Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eklektycznie, klasycznie...

Recommended Posts

Gosiu, nie dotarłam do Ciebie z życzeniami świątecznymi, bo Twój dziennik przepadł gdzieś w czeluściach. :(Bardzo przepraszam.

Składam więc życzenia zaległe i te na Nowy Rok, żeby wszystkie sprawy Ci się ułożyły po Twojej myśli, dużo sukcesów w pracy i w nowym biznesie (piękne kafelki),w życiu osobistym spokoju i miłości, no i duuużoooo zdrowia. :hug:

http://static.hdw.eweb4.com/media/wallpapers_2560x1600/holidays/1/1/happy-new-year-2014-holiday-hd-wallpaper-2560x1600-6341.jpg

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
To faktycznie - będę miała efekt sufitu spadającego na głowę. Wezmę chyba 8-9 cm. Poza tym wszystkiego najlepszego w nowym roku - miłości, zdrowia i pomyślności w realizacji marzeń!

Convallaria,

nie bój sie większych, 15 cm,to może za dużo ,ale ja mam 13cm listwy przy wysokości 170 i jest super, nie zamieniłabym ich na mniejsze.

• 1 month później...
  • 1 month później...

Kochane gonię ostatnio swój własny ogon normalnie :rolleyes:

Sklep mam nadzieję ruszy w przeciągu tego tygodnia. Chciałam wam tu powysyłać linka ale informatyk dał ciała i jeszcze się nie wyświetla jak trzeba.

Odnośnie sklepu to mam mega wielką prośbę o wypełnienie króciuteńkiej ankiety - dosłownie 5 pytań.

Edytowane przez tutli_putli

ilu ogromnie jestem wdzięczna Tobie, Vesi Marimag i pozostałym za wypełnienie ankiety ale musieliśmy ja niestety lekko zmienić ;) i teraz prośba oczywiście kto ma jeszcze chęć o wypełnienie jeszcze raz Tutaj

Głupio mi, że tak was nękam ale musiałam tam wprowadzić zmiany żeby badanie maiło ręce i nogi :)

Z ogromnie dziękuję :)

P.S zrobię co w mojej mocy żeby się tak udało dotrwać do tego czasu ilu :lol2: