .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta 1719511427 04.12.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Witaj Tutli, chciałam się przywitać i powiedzieć jest pięknie, na prawdę pięknie. Gratuluję wyboru frontu szafek, wiem coś o tym, sama musiałam tłumaczyć godzinami o jaki front chodzi, bez wystającego filogą. Detal okapu klasa,bok wiszącej szafki pięknie przetłoczony. Pilasty, listwy i gzymsy to jest!!! BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.12.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 (edytowane) O kurcze...ogromnie dziękuję za tyle pochwał mojej domowym sposobem robionej kuchni. Przeczytałam co napisałyście Panu Mężowi bo to wszystko jego robota poniekąd. Tzn. może po kolei...: Długo szukałam stolarza, który wykonałby mi kuchnię w takim stylu nie rujnując przy tym budżetu. I jak trudno się nie domyślić - takiego nie znalazłam. Wzięliśmy się więc z Panem Mężem sami do roboty. Najpierw rozrysowaliśmy projekt. Później żeby zaoszczędzić czasu i dłubaniny sprawdziliśmy czy nie da się gotowych korpusów i wyposażenia kupić w Ikea - dało się. Następnym krokiem było zamówienie u Pana stolarza od drzwi - pasujących mi frontów i wszelkich, listew, pilastrów itp. Uchwyty wyszukałam gdzieś w sieci. Pozostało to wszystko poskręcać ,co zgrabnie uczynił Pan Mąż i zwieńczyć to wszystko blatem - co uczynił kamieniarz. Może nie powinnam pisać ale być może komuś to doda wiary że jak bardzo się chce to można nie przepłacać i mieć wymarzone meble Koszt całej kuchni z granitowym blatem (ale bez sprzętu AGD) zamknął się w 15tyś. w tym jest jeszcze zlew i bateria A ile przy tym satysfakcji mamy. No i ewentualne pretensje o niedoróbki też możemy mieć jakby co do siebie. Stół natomiast powstał z odnowionego moimi rękami postumentu od maszyny po mojej babci i marmurowego blatu kupionego okazyjnie za 450zl na allegro. Piękna włoska carrara z podobno XIX wiecznego stolika. Całość do kupy poskładał oczywiście Pan Mąż Edytowane 5 Grudnia 2013 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.12.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Tuttli, wystaw czasem tego swego zdolnego i kochanego mężą na allegro.BIORĘ !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rossi46 04.12.2013 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Tutli,nie masz pojecia z jaką niecierpliwością czekałam na Twoją kuchnię. Podloga jest przepiekna i jeszcze raz dziekuje Ci za namiary na nią i szybka odpowiedz.Rzadko piszę ale dzielnie śledzę wiele wątkow, Twoj dom i mieszkanie Magdy ZZZ to miejsca,w ktorych chcialabym zamieszkać. A kuchnię tez planuję w metodzie Ikeowo-mieszanej. Mam nadzieję,ze moj domek bedzie chociaż w połowie tak piękny jak Twoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 05.12.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Tutli_Putli, oficjalnie wychylam się w tym wątku, chociaż podczytuję go od dawna. Twoje pomysły są zachwycające. Przyglądałam się im, a potem widziałam Twoją nieobecność i powrót. Przyjmij, proszę kondolencje z powodu odejścia Twojego Taty. Cieszę się, że czujesz się już lepiej, bo to widać po Twoim zapale.Twoja kuchnia, jak i cała reszta, jest piękna. Twój dom jest pełen smaku. Podziwiam Was za to, jak zrobiliście kuchnię. Wielkie brawa! Podłoga jest śliczna, to ta sama, co w holu?No i zazdroszczę upolowanego marmuru, ale kąsek! Aż nabrałam ochoty na coś takiego.I w końcu gratuluję pomysłu na biznes. U mnie łazienka wymaga generalnej przeróbki, więc... kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Convallaria 05.12.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Małgosiu, Kuchnia PRZEPIĘKNA!!!! Jesteś polską Candice Olson . Naprawdę jestem pod wrażeniem. Zdradź proszę, czy panel frontowy osłaniający okap zrobił równiez stolarz i jest on - panel, nie stolarz - z mdf-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts