Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eklektycznie, klasycznie...

Recommended Posts

Ano właśnie tak podejrzewałem, że to LB. Wygląda świetnie. To bardzo dobrze, bo oczywiście sam się przymierzam do zakupu.

Hej dr_au - Dzięki :) Miska faktycznie wygląda i sprawuje się super. Jedyne do czego bym się przyczepiła to deska - jest jednym słowem "ciulowa" :/ Z drugiej strony... całość w porównaniu z markowymi produktami tego typu kosztowała nie wiele, więc można to jakoś przeżyć. Ja najchętniej bym tą deskę wymieniła. Ale nie wiem czy cokolwiek od innych producentów by pasowało?

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tutli,

czy ty widziałas wszystkie te płytki gardenia orchidea z kolekcji natural, czy tylko te co masz u siebie? dostałam odp od willagardenia, ze wyśle mi pojednej sztuce z trzech rodzajów, ale chce za to 77zł, a to już prawie tyle co 1m2. Brałabym te natural castagno scuro lappato, widziałaś ? warto?

Vesi nie bo ja szukałam jasnych i pan mi przysłał tylko próbki jasnych. I nie żałuje tej wydanej kasy ponieważ porównanie jednych do drugich było dla mnie bardzo ważne i przesądzające o wyborze. Kupowałam ich 120 m2 i nie chciałam później żałować tego wyboru. Moge Ci tylko powiedzieć, że kolory na inspiracjach na stronie Gardenia Orchidea było dużo jaskrawsze i cieplejsze niż w rzeczywistości. Moje płytki okazały się bardzo naturalne i dębowe a na fotach producenta były takie żółtawe. Wiem, że Ci nie pomagam ale nie będę wstawiać kitu żeby brać w ciemno bo jednak co na żywo się widzi to na żywo.

Jedno co mogę napisać na swoim przykładzie o tej włoszczyźnie to to, że jakość tych płytek nawet w II gat. nie dorównuje jakości polskich producentów z I gat. :)

Kochani chciałam wszystkim serdecznie podziękować :hug:za udział w mojej ankiecie. Czas jaki poświęciliście i cenne uwagi są dla nas ogromnie ważne.

DLA WSZYSTKICH http://bi.gazeta.pl/im/ac/08/ce/z13502636Q,Szampan-i-truskawki.jpg

ORAZ OFICJALNIE OGŁASZAM, ŻE PRODUKTY Z ANKIETY SĄ DOSTĘPNE W SKLEPIE !

Tutli,

Gratuluje otwarcia sklepu z przepięknymi mozaikami

:wave:

Częstuję sie szampanem z truskawką i życzę oooogromnego sukcesu

http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_132_5.gif

I dziękuję za pomoc w szukaniu płytek drewnopodobnych :hug:

jestem juz na 99% zdecydowana na gardenia orchidea:D

Edytowane przez vesila

Tutli,

Gratuluje otwarcia sklepu z przepięknymi mozaikami

:wave:

Częstuję sie szampanem z truskawką i życzę oooogromnego sukcesu

http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_132_5.gif

I dziękuję za pomoc w szukaniu płytek drewnopodobnych :hug:

jestem juz na 99% zdecydowana na gardenia orchidea:D

Vesi dziękuje pięknie! I mam nadzieję, że będziesz z nich tak samo zadowolona jak ja ze swoich i każdemu będziesz musiała mocno tłumaczyć że to na pewno nie jest drewno tylko gres :lol2:

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Ana na nas do tej pory patrzą jak na swirow jak mówimy, że mamy wszystko poza kominkiem na prąd. Kable devi leżą na siatkach z drutu, które są zatopione w warstwie betonu. Unoszą się jakby bezpośrednio nad styropianem. Na styropian już nic nie dawalismy. Styropian był położony grafitowy pod ogrzewanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni bo ogrzewanie się sprawdza jest czyste i bezobsługowe. Jak ktoś ze mną polemizuje to wyciągam rachunek. Ostatni wyniósł za 2 miesiące niecałe 1500 zł za wszystko. Czyli ogrzewanie domu, pranie, zmywanie, gotowanie pieczenie, grzanie ciepłej wody, rekuperator, oświetlenie i korzystanie z mediów typu Internet radio/tv. Itd itp. Poprzednie 2 miesiące to było 1300zł a kolejny będzie w kwietniu. Kominek mamy zwykly bez płaszcza wodnego. Dom ma 202m2 z garażem ale w garażu i pralni oraz w spiżarni nie ma ogrzewania czyli kabli. Ogrzewamy więc ok 170m2.

witam

dawno do Was nie zgladalem ;)

czy macie podlicznik do kabli? wiecie ile kWh poszlo ?