Magda 34 01.03.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Zanęciła i poszła ....a to bardzo ładne co wkleiłaś czyli LampGustaw seria Siena to nie dokupienia jest - nigdzie nie mają Nie poszła, tylko w paincie chciała Ci pokazać. I zalinkowałą gdzie jest dostępna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.03.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Podoba mi się (nawet bardzo) tylko w kuchni i salonie planowałam żyrandole w podobnym stylu. I teraz sama nie wiem czy nie przytłoczy całości wnętrza domu taki natłok wieloramiennych? Z kuchni i salonu będzie jeden ten Gustaw widoczny...dlatego pomyślałam o holu z latarniami lub klatkami...hmmm i co ja mam teraz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.03.2013 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 sorry byłam szybsza z odpisaniem Wielkie dzięki i znowu nie zasnę tylko zamiast tapet to będę widziała lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.03.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Wiesz co, można jeszcze w tym holu pokombinować coś z kryształkami A w sumie dlaczego nie mogą być te z holu podobne do tych w salonie i w kuchni? Moim zdaniem mogą. Można dać np. białe Edytowane 1 Marca 2013 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.03.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 no w sumie to..nie wiem? To może w kuchni nad wyspę dać kryształki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Hej tutli, weszłam na chwilkę, to się odezwę.Sieny często są tylko dostępne na stronie sprzedawców- w rzeczywistości- nie do zdobycia. Na Allegro widziałam niedawno jeszcze kinkiet...Siena jest ładna, ale moim zdaniem 3 takie cuda to stanowczo za dużo szczęścia na raz. Jeżeli chcesz coś koniecznie czarnego to prędzej widziałabym jakiś pojedynczy zwis:)http://allegro.pl/zyrandol-wiszacy-zwis-chrom-organza-czarny-amelie-i3062728296.htmlhttp://i1118.photobucket.com/albums/k610/mariaswietlik/amelia_wisz1.jpg Ale najbardziej na świecie jestem za latarenkami- nr 1 to mój typ:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.03.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) no w sumie to..nie wiem? To może w kuchni nad wyspę dać kryształki? Gosiu, a to już musisz zdecydować? Może jak będą meble to wspólnie zrobimy burzę mózgów;) Edit: agawi słusznie zwróciła uwagę na wielkość lamp. Na zdjęciu hol wydaje się ogromny, ale co ile cm masz kabelek na suficie? Żeby potem nie było za tłoczno od tych abażurków. Edytowane 1 Marca 2013 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.03.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ja nadal obstawiam latarenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.03.2013 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ja się boję chyba, że będzie właśnie za tłoczno. Latarnie założyłam że 50x30 to jest max. Nie pamiętam teraz ale chyba co jakieś 2 m? Ręki sobie nie dam uciąć jak będę w domu to aż zmierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.03.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Hej! Gosiu do holu optuję za laatrenkami nr 1.Kocham je miłoscią bezgraniczną ,,,stąd ten wybór.Tylko powiem Ci ,ze jeżeli mialy by byc trzy to wydaje mi sie ,ze będzie o jedną za dużo... Ile metrow ma ten hol ...wydaje mi sie ,ze jednak za duzo masz tegp oswietlenia ..Bedziesz miała podobny problem do mnie z wyborem oswietlenia ...jeśli nie jest za póżno to niektóre kable bym jednak zlikwidowała,,Ja chyba jeszcze teraz dwa schowam ,bo powoli czuję sie w swoim domu jak w sklepie z oswietleniem;)pozdrawiam i nie zazdroszcze wyborów.Moja rada jest jeszcze taka ,by z oswietleniem troche jeszcze poczekać ...lampy dopasowac do mebl..,ogolnego wystroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.03.2013 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Hej tutli, weszłam na chwilkę, to się odezwę. Sieny często są tylko dostępne na stronie sprzedawców- w rzeczywistości- nie do zdobycia. Na Allegro widziałam niedawno jeszcze kinkiet... Siena jest ładna, ale moim zdaniem 3 takie cuda to stanowczo za dużo szczęścia na raz. Jeżeli chcesz coś koniecznie czarnego to prędzej widziałabym jakiś pojedynczy zwis:) http://allegro.pl/zyrandol-wiszacy-zwis-chrom-organza-czarny-amelie-i3062728296.html http://i1118.photobucket.com/albums/k610/mariaswietlik/amelia_wisz1.jpg Ale najbardziej na świecie jestem za latarenkami- nr 1 to mój typ:D Agawi ta Siena taka mięciutka jest i może pomyślę o niej np do biblioteki. Tych pojedynczych jakoś nie widzę - może dla tego że mam teraz w sypialni podobny abażur z Almi Decor i się już opatrzył. Zostanę przy latarniach tylko kwestia jest teraz którą wybrać 1 czy ostatnią srebrną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 01.03.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Zastanów się ile tak naprawdę potrzebujesz światła w holu. Nie ma co dawać zbyt wiele żarówek, jeśli się okaże, że część trzeba będzie wykręcić - bo z jasno Pamiętaj, że ilość żarówek przekłada się na ilość pożeranego prądu. Lub też: ilość żarówek ledowych przekłada się na większą ilość kasy przeznaczoną na ich zakup (5-watowa LED świecąca prawie tak jasno jak żarówka 40W kosztuje od 30zł w górę). Co do latarenek, ja nadal obstawiam ciemną z wizualizacji nr. 1 Edytowane 1 Marca 2013 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.03.2013 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 hmm jeśli miałabym likwidować to ten środkowy a hol ma długość ok 10m. Tez tak miałam zrobić i czekać z tym oświetleniem . Ale już mnie te kable wnerwiają wszędzie są i masz racje jak w sklepie normalnie jeszcze jak zakupię tysiąc pstryków wszelakich będzie komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.03.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Agawi ta Siena taka mięciutka jest i może pomyślę o niej np do biblioteki. Tych pojedynczych jakoś nie widzę - może dla tego że mam teraz w sypialni podobny abażur z Almi Decor i się już opatrzył. Zostanę przy latarniach tylko kwestia jest teraz którą wybrać 1 czy ostatnią srebrną? Skoro zostają latarenki to też jestem za 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.03.2013 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Święta prawda Moniś, chociaż ja kocham światło (rachunków za prąd zdecydowanie nie kocham) Już widzę minę mojego męża jak mu mówię: ucinamy i zaklejamy kochanie dziury po kablach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Zostanę przy latarniach tylko kwestia jest teraz którą wybrać 1 czy ostatnią srebrną? Dla mnie 1 chyba lepsza- taka klasyczna latarenka:yes: Śliczna:D Masz rację, ze Siena pasuje bardzo do biblioteki. Ja też kupiłam coś bardzo podobnego w czerni do naszego gabinetu połączonego z biblioteką Beatka dobrze radzi- ja też bym chyba jeden kabel zlikwidowała na Twoim miejscu:yes: 2 takie latarenki na 10 m długości są wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.03.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 No to zostaje jedynka - jest nie za wielka i ma tylko po 2 żarówki - a pomysleć że rozważałam takie co miały po 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.03.2013 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Dzięki Dziewczyny za latarenkowo-abażurową burzę mózgów - :hug:uciekam spać i kolorowych snów wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Cała przyjemność po mojej stronie:D Miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.03.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Dobranoc Gosiu:bye: cieszę się, że trochę namąciłam, dzięki temu masz 100% pewność co do lamp:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts