tutli_putli 28.03.2014 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ano właśnie tak podejrzewałem, że to LB. Wygląda świetnie. To bardzo dobrze, bo oczywiście sam się przymierzam do zakupu. Hej dr_au - Dzięki Miska faktycznie wygląda i sprawuje się super. Jedyne do czego bym się przyczepiła to deska - jest jednym słowem "ciulowa" :/ Z drugiej strony... całość w porównaniu z markowymi produktami tego typu kosztowała nie wiele, więc można to jakoś przeżyć. Ja najchętniej bym tą deskę wymieniła. Ale nie wiem czy cokolwiek od innych producentów by pasowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.04.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Tutli, czy ty widziałas wszystkie te płytki gardenia orchidea z kolekcji natural, czy tylko te co masz u siebie? dostałam odp od willagardenia, ze wyśle mi pojednej sztuce z trzech rodzajów, ale chce za to 77zł, a to już prawie tyle co 1m2. Brałabym te natural castagno scuro lappato, widziałaś ? warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.04.2014 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Vesi nie bo ja szukałam jasnych i pan mi przysłał tylko próbki jasnych. I nie żałuje tej wydanej kasy ponieważ porównanie jednych do drugich było dla mnie bardzo ważne i przesądzające o wyborze. Kupowałam ich 120 m2 i nie chciałam później żałować tego wyboru. Moge Ci tylko powiedzieć, że kolory na inspiracjach na stronie Gardenia Orchidea było dużo jaskrawsze i cieplejsze niż w rzeczywistości. Moje płytki okazały się bardzo naturalne i dębowe a na fotach producenta były takie żółtawe. Wiem, że Ci nie pomagam ale nie będę wstawiać kitu żeby brać w ciemno bo jednak co na żywo się widzi to na żywo. Jedno co mogę napisać na swoim przykładzie o tej włoszczyźnie to to, że jakość tych płytek nawet w II gat. nie dorównuje jakości polskich producentów z I gat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.04.2014 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Kochani chciałam wszystkim serdecznie podziękować :hug:za udział w mojej ankiecie. Czas jaki poświęciliście i cenne uwagi są dla nas ogromnie ważne. DLA WSZYSTKICH http://bi.gazeta.pl/im/ac/08/ce/z13502636Q,Szampan-i-truskawki.jpgORAZ OFICJALNIE OGŁASZAM, ŻE PRODUKTY Z ANKIETY SĄ DOSTĘPNE W SKLEPIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapxyz 04.04.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Proszę o link do sklepu,bo nigdzie nie doczytałam byś go podawała:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.04.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Aniu wpisz sobie w pasku u góry http://www.mozaikowe.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.04.2014 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Tutli, Gratuluje otwarcia sklepu z przepięknymi mozaikami Częstuję sie szampanem z truskawką i życzę oooogromnego sukcesu http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_132_5.gif I dziękuję za pomoc w szukaniu płytek drewnopodobnych jestem juz na 99% zdecydowana na gardenia orchidea:D Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Gratulacje :wave: bardzo miło zaskoczyłaś cenami, w ankiecie obstawiałam te najwyższe prawie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.04.2014 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Venus - jedno co mogę napisać w chwili obecnej to: Bardzo Ci dziękuję za ciepłe słowa na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.04.2014 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Tutli, Gratuluje otwarcia sklepu z przepięknymi mozaikami Częstuję sie szampanem z truskawką i życzę oooogromnego sukcesu http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_132_5.gif I dziękuję za pomoc w szukaniu płytek drewnopodobnych jestem juz na 99% zdecydowana na gardenia orchidea:D Vesi dziękuje pięknie! I mam nadzieję, że będziesz z nich tak samo zadowolona jak ja ze swoich i każdemu będziesz musiała mocno tłumaczyć że to na pewno nie jest drewno tylko gres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.04.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Tutli, gratulacje za fantastyczny pomysł, życzę Ci klientów bijących się o te cudne mozaiki!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.04.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Hej, witam się u Ciebie i od razu serdecznie dziękuję za info o czarnej ścianie. Mnie też Magda zaprojektowała piękną małą czarną i troszku bałam się braku płytek przy podtynkowej baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.04.2014 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Cześć p@nno migotko - nie ma obawy ścina ma się dobrze i w razie czego świetnie się ją czyści bez obawy o farbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.04.2014 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Tutli, gratulacje za fantastyczny pomysł, życzę Ci klientów bijących się o te cudne mozaiki!!!!!!!!!!!!!!!! witaj Szarlotko i Dziękuje ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.04.2014 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Kochani Wszystkim życzę cudownych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkanocnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 http://i2.fmix.pl/fmi1829/812fc73900154732535268e1/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.04.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Gosiu, http://foto3.m.onet.pl/_m/cc96a0344f6474a929a6315f4d8ce6d3,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.04.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Tutli, Najlepsze życzenia na Święta Wielkiejnocy dla Ciebie i Twojej Rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 13.05.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ana na nas do tej pory patrzą jak na swirow jak mówimy, że mamy wszystko poza kominkiem na prąd. Kable devi leżą na siatkach z drutu, które są zatopione w warstwie betonu. Unoszą się jakby bezpośrednio nad styropianem. Na styropian już nic nie dawalismy. Styropian był położony grafitowy pod ogrzewanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni bo ogrzewanie się sprawdza jest czyste i bezobsługowe. Jak ktoś ze mną polemizuje to wyciągam rachunek. Ostatni wyniósł za 2 miesiące niecałe 1500 zł za wszystko. Czyli ogrzewanie domu, pranie, zmywanie, gotowanie pieczenie, grzanie ciepłej wody, rekuperator, oświetlenie i korzystanie z mediów typu Internet radio/tv. Itd itp. Poprzednie 2 miesiące to było 1300zł a kolejny będzie w kwietniu. Kominek mamy zwykly bez płaszcza wodnego. Dom ma 202m2 z garażem ale w garażu i pralni oraz w spiżarni nie ma ogrzewania czyli kabli. Ogrzewamy więc ok 170m2. witam dawno do Was nie zgladalem czy macie podlicznik do kabli? wiecie ile kWh poszlo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts