Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eklektycznie, klasycznie...

Recommended Posts

Gdzie jest moja szczęka??? Gdzie jest moja szczęka??? Gdzie jest moja szczęka??? Gdzie jest moja szczęka???

ok, mam ją... spadła na Antypody!

Coś mi się wydawało dziwnie znajome lustro-słońce, ale nie doceniłam Cię! LUDZIE!!! I Ty piszesz, że nie masz, co pokazywać?

Och, jak dobrze, że nie przemalowałaś konsoli na czarno, jest taka piękna!

Nie wiem, ma ktoś jakieś słowa, żeby wychwalić należycie to, co tu zobaczyliśmy? Pomocy!

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja pierdzielę :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

wiedziałam, że jest pięknie... ale, że aż tak??

jestem przekonana, że te wnętrza zobaczę gdzieś niedługo w magazynach wnętrzarskich ;)

zasługują, żeby pokazać je światu :wiggle:

gratuluję!!

zazdroszczę przestrzeni, ceramicznych stołków i pięknych waz!

pięknie :)

Catti, dziękuję :) Stołki i wazy wypożyczone z firmy do sesji, nie mam ich tylu na co dzień w domu. :) Sesji w gazecie nie odważyłabym się robić ponieważ na tych zdjęciach są tylko odpowiednio zaaranżowane kadry a moje wnętrza czeka jeszcze wiele poprawek. Nie mniej jednak cieszę się bardzo, że te małe wycinki tak się podobają.

Tutli, od zawsze wiernie czytam, oglądam i się zachwycam :) Podziwiam też asortyment sklepu. Dziś wreszcie napiszę: oniemiałam :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Jest obłędnie pięknie!!

Tomkowa bardzo ale to bardzo dziękuję. Ostatnio jestem mega zapracowana więc tutaj z braku czasu nie wiele piszę. Troszkę dzisiaj postanowiłam nadrobić zaległości, tym bardziej mi miło, że przyjęłyście mnie z takim entuzjazmem.:hug:

Gdzie jest moja szczęka??? Gdzie jest moja szczęka??? Gdzie jest moja szczęka??? Gdzie jest moja szczęka???

ok, mam ją... spadła na Antypody!

Coś mi się wydawało dziwnie znajome lustro-słońce, ale nie doceniłam Cię! LUDZIE!!! I Ty piszesz, że nie masz, co pokazywać?

Och, jak dobrze, że nie przemalowałaś konsoli na czarno, jest taka piękna!

Nie wiem, ma ktoś jakieś słowa, żeby wychwalić należycie to, co tu zobaczyliśmy? Pomocy!

Iw moja szczęka za to ginie za każdym razem jak czytam Homelikeilike. Tam to dopiero się cudne rzeczy dzieją:p Niestety ciągle mam wyrzuty sumienia, że nie mam czasu na udzielanie się w odpowiedziach. Ale czytam wszystkie posty i ostatnio bardzo ucieszył mnie ten od naturalnym kolorze drewna. Dzięki Tobie w sumie nie poszłam za modą i nie przemalowałam konsoli z czego teraz ogromnie się cieszę.

O rany rewelacyjnie :) cudowne zdjęcia w cudownych wnętrzach :) rewelacja :) podziwiam za klimat

dasz znać, w jakim piśmie się ukażą ?? :)

~~slonko~~ Dziękuję za te mile słowa. Codo ukazania się w prasie jeszcze daleka droga, natomiast pewnie pojawią się w kampaniach reklamowych ceramiki i stołków. :)

Witam, wnętrza są niezwykłej urody i nie tuzinkowe. Czy mogłabyn prosić o informację jakim odcieniem bieli są pomalowane drzwi wewnętrzne a takže czy są w macie czy pół macie?

MartaPP witaj i dziękuję. Niestety stolarz sam dobierał odcień tej stolarki a ponieważ od razu nam się spodobał to nie pytałam o numer. Może on nawet i mówił co to było ale to już 4 lata minęły od tego czasu i nie pamiętam tej numeracji. :( Listwy cokołowe, fronty w kuchni i drzwi i są zrobione w macie.

MartaPP witaj i dziękuję. Niestety stolarz sam dobierał odcień tej stolarki a ponieważ od razu nam się spodobał to nie pytałam o numer. Może on nawet i mówił co to było ale to już 4 lata minęły od tego czasu i nie pamiętam tej numeracji. :( Listwy cokołowe, fronty w kuchni i drzwi i są zrobione w macie.

Dziękuję za odpowiedz. A proszę mi jescze powiedzieć czy biel stolarki jest odcieniem chłodnym czy ciepłym?

Dziękuję za odpowiedz. A proszę mi jescze powiedzieć czy biel stolarki jest odcieniem chłodnym czy ciepłym?

Hmmm trudno powiedzieć. Ciepły kojarzy mi się z czymś co wpada w żółty odcień. Zimny natomiast wypadałby w niebieski. Ten mój jest raczej neutralny ani za ciepły ani zimny.