kjuta 29.11.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 dostojnie i elegancko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 29.11.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Uwielbiam twoją podłogę szachownicę, to płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 29.11.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Tutli prosze powiedz co masz za piekne lampki w kuchni, te dwie jednakowe koło okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.11.2014 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Tutli prosze powiedz co masz za piękne lampki w kuchni, te dwie jednakowe koło okna Cześć Ewelyna Lampy koło okna są z PotteryBarn Z tym, że ja swoje kupowałam przez ebay. Natomiast podłoga w szachownice jest z marmuru bianco carrara i nero marquina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Convallaria 01.12.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Ale ja dzisiaj bardzo zaluje ze mnie ta taniosc i duzy wybor skusily. Niestety jaka cena taka jakosc tych drzwi. Mamy teraz inne sprawy i wydatki na glowie ale jak juz sie ogarniemy to drzwi na pewno pojda do wymiany. Hej Tutli, Pamiętasz mnie jeszcze ? Jeśli planujesz wymianę drzwi kiedyś w dalekiej przyszłości - bardzo polecam Budrex ze Srocka (pom. Rzgowem a Łodzią) - mamy od nich zarówno drzwi zewnętrzne jak i wewnętrzne, drewniane. Są baaardzo solidne - jestem nimi zachwycona. O ile wewnętrzne do najtańszych niestety nie należały (białe, retro, kilkukrotnie malowane), to wejściowe mieli w naprawdę sensownej cenie i co ważne idącej w parze z jakością. Co ciekawe, w laboratorium oracowali nam kolor pasujący do stolarki okiennej, ponieważ nie mieli go w swoim wzorniku (siena noce). Na marginesie - mieszkasz pięknie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 01.12.2014 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 [quote=Convallaria;6691336 ... bardzo polecam Budrex ze Srocka (pom. Rzgowem a Łodzią) ....Powinno być pomiędzy Tuszynem a Piotrkowem Trybunalskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.12.2014 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Hej Tutli, Pamiętasz mnie jeszcze ? Jeśli planujesz wymianę drzwi kiedyś w dalekiej przyszłości - bardzo polecam Budrex ze Srocka (pom. Rzgowem a Łodzią) - mamy od nich zarówno drzwi zewnętrzne jak i wewnętrzne, drewniane. Są baaardzo solidne - jestem nimi zachwycona. O ile wewnętrzne do najtańszych niestety nie należały (białe, retro, kilkukrotnie malowane), to wejściowe mieli w naprawdę sensownej cenie i co ważne idącej w parze z jakością. Co ciekawe, w laboratorium oracowali nam kolor pasujący do stolarki okiennej, ponieważ nie mieli go w swoim wzorniku (siena noce). Na marginesie - mieszkasz pięknie:). Convallaria a czemu miałabym Cię zapomnieć Fajnie, że Ci się podoba mój domek - dziękuję za komplement. Tak szybko to ja nie będę jeszcze drzwi wymieniała - muszę się z nimi jeszcze ze 2 - 3 lata pewnie pomęczyć. Dzięki za namiar może się przyda. Natomiast jeśli ja miałabym gdzieś zamawiać to z pewnością u mojego pana stolarza, który robił mi drzwi wewnętrzne. Niestety trafiłam na niego jak już wejściowe miałam zamontowane bo tak pewnie robił by nam komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Convallaria 01.12.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Powinno być pomiędzy Tuszynem a Piotrkowem Trybunalskim. Sorry, pokręciłam W każdym razie dojazd bardzo dobry od strony wylotu z Łodzi na Piotrków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.12.2014 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Dzięki jeszcze raz będę mieć ten adres na uwadze, szczególnie że to całkiem niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.12.2014 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Nabyłam niedawno taką oto konsolkę, która zostanie polakierowanie na czarno. Nie wiem tylko czy robić ją w połysku czy w półmacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 02.12.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Kupiłaś kinkiety??? Wyglądają super! Cudowny jest Twój hall.Konsolki bym nie malowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 02.12.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 ha ha ha ! Iw mam takie same odczucia zastanawiam się, czy faktycznie trzeba przemalować konsolkę, wg mnie ładnie się wkomponowała, jesli już będziesz zmieniać jej kolor jaj jestem za półmatem czy mi się wydaję, czy konsolka idealnie zgrała się z kolorem kinkietów ? wybacz jeśli przekręcam, taki obraz monitor mi daje, jeśli faktycznie kolory się zgrały to powtórzę się, nie zmieniałabym koloru wraz z konsolką hol nabrał dostojności, elegencji, cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.12.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 No piękna konsolka, bardzo ładny ma kolor, ale jak czujesz sie nie do końca przekonana, to maluj na czarno, tez będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 02.12.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Od razu jak ją zobaczyłam pomyślałam ale piękna, szkoda że nie czarna...więc też bym ją przemalowala ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.12.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Kupiłaś kinkiety??? Wyglądają super! Cudowny jest Twój hall. Konsolki bym nie malowała. Iw te kinkiety już mam w drugiej części holu i w salonie od dłuższego czasu. To były w sumie takie francuskie postarzane świeczniki z lustrem z Westwing. Ale poprosiłam Pana Męża i mi je przerobił na elektryczne. 5szt kinkietow brakuje mi jeszcze w wejściowej części holu i do niej szukałam właśnie ostatnio oświetlenia. Pan Mąż też mi to malowanie odradza bo jemu konsolka zgrywa się idealnie z zegarem po dziadku, który wisi w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.12.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 ha ha ha ! Iw mam takie same odczucia zastanawiam się, czy faktycznie trzeba przemalować konsolkę, wg mnie ładnie się wkomponowała, jesli już będziesz zmieniać jej kolor jaj jestem za półmatem czy mi się wydaję, czy konsolka idealnie zgrała się z kolorem kinkietów ? wybacz jeśli przekręcam, taki obraz monitor mi daje, jeśli faktycznie kolory się zgrały to powtórzę się, nie zmieniałabym koloru wraz z konsolką hol nabrał dostojności, elegencji, cudnie Kjuta kinkiety są w postarzanej szarości. Gdzieś wcześniej wklejalam już jeden wcześniej. Konsola jest w zimnym, szarawym odcieniu dębu i ma na blacie taką jakby intarsje w szachownice. Pasuje mi do zegara w kuchni ale do komody, którą widać w salonie już nie koniecznie. Dlatego pomyślałam, że neutralna i godzaca różne odcienie drewna będzie właśnie czerń. Z drugiej strony ma być eklektycznie w moim domku więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.12.2014 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 rozaliafashion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.12.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 No piękna konsolka, bardzo ładny ma kolor, ale jak czujesz sie nie do końca przekonana, to maluj na czarno, tez będzie pięknie Mam mieszane uczucia bo ziarno niepewności zasiał Pan Mąż. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 02.12.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 a Pan Mąż co rzecze ?przy zegarze ją postawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 02.12.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Proszę nie maluj konsolki. Taka jest przepiękna. Gdy przemalujesz na czarno, ona zniknie, zleje się z podłogą. A tak, jest pięknie wyeksponowana. Cudnie wygląda cały hol z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts