lw 04.03.2015 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Cudownie piękne! Ten zielony jest szałowy! Sama nie wiem, który podoba mi się najbardziej. Przepiękny jest kremowy oktagon.I koła olimpijskie! To chyba moja ulubiona trójka. Pieniądze! przybywajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.03.2015 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Powiem tak wszystkie są boskie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 20.03.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 tutli tapeta mint grey podoba mi się bardzo zaraz przejrzę Twoją stronkę i stołki, na razie u mnie jeszcze daleka droga do wykańczania, ale Twój link mam już zapisany )) buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.03.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Hej Kochana, Wpadłam się przywitać, a przy okazji pozachwycałam się No i przy okazji dowiedziałam się o złoceniu stolików z IKEA farbą do felg... Rewelacyjny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.04.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb91f40fcebf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 04.04.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://m.ocdn.eu/_m/48527edc2ec31a5bf8699e2b4dad152b,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.04.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 hej ) co tam tutli słychać ? chyba zaganiana jesteś okropnie, bo nie masz czasu na forum pozdrawiam ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 22.04.2015 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Dziewczyny dziękuję za życzenia i sorry, że dopiero teraz ale tak jak kjuta napisała jestem mega zaganiana. Do tego wszystkiego wiosna w końcu przyszła a my wzięliśmy się za prace na zewnątrz. Każdą wolną chwilę spędzam więc na walce z przyszłym ogrodem W końcu pozbyliśmy się ogromnej góry ziemi, przeoraliśmy wszystko pod trawniki. Do tego Pan Mąż stworzył żwirową aleję prowadzącą od tarasu nad staw a ja próbuję obsadzić jej boki. Wymarzyłam sobie "Wersal" no to teraz mam co robić. Boki alei będą obsadzone 150 bukszpanami i różami. Sezonowo dojdą wiosenne cebulkowe, mieczyki i dalie Jak na razie zrobiłam jedną stronę - wkopałam 75 bukszpanów i 35 gatunków róż. Druga strona będzie kończona jak już dowieziemy cały żwir na aleję bo w tej chwili służy jako roboczy dojazd i nie można tam siać trawy ani nic sadzić. Ale to chyba dobrze bo mam czas na skończenie strony prawej. Na końcu alei Pan Mąż buduje pergolę, którą zamierzam obsadzić na niebiesko kwitnącą wisterią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.04.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 No tak, cała Ty romantycznie i elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.04.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Tutli, no to czekamy cierpliwie na efekty i fotki tego "wersalu" Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.04.2015 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 zanim u mnie się zazieleni to pokaże kilka moich ulubionych inspiracji ogrodowych. Po pierwsze uwielbiam niebieskie i filetowe kwiaty w szczególności wisterie i czosnki. http://s3-production.bobvila.com/pages/44400/cover/flowering_climbers_wallpoper.jpg?1395861181 Równie wielka miłością kocham róże angielskie, romantyczne, historyczne, piwonie, hortensje i strzyżony bukszpan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.04.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Jejku, jak cudownie.!!!Ja też uwielbiam kwiaty, ale coraz bardziej myślę o uporządkowaniu ogrodu właśnie formowanym bukszpanem. On wprowadza taki piękny porządek! A wisterie kojarzą mi się z Wrocławiem, gdzie klimat jest łagodny i wszystko tak ślicznie kwitnie na wiosnę.Czuję, że zrobisz cudo ze swojego ogrodu, tak jak i z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.04.2015 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Kochana długa droga przede mną i moim ogrodem. Jak to dzisiaj stwierdził mój małżonek nasze motto to ostatnio "arbeit weekend";) Działamy każdego dnia - aleja żwirowa pochłonęła niczym czarna dziura już 33 tony żwirku. Pergola została pomalowana, wisterie czekają na wkopanie. Dzisiaj grabiłam i porządkowałam jeszcze teren wkoło stawu. Staw sobie czeka spokojnie w kolejce aby coś z nim sensowniejszego zrobić i w między czasie zarasta zielskiem zwanym rogatek oraz nenufarami, ale chyba doczeka się dopiero w przyszłym roku. Pan mąż wkopywał dzisiaj jeszcze krawężniki oddzielające trawnik od rabaty wzdłuż alei. Natomiast ja na koniec dnia wpadłam na genialny pomysł i wsadziłam 120 cebulek mieczyków. Kiedyś dziwiłam się, że jak się zleca ogród firmie to to tyle kosztuje ale chyba już wiem dla czego. My na materiały i rośliny wydaliśmy w tym miesiącu już 7 tysi i w zasadzie to jakoś za bardzo tego nie widać. Nie liczę naszej pracy ( a raczej orki na ugorze).Padam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 03.09.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 wspanialy dziennik, podczytuję po trochu czy mogę prosić o namiary na Twoje ekipy? od -tynków zewnętrznych -ekipę od elewacji. - fachoiwwca od instalacji wod/kan/gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorka1234 08.09.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 a czy ja mogę prosić o kontakt do sklepu, gdzie mogę kupić sofy Olta w nieco bardziej przystępnej cenie niż w Domotece? Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.09.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Sikorko, namiar na sofy jest ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 21.09.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 wspanialy dziennik, podczytuję po trochu czy mogę prosić o namiary na Twoje ekipy? od -tynków zewnętrznych -ekipę od elewacji. - fachoiwwca od instalacji wod/kan/gaz Hej - ostatnio z braku czasu mocno zaniedbałam FM i nie zaglądałam tu wcale. Jeśli nadal aktualne jest Twoje pytanie to wysłałam Ci wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.10.2015 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Długo mnie nie było no to się troszkę pochwalę. Wnętrza mojego domu posłużyły niedawno jako tło do sesji stołków i waz ceramicznych dla mozaikowe.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 01.10.2015 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 ja pierdzielę :jawdrop: wiedziałam, że jest pięknie... ale, że aż tak?? jestem przekonana, że te wnętrza zobaczę gdzieś niedługo w magazynach wnętrzarskich zasługują, żeby pokazać je światu gratuluję!! zazdroszczę przestrzeni, ceramicznych stołków i pięknych waz! pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.10.2015 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Tutli, od zawsze wiernie czytam, oglądam i się zachwycam Podziwiam też asortyment sklepu. Dziś wreszcie napiszę: oniemiałam :jawdrop: Jest obłędnie pięknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts