tutli_putli 19.11.2014 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Tutli - bardzo piękny hol Ci wyszedł! Co do kinkietów, to będę niestety brutalna - mimo że bardzo je lubię (jeśli mam wybór, to zawsze zapalę kinkiet niż górne) to tutaj zbyt dużo dobrego. IMO - wszystkie kable trzeba pochować w ściany i porobić puszki:(. Górne lampy są duże, dają dużo światła, dodatkowe już nie są potrzebne i zrobią zbędny tłok; Prawdę powiedziawszy, te lampy były trochę mniejsze, bliżej sufitu, byłoby łatwiej dobrać kinkiety.... No ale przypuszczam że już po zawodach - nie sądzę, abyś miała ochotę wymieniać nowe, z trudem wyszukane lampy:D Jeśli jednak na tych kinkietach bardzo Ci zależy, to trzymaj się pierwotnej wersji i zrób oświetlenie obrazów (MG i Ramko są ok, reflektorki jakoś nie bardzo mi tu pasują). Kable są zbyt wysoko, aby kinkiety dekoracyjne dobrze wyglądały (poza tym, moim zdaniem te bardzo ozdobne kinkiety nie pasują do surowych, industrialnych lamp). Uff.... Nihiru witaj Kochana - kopę lat Dzięki za piękne inspiracje. Co do tego oświetlenia nic jeszcze nie jest przesądzone, ale nie chce drażnić na razie Pana Męża bo już musi w salonie przerabiać elektrykę Może i w holu z czegoś zrezygnuje ale to wymaga jednak głębszego zastanowienia. Kable mam wysoko bo tam miały być obrazówki nad obrazami - i kto wie może jednak będą, w chromowej delikatnej cienkiej i mało widocznej wersji. P.S Lampy zostaja bo osobiście jestm nimi zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.11.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Mmelisa witaj serdecznie zabij mnie ale nie pamiętam gdzie i na jaki temat byłam pytana Bije się w pierś i jak by co to pytaj tutaj. Zabiegana jestem mocno ostatnio na FM czasu nie starcza. na fb u Karolki pytalam o link do dziennika piekna ta garderoba... jak ja kocham takie wnetrza pozostaje mi cieszyc oczy na fm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.11.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Hej Kochana, Nihiru ma rację, z tym, że gdyby lampy w holu były "bliżej" sufitu sprawa a z kinkietami byłaby prostsza Ale zakładając że mamy doradzać do tego co jest z tego co pokazałaś: Na pewno nie wybrałabym lamp z tej samej parafii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.11.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Skrócenie łańcucha w tym przypadku o parę oczek i podciągnięcie ich do góry to nie jest problem ale wtedy będą jak dla mnie z kolei za wysoko. Ale może jestem w błędzie i tak jednak będzie lepiej? Muszę teraz na spokojnie chyba od nowa się z tym tematem przespać albo czekać na jakieś cudowne olśnienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.11.2014 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Nie mogąc dojść ładu i składu z oświetleniem na pocieszenie kupiłam sobie parę kurzołapów Parkę koników drewnianych http://i62.tinypic.com/2qbhttu.jpg I parę ceramicznych karczochów http://i59.tinypic.com/1zxw0hj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.11.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Mnie też się wydaje, że skrócenie łańcucha w tym wypadku nie pomoże. Tamte lampy z inspiracji są jakoś inaczej zaprojektowane - "przylegają" do sufitu. Twoje lepiej wyglądają niżej, jak mają czym "odetchnąć". Fajne kurzołapy!:yes; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 20.11.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 karczochy rulezzz ) tutli musiało mi to umknąć, że zniknie komoda z lustrem, jakos po chińsku to przeczytałam teraz jak najbardziej bez żadnych wątpliwości, a w sumie jak teraz sobie radzisz z kurtkami/płaszczami, gdzie je umieszczasz ? z inspiracji 1 garderoba podoba mi się najbardziej, a z kinkietów znowu zgadzam się z Iw miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.11.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 karczochy rulezzz ) tutli musiało mi to umknąć, że zniknie komoda z lustrem, jakos po chińsku to przeczytałam teraz jak najbardziej bez żadnych wątpliwości, a w sumie jak teraz sobie radzisz z kurtkami/płaszczami, gdzie je umieszczasz ? z inspiracji 1 garderoba podoba mi się najbardziej, a z kinkietów znowu zgadzam się z Iw miłego dnia! Kjuta nic nie szkodzi. Co do wieszaka to mam taki stary, gięty, biały wieszak z Famegu obok lustra. ale jak robiłam zdjęcia holu to go wyniosłam do garderoby by był maksymalnie zawalony kurtkami itp. Buty są schowane w tapicerowanej skrzyni. http://tu-meble.pl/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/126x126/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/7/f/7f92bef6-7c5c-44b9-ac41-477c47bc9e7d_p-16.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.11.2014 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 W końcu dotarło moje wyczekiwane słoneczko z Westwing - tym razem nie uszkodzone. Na razie na szybko zostało postawione na kominku i czeka na powieszenie. Wzięłam się w związku z tym za przemalowywanie kratek kominkowych z białych na kolor ściany. W takiej aranżacji za bardzo rzucały by się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 26.11.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Och! a ja myślałam, zanim przeczytałam Twój wpis i dobrze się zdjęciu przyjrzałam, że to foto z jakiegoś katalogu Świetnie to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.11.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 ojej moniss dzięki wielkie:hug: - ale zdjęcie kiepskiej jakości jest bo smartfonem robione na szybko zaraz po rozpakowaniu lustra. Ja mam ostatnio cały czas wrażenie że u mnie wszystko jakoś tak maleje po dotarciu na miejsce. I jak się tak przyglądam teraz temu lustru to wydaje mi się, że jego średnica mogła by być większa o te 10 - 15cm. Ale tak to jest jak trzeba kupować wszystko na odległość i się nie ma możliwości pomacania na żywo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 26.11.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Jejku! jak pięknie! Jak ślicznie skomponowane kolorystycznie, włączając kwiaty. Cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.11.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 no świetne! dobrane rozmiarowo idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 26.11.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Tutli, rozmiar jest w sam raz, większe mogłoby swą "złocistością" przytłoczyć portal. A co do zdjęcia, to dopiero na drugi rzut oka zobaczyłam że jakość nie jest "katalogowa" (ale gdyby było powiększane z małego obrazka....to moze i tak by katalogowe wygladało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 27.11.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Super! Od razu przypomniało mi się to zdjęcie: http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/76/3f/ba/763fba3be8a1d4742da3acb08d911479.jpghttp://www.pinterest.com/pin/277534395756411526/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 28.11.2014 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Powieszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 28.11.2014 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Super! Od razu przypomniało mi się to zdjęcie: http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/76/3f/ba/763fba3be8a1d4742da3acb08d911479.jpg http://www.pinterest.com/pin/277534395756411526/ nihiru ja znam troszkę inną aranżację w tym salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.11.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Tutli, jest po prostu pięknie, z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 29.11.2014 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Vesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 29.11.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Przepięknie. Bardzo szlachetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts