lw 01.10.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Gdzie jest moja szczęka??? Gdzie jest moja szczęka??? Gdzie jest moja szczęka??? Gdzie jest moja szczęka??? ok, mam ją... spadła na Antypody!Coś mi się wydawało dziwnie znajome lustro-słońce, ale nie doceniłam Cię! LUDZIE!!! I Ty piszesz, że nie masz, co pokazywać? Och, jak dobrze, że nie przemalowałaś konsoli na czarno, jest taka piękna! Nie wiem, ma ktoś jakieś słowa, żeby wychwalić należycie to, co tu zobaczyliśmy? Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.10.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 powiem tylko :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.10.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 ja pierdzielę :jawdrop: wiedziałam, że jest pięknie... ale, że aż tak?? jestem przekonana, że te wnętrza zobaczę gdzieś niedługo w magazynach wnętrzarskich zasługują, żeby pokazać je światu gratuluję!! zazdroszczę przestrzeni, ceramicznych stołków i pięknych waz! pięknie Catti, dziękuję Stołki i wazy wypożyczone z firmy do sesji, nie mam ich tylu na co dzień w domu. Sesji w gazecie nie odważyłabym się robić ponieważ na tych zdjęciach są tylko odpowiednio zaaranżowane kadry a moje wnętrza czeka jeszcze wiele poprawek. Nie mniej jednak cieszę się bardzo, że te małe wycinki tak się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.10.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Tutli, od zawsze wiernie czytam, oglądam i się zachwycam Podziwiam też asortyment sklepu. Dziś wreszcie napiszę: oniemiałam :jawdrop: Jest obłędnie pięknie!! Tomkowa bardzo ale to bardzo dziękuję. Ostatnio jestem mega zapracowana więc tutaj z braku czasu nie wiele piszę. Troszkę dzisiaj postanowiłam nadrobić zaległości, tym bardziej mi miło, że przyjęłyście mnie z takim entuzjazmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.10.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Gdzie jest moja szczęka??? Gdzie jest moja szczęka??? Gdzie jest moja szczęka??? Gdzie jest moja szczęka??? ok, mam ją... spadła na Antypody! Coś mi się wydawało dziwnie znajome lustro-słońce, ale nie doceniłam Cię! LUDZIE!!! I Ty piszesz, że nie masz, co pokazywać? Och, jak dobrze, że nie przemalowałaś konsoli na czarno, jest taka piękna! Nie wiem, ma ktoś jakieś słowa, żeby wychwalić należycie to, co tu zobaczyliśmy? Pomocy! Iw moja szczęka za to ginie za każdym razem jak czytam Homelikeilike. Tam to dopiero się cudne rzeczy dzieją Niestety ciągle mam wyrzuty sumienia, że nie mam czasu na udzielanie się w odpowiedziach. Ale czytam wszystkie posty i ostatnio bardzo ucieszył mnie ten od naturalnym kolorze drewna. Dzięki Tobie w sumie nie poszłam za modą i nie przemalowałam konsoli z czego teraz ogromnie się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.10.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 powiem tylko :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.10.2015 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Chyba pierwszy raz u Ciebie i .......zaniemówiłam. Witam się i przesyłam wyrazy uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.10.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 umarłam i jestem w niebie :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.10.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 O rany rewelacyjnie cudowne zdjęcia w cudownych wnętrzach rewelacja podziwiam za klimat dasz znać, w jakim piśmie się ukażą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.10.2015 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Świeżutka publikacja, piękne fotografie: artykuł LINK , galeria zdjęć LINK Cały czas nie mogę się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta PP 12.10.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Witam, wnętrza są niezwykłej urody i nie tuzinkowe. Czy mogłabyn prosić o informację jakim odcieniem bieli są pomalowane drzwi wewnętrzne a takže czy są w macie czy pół macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.10.2015 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Chyba pierwszy raz u Ciebie i .......zaniemówiłam. Witam się i przesyłam wyrazy uznania Witaj cieplutko Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.10.2015 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 umarłam i jestem w niebie :jawdrop::jawdrop: Emila3000 - witaj miło i wracaj na ziemię nie chcę mieć nikogo na sumieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.10.2015 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 O rany rewelacyjnie cudowne zdjęcia w cudownych wnętrzach rewelacja podziwiam za klimat dasz znać, w jakim piśmie się ukażą ?? ~~slonko~~ Dziękuję za te mile słowa. Codo ukazania się w prasie jeszcze daleka droga, natomiast pewnie pojawią się w kampaniach reklamowych ceramiki i stołków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.10.2015 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Świeżutka publikacja, piękne fotografie: artykuł LINK , galeria zdjęć LINK Cały czas nie mogę się napatrzeć O Tomkowa już je nawet wypatrzyła Dzięki Kochana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.10.2015 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Witam, wnętrza są niezwykłej urody i nie tuzinkowe. Czy mogłabyn prosić o informację jakim odcieniem bieli są pomalowane drzwi wewnętrzne a takže czy są w macie czy pół macie? MartaPP witaj i dziękuję. Niestety stolarz sam dobierał odcień tej stolarki a ponieważ od razu nam się spodobał to nie pytałam o numer. Może on nawet i mówił co to było ale to już 4 lata minęły od tego czasu i nie pamiętam tej numeracji. Listwy cokołowe, fronty w kuchni i drzwi i są zrobione w macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 13.10.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Jestem pod wrażeniem, bardzo spójne i eleganckie wnętrza. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta PP 13.10.2015 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 MartaPP witaj i dziękuję. Niestety stolarz sam dobierał odcień tej stolarki a ponieważ od razu nam się spodobał to nie pytałam o numer. Może on nawet i mówił co to było ale to już 4 lata minęły od tego czasu i nie pamiętam tej numeracji. Listwy cokołowe, fronty w kuchni i drzwi i są zrobione w macie. Dziękuję za odpowiedz. A proszę mi jescze powiedzieć czy biel stolarki jest odcieniem chłodnym czy ciepłym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 13.10.2015 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Dziękuję za odpowiedz. A proszę mi jescze powiedzieć czy biel stolarki jest odcieniem chłodnym czy ciepłym? Hmmm trudno powiedzieć. Ciepły kojarzy mi się z czymś co wpada w żółty odcień. Zimny natomiast wypadałby w niebieski. Ten mój jest raczej neutralny ani za ciepły ani zimny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.10.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Tutli, Brak mi słów, bo napisać jak bardzo mi się u Ciebie podoba. Jest przepięknie... Co bym nie powiedziała o Twoich wnętrzach zabrzmi banalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts