illusjon 24.03.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Małgosia, to mój kupon musi być ważny do 2022 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 24.03.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 rany jakie piękne te płytki,wypełniałam ankietę i śliniłam się z zachwytu do monitora:)miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 25.03.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 I ja też wypełniłam Podobnie jak Illusjon mam nadzieję na jakieś długoterminowe rabaty forumowe, tak ze dwa latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.03.2014 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Jeszcze raz bardzo dziękuję. Oczywiście rabaty nie stracą ważności do 2022:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.03.2014 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Nie za wiele się zmienia w moim domu, ale od czasu do czasu coś tam nowego się pojawia. Na początek Pana Męża zdolnymi rączkami wykonana do holu ławeczka na buty ...żal mi było budzić kocicę - ale to też nowość Zajawka z "małej czarnej". Na razie zrezygnowałam z planowanych sztukaterii, ponieważ jak wyszło w praktyce - na czerni mega mocno widać wszelkie zakurzenia. Listwy kupione stoją gdzieś w kącie a ja się zastanawiam czy je kleić na ściany czy nie? Tymczasowo zawisła też stara rama od obrazu wyposażona w lustro. W ubiegłym tygodniu dotarła wreszcie zakupiona na Westwingu lampa z Bizotto. hol i część salonu została też wyposażona w takie oto kinkieciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 25.03.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ankieta wypełniona Powodzenia w biznesie - widzę, że piękne rzeczy będą dostępne. Na pewno zajrzę Tylko kwiecień to za krótko - wykańczam się w połowie następnego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 25.03.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam się ciepło, gratuluję kuchni, wytrwałości i efektu. WOW Czy mogłabym się dowiedzieć co to za dwie przecudnej urody lampeczki nad blatem w kuchni? Także czekam na informację o sklepie. Płytki cudo, nie opędzisz się od klientek - na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.03.2014 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ankieta wypełniona Powodzenia w biznesie - widzę, że piękne rzeczy będą dostępne. Na pewno zajrzę Tylko kwiecień to za krótko - wykańczam się w połowie następnego roku Witaj serdecznie mi_mała. Dziękuję za udział w ankiecie i jeśli tylko spodoba Ci asortyment zapraszam w przyszłym roku do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.03.2014 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam się ciepło, gratuluję kuchni, wytrwałości i efektu. WOW Czy mogłabym się dowiedzieć co to za dwie przecudnej urody lampeczki nad blatem w kuchni? Także czekam na informację o sklepie. Płytki cudo, nie opędzisz się od klientek - na bank Witam Dzazguniu i dziękuję za dobre słowo. Oświetlenie do kuchni sprowadzałam z zagranicy. Natknęłam się na nie na hamerykanskim ebayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.03.2014 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Fantastyczna ławeczka, pięknie sie prezentuje, ależ masz zdolnego Pana Męża pewnie sie posypią zamówienia na takie ławeczki do Pana Męża:D A czemu tylko zjawka małej czarnej? ta zjawka to niczym z pałacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 26.03.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 tutli to ,ze piękny masz dom już pisałam ,ale proszę napisz mi co to za płytki na podłodze (szachownica) chodzi mi konkretnie raczej o te białe kwadraty jakby marmurowe) i widzę ,ze macie wysokie białe listwy przypodłogowe , jesteś z nich zadowolona? i jakiej są firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 26.03.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witam się u Ciebie cieplutko,domek przecudny Wszystko spójne i dopracowane,pozazdrościć talentu męża:rolleyes: Wiem, że masz ogrzewanie podłogowe elektryczne i w związku z tym chciałam zapytać co kładliście na styropian przed kablami:) Czy jesteś ogólnie zadowolona z wyboru takiego właśnie ogrzewania? Gdy ja odpowiadam pytającym ,że będę ogrzewać dom elektrycznie to patrzą na mnie co najmniej dziwnie,domek ma 110m.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.03.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ławeczka pierwsza klasa! Zdolny mąż Ankieta wypełniłam i czekam z niecierpliwością bo zakochałam się w arabesce, ale czuję że cena mnie zabije:confused: Mam nadzieję, że będziesz łaskawa dla forumowych fanatyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.03.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 tutli to ,ze piękny masz dom już pisałam ,ale proszę napisz mi co to za płytki na podłodze (szachownica) chodzi mi konkretnie raczej o te białe kwadraty jakby marmurowe) i widzę ,ze macie wysokie białe listwy przypodłogowe , jesteś z nich zadowolona? i jakiej są firmy? Franiu płytki na podłodze to faktycznie naturalny marmur, bianco carrara i nero marquina. Listwy przypodłogowe mają 15cm wysokości są z lakierowanego mdf i robił je ten sam stolarz, który wykonał nam drzwi. Jestem bardzo zadowolona ponieważ idealnie chronią sciany, ślicznie wyglądają, nie niszczą się i są mimo swojej bieli mało brudzące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.03.2014 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 (edytowane) Witam się u Ciebie cieplutko,domek przecudny Wszystko spójne i dopracowane,pozazdrościć talentu męża:rolleyes: Wiem, że masz ogrzewanie podłogowe elektryczne i w związku z tym chciałam zapytać co kładliście na styropian przed kablami:) Czy jesteś ogólnie zadowolona z wyboru takiego właśnie ogrzewania? Gdy ja odpowiadam pytającym ,że będę ogrzewać dom elektrycznie to patrzą na mnie co najmniej dziwnie,domek ma 110m.Pozdrawiam:) Ana na nas do tej pory patrzą jak na swirow jak mówimy, że mamy wszystko poza kominkiem na prąd. Kable devi leżą na siatkach z drutu, które są zatopione w warstwie betonu. Unoszą się jakby bezpośrednio nad styropianem. Na styropian już nic nie dawalismy. Styropian był położony grafitowy pod ogrzewanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni bo ogrzewanie się sprawdza jest czyste i bezobsługowe. Jak ktoś ze mną polemizuje to wyciągam rachunek. Ostatni wyniósł za 2 miesiące niecałe 1500 zł za wszystko. Czyli ogrzewanie domu, pranie, zmywanie, gotowanie pieczenie, grzanie ciepłej wody, rekuperator, oświetlenie i korzystanie z mediów typu Internet radio/tv. Itd itp. Poprzednie 2 miesiące to było 1300zł a kolejny będzie w kwietniu. Kominek mamy zwykly bez płaszcza wodnego. Dom ma 202m2 z garażem ale w garażu i pralni oraz w spiżarni nie ma ogrzewania czyli kabli. Ogrzewamy więc ok 170m2. Edytowane 28 Marca 2014 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 26.03.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 cześć Tutli, kopę lat gratuluję biznesu. mam nadzieję, że wszystko Ci się uda, co sobie zaplanowałaś. a czy w związku z tym etat w naszym zawodzie porzuciłaś? ps. już Ci pisałam, że masz zdolnego męża. ławeczka utwierdza w tym przekonaniu. śliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.03.2014 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Tutli, witam się i melduję, że ankieta wypełniona Jeśli tak piękne ławeczki mąż tworzy dla kota, to co dopiero dla ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.03.2014 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Jeśli tak piękne ławeczki mąż tworzy dla kota, to co dopiero dla ludzi :hug:Dorka ja Cię uwielbiam za te teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.03.2014 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ławeczka pierwsza klasa! Zdolny mąż Ankieta wypełniłam i czekam z niecierpliwością bo zakochałam się w arabesce, ale czuję że cena mnie zabije:confused: Mam nadzieję, że będziesz łaskawa dla forumowych fanatyczek Dardurko jak tylko ruszy sklep wyślę Wam linki na priv Co do cen trudno mi teraz powiedzieć czy to będzie dużo czy mało ponieważ będą to mozaiki. Ale już pisałam, że dla fanatyczek i fanatyków z forum będą względy specjalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.03.2014 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 cześć Tutli, kopę lat gratuluję biznesu. mam nadzieję, że wszystko Ci się uda, co sobie zaplanowałaś. a czy w związku z tym etat w naszym zawodzie porzuciłaś? ps. już Ci pisałam, że masz zdolnego męża. ławeczka utwierdza w tym przekonaniu. śliczna. Kasia w imieniu męża dziękuję. Co do pracy to raczej jeszcze nie jest ten moment żeby porzucać zawód, ale mam nadzieję, że z czasem tak właśnie będzie. Ty już po urlopie wróciłaś czy nadal się byczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts