lw 19.09.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Natomiast zdecydowałam w końcu o tym co zawiśnie w holu wybór padł na poniższe latarnie w ilości 3szt: http://miviena.pl/gfx/big/1393858548.9531.jpg Zostały zamówione więc nie ma już odwrotu. Mam taką w wersji z 1 żarówką, z Westa i jestem z niej bardzo zadowolona. Kupiłam na Westwingu 4 różne lampy, ta prezentuje się właśnie najlepiej, mimo że z bliska wygląda raczej niepozornie (czarne rameczki z profilowanej blaszki, w które trzeba wpiąć szybki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.09.2014 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Iw one sa też w reguralnej sprzedaż np. w Mivienie, ja jedną biorę właśnie od nich a dwie udało mi się też kupić na Wescie z tym, że z niezłym rabatem. Nie dość, że na Wescie sporo tańsze niż w sklepie to jeszcze miałam kupon na 200 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.09.2014 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ostatnio kompletnie brakuje mi czasu na wszystko, stąd spore zaległości i zaniedbania w galerii. Jednak od czasu do czasu pojawiają się w domku nowe gadżety. I żeby nie było, że żyję tylko oświetleniem to wklejam zakupiony już jakiś czas temu na Weście tradycyjny czajnik z gwizdkiem, który uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.09.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Świetny Znakomicie wyglądają te wszystkie elementy na tych zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 26.09.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Fajny czajnik. Ewidentnie kupiony aby pasował do kuchennej podłogi P.S. Czy możesz zdradzić, gdzie sprzedają takie wzorzyste czajniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.09.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 cudnie wygląda czy on się nadaje również na płytę gazową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 27.09.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Temat lamp nad stół ugrzązł w martwym punkcie niestety. Chociaż ze względu na to, że te które muszę zwrócić były bardzo podobne do takiej jak na fotce poniżej, będę chyba właśnie szukać czegoś takiego. Oczywiście ten poniżej to Eichholtz kasbah oval w cenie przyprawiającej o ból zębów, szczególnie jak się ją pomnoży x 3 ,więc mimo swej anielskiej urody odpada w przedbiegach. http://www.luxdeco.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/k/a/kasbah-oval-chandelier.jpg Natomiast zdecydowałam w końcu o tym co zawiśnie w holu wybór padł na poniższe latarnie Lanterns firmy Searchlight w ilości oczywiście 3szt: http://miviena.pl/gfx/big/1393858548.9531.jpg Zostały zamówione więc nie ma już odwrotu. Mimo że na Westwingu dali ciała zrobiłam u nich kolejne zamówienie - dzisiaj w jednej z kampanii pojawiło się lustro jakiego długo szukałam w odpowiednim rozmiarze. Marzyło mi się bardzo lustro Constellation od Laury Ashley. http://housetohome.media.ipcdigital.co.uk/96/000010fbf/caab_orh550w550/5Laura-Ashley.jpg Jednak mniejsze (65cm) było za małe a większe (104cm) niestety sporo za duże. Tymczasem na weście pojawiło się takie oto cudo w idealnym rozmiarze 89cm. http://static.westwing.pl/i/NL-PR630WWAHNQCNL-1-product.jpg Lustro zawiśnie w klasycznym miejscu - czyli nad kominkiem. Z tematów oświetleniowych to zamówione zostały jeszcze kinkiety zewnętrzne - niestety ani czarne anie srebrne w rozsądnej cenie i pożądanym kształcie u nas nie do dostania, więc niestety muszą być w kolorze przecieranego mosiądzu. Tak sobie myślę, że jak bardzo mi będzie ten kolor zgrzytał to je przemaluje na czarno i tyle. Kinkiety są z hiszpańskiej firmy Faro a nazywają się Dado-G. http://photos05.redcart.pl/templates/images/thumb/647/0/0/pl/0/templates/images/products/647/8d300e2f4f51f519f901108f7f8e2fea.jpg Mam pewną watpliwość ..czy to lustro zawsze było tylko lustrem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.09.2014 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 cudnie wygląda czy on się nadaje również na płytę gazową ? Mugatko - dziękuję ja go na indukcji używam. Ale chyba był przeznaczpny na wszystkie rodzaje płyt on od spodu jest też emaliowany. Nie mogę zlokalizować pudełka niestety bo tam był opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.09.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Fajny czajnik. Ewidentnie kupiony aby pasował do kuchennej podłogi P.S. Czy możesz zdradzić, gdzie sprzedają takie wzorzyste czajniki? Moniss kupiłam go w lutym na Westwingu. Ale jak sprawdzalam po producencie to można go było kupić bez problemu przez ebay od niemieckich sprzedawców. Oczywiście producenta nie pamiętam ale to jakaś niemiecka firma. Jak dorwe pudełko to mogę napisać dokładnie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.09.2014 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Mam pewną watpliwość ..czy to lustro zawsze było tylko lustrem ?? Szanowny Panie Darku Zdunie chyba nie zrozumiałam pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 27.09.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Moniss kupiłam go w lutym na Westwingu. Ale jak sprawdzalam po producencie to można go było kupić bez problemu przez ebay od niemieckich sprzedawców. Oczywiście producenta nie pamiętam ale to jakaś niemiecka firma. Jak dorwe pudełko to mogę napisać dokładnie co i jak. Będę więc poszukiwała wzorzystych czajników na Westwing, bo zauważyłam, że sporo akcji co pewien czas sie powtarza (kilka dni temu znów były moje wakacyjne kieliszki). Ale jeśli natkniesz się na pudełko po czajniku, to chętnie się dowiem co to za frma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.10.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 hej Tutli, mam wreszcie chwile na pobieganie bo ulubionych wątkach, więc wpadłam, a tu proszzz jakie cudeńka, lustro jest fantastyczne, koniecznie pokaż jak zawiśnie. A czajnik; WOW! jak z bajki Alicja w krainie czarów, robi wrażenie i doskonale pasuje w Twojej kuchni. Też bym go uwielbiała. no i zazdroszcze wyboru kinkietów, ja ponad dwa lata szukam plafonu-latarenki nad wejście do domu i nic ładnego nie mogę znaleźć. buziaki Heh pan Darek faktycznie zabił ćwieka tym pytaniem, też nie zakumałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 22.10.2014 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Cześć Vesi Dzięki za ciepłe słowa Niestety u mnie czasu coraz mniej na cokolwiek. Moja zła passa z Westwingiem trwa nadal. Dzisiaj dotarło moje wymarzone lustro - i okazało się po rozpakowaniu przy kurierze, że ma potrzaskane promienie. W związku z tym przesyłka nie została odebrana. Wyć mi się chce normalnie w związku z tym bo nie wiem gdzie ja teraz znajdę takie cudne lustro w odpowiednim rozmiarze i w takiej fajnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.10.2014 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Tutli, tych luster jest mnóstwo zagranicą, ja przynajmniej szukałam w Holandii, ale w Anglii jest jeszcze więcej I za grosze używane można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.10.2014 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 a z nowych widziałam na belgijskim wescie tylko takie jakieś bardziej rdzawe złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.10.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Oj szkoda lustra, ja też ze strachem otwierałam przesyłkę z lustrami marokańskimi, na szczęście dotarły całe. Westwing faktycznie słabo zabezpiecza lustra do transportu, szkoda, myśle że dużo na tym tracą, ja wcześniej jedno tez odsyłałam rozbite, było zapakowane w jeden zwykły karton i jedynie na rogach usztywnione styropianem, masakra... Tutli, na pewno uda Ci sie kupic to wymarzone lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.10.2014 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 (edytowane) a z nowych widziałam na belgijskim wescie tylko takie jakieś bardziej rdzawe złoto Dardurko no za granicą to ja całą masę widziałam ale zazwyczaj nie chcą wysyłać luster do innego kraju. Jak by Ci się coś rzuciło w oczy o średnicy między 80 - 90 cm. Wszelkie namiary mile widziane. Teraz z Westwigu to się boję już lustra zamawiać bo widziałam jak było zapakowane. Co do koloru to w moim przypadku najlepsze jest klasyczne złoto lub tzw. szampańskie. Edytowane 23 Października 2014 przez tutli_putli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.10.2014 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Oj szkoda lustra, ja też ze strachem otwierałam przesyłkę z lustrami marokańskimi, na szczęście dotarły całe. Westwing faktycznie słabo zabezpiecza lustra do transportu, szkoda, myśle że dużo na tym tracą, ja wcześniej jedno tez odsyłałam rozbite, było zapakowane w jeden zwykły karton i jedynie na rogach usztywnione styropianem, masakra... Tutli, na pewno uda Ci sie kupic to wymarzone lustro Vesi opakowane było faktycznie fatalnie wiec nic dziwnego, że się uszkodziło. Mam ostatnio przez te nieudane zamówienia jakiegoś doła normalnie. Nie dość że mnie jakieś grypowe choróbsko złapało i już drugi tydzień nie puszcza to jeszcze wczoraj całą radość straciłam po tej kolejnej przygodzie z przesyłką. I na znalezienie lustra w Polsce w odpowiednim rozmiarze i przystępnej cenie straciłam już nadzieję. Za granica co znajdę coś fajnego to nie wysyłają poza obręb swojego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 26.10.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Witam się u ciebie. Właśnie skończyłam czytać i muszę to napisać. Masz przecudny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.10.2014 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Witaj Doriko Ślicznie dziękuję za i komplement. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts