moniss 05.12.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Tutli, kuchnia piękna...właściwie innej niż piękna się u Ciebie nie spodziewałam Świetnie dobrane uchwyty szafek - pasują do żyrandola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.12.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dziewczyny tyle się napisałam do każdej z Was z osobna i mi zeżarło cały długi post - nic tylko się pochlastać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.12.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Tutli, kuchnia piękna...właściwie innej niż piękna się u Ciebie nie spodziewałam Świetnie dobrane uchwyty szafek - pasują do żyrandola Moniś hehe akurat trochę, żyrandol dobierałam do uchwytów i klamek - ale fajnie się zgrały i tez bardzo mi się podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.12.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Małgosiu, Kuchnia PRZEPIĘKNA!!!! Jesteś polską Candice Olson . Naprawdę jestem pod wrażeniem. Zdradź proszę, czy panel frontowy osłaniający okap zrobił równiez stolarz i jest on - panel, nie stolarz - z mdf-u? Convallaria - Kochana jesteś - ale teraz to pojechałaś z tą Candice Olson ( swoja droga uwielbiam jej program i wnetrza:rolleyes:) daleka droga przede mna aby takiej Candice dorównać i nawet w snach nie próbowałabym Panel jest dziecinnie prosty w swoim wykonaniu - zabudowa z karton gipsu pomalowana ceramiczną, kuchenną ,białą farba z Pary + listwy sztukateryjne z Oraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.12.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Tutli_Putli, oficjalnie wychylam się w tym wątku, chociaż podczytuję go od dawna. Twoje pomysły są zachwycające. Przyglądałam się im, a potem widziałam Twoją nieobecność i powrót. Przyjmij, proszę kondolencje z powodu odejścia Twojego Taty. Cieszę się, że czujesz się już lepiej, bo to widać po Twoim zapale. Twoja kuchnia, jak i cała reszta, jest piękna. Twój dom jest pełen smaku. Podziwiam Was za to, jak zrobiliście kuchnię. Wielkie brawa! Podłoga jest śliczna, to ta sama, co w holu? No i zazdroszczę upolowanego marmuru, ale kąsek! Aż nabrałam ochoty na coś takiego. I w końcu gratuluję pomysłu na biznes. U mnie łazienka wymaga generalnej przeróbki, więc... kto wie... Iw serdecznie się cieszę że w końcu się ujawniłaś bo też jestem cichym podglądaczem Twojego wątku. I baaaardzo Ci dziękuję za dobre słowo Płytki podłogowe ( poza małą łazienką) w zasadzie mam tylko w 2 rodzajach - czarno biały marmur hol, kuchnia/ spiżarnia i duża łazienka oraz w pozostałych pokojach klepkę gresową dębopodobną z Gardenii. Mam nadzieję że biznes wypali i oczywiście dla Forumek będą zniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.12.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Tutli kuchnia piękna, zaczęłam się już zastanawiać, czy nie cofnąć mojego "nigdy szafek wiszących":) genialna, nieprzekombinowana:yes: a płytki czekam na szczegóły:) bardzo się cieszę Kochana dziękuję Ci za gratulacje. Co do mebelków gdyby moja kuchnia była większa to pewnie też nie dałabym tych witrynek i byłyby inne rozwiązania. Przy takim metrażu jednak okazały się niezastąpione. No i gdzieś muszę pomieścić porcelanę, której już się trochę nazbierało i szkoda chować ją do zamkniętych szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.12.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Tutli,nie masz pojecia z jaką niecierpliwością czekałam na Twoją kuchnię. Podloga jest przepiekna i jeszcze raz dziekuje Ci za namiary na nią i szybka odpowiedz.Rzadko piszę ale dzielnie śledzę wiele wątkow, Twoj dom i mieszkanie Magdy ZZZ to miejsca,w ktorych chcialabym zamieszkać. A kuchnię tez planuję w metodzie Ikeowo-mieszanej. Mam nadzieję,ze moj domek bedzie chociaż w połowie tak piękny jak Twoj. Rossi ja tam nie wątpię że będzie piękniejszy i cieszę się razem z Tobą bo uwielbiam moje podłogi z tego gresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.12.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Tuttli, wystaw czasem tego swego zdolnego i kochanego mężą na allegro. BIORĘ !!!!! Marii powiedział że za dobrą cenę to mogę go odstąpić na 2 tygodnie (waryjat jeden) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.12.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Hej Tutli Gratuluję z okazji otwarcia biznesu . Jeśli będziesz w nim miała więcej takich perełek jak pokazałaś to sukces murowany!!!!!! Takie płytki jak wkleiłaś są zazwyczaj pierońsko drogie - a wiem że dużo osób takich szuka . Kuchnia - pięęęęęęęęęęęękna!!!! Dopracowana w każdym szczególe i ma swój niepowtarzalny klimat!!! Ja zachwyciłam się stołem - cudo!!!! Pozdrowionka zostawiam Adamcia Ja tam nadal jestem zakochana w Twojej kuchni i nic tego nie zmieni - podglądam sobie od czasu do czasu i wzdycham czemu moja taka mała i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Marii powiedział że za dobrą cenę to mogę go odstąpić na 2 tygodnie (waryjat jeden) Rozpoczynamy licytację ! Cena wywoławcza ???? Mój koszyk jest na razie pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 06.12.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Tutli, fajnie że wróciłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Convallaria 19.12.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Tutli, kiedyś napisałaś mi na priva, że Twoje listwy przysufitowe mają 15 cm. Zapomniałam wtedy zapytać: przy jakiej wysokości ścian dałaś taki rozmiar listew? Ja będę miała docelowo 2.65 cm i zastanawiam się, czy nawet 12 cm nie będą zbyt wysokie dla moich pomieszczeń. Może lepiej dać 9-10 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.12.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://i1.fmix.pl/fmi347/47e46d8e001b837d52b9352c/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.12.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Tutli, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 24.12.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.12.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dom Pod Dębem 30.12.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Witam, długo mnie nie było, budowa pochłania cały wolny czas. A tu takie cuda! Piękna, cudowna kuchnia! Śliczne płyteczki będą w Twoim sklepie. Ja myślę, że jak się rozkręcisz, to czeka Cię kariera architekta wnętrz! Z takimi pomysłami i wyczuciem smaku! Mam nadzieję, że plany się ułożą po myśli i biznes się ułoży, a sprawy prywatne w 2014 roku będą tylko powodem do radości! Tego Ci życzę i do następnego razu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.12.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Tutli, kiedyś napisałaś mi na priva, że Twoje listwy przysufitowe mają 15 cm. Zapomniałam wtedy zapytać: przy jakiej wysokości ścian dałaś taki rozmiar listew? Ja będę miała docelowo 2.65 cm i zastanawiam się, czy nawet 12 cm nie będą zbyt wysokie dla moich pomieszczeń. Może lepiej dać 9-10 cm... U mnie to jest wysokość ścian dokładnie 2,78 - więc wydaje mi się że u Ciebie mogą być jednak za wysokie te 15tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.12.2013 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Admeciu, Moorelko, Iw i illusjon, Domku pod Dębem - serdeczne dzięki za pamięć i życzenia Edytowane 30 Grudnia 2013 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.12.2013 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Kochani z okazji nadchodzącego Nowego Roku 2014 życzę Wszystkim dużo zdrowia szczęścia, miłości, jak najmniej zmartwień i żeby każdemu spełniło się choć jedno maleńkie marzenie http://us.123rf.com/450wm/mitay20/mitay201310/mitay20131000201/23892910-rok-konia-szczesliwego-nowego-roku-2014.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts