Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Eklektycznie, klasycznie...

Recommended Posts

Dziękuję bardzo :) Z tynków diamant jestem mega zadowolona, z ekipy też. Tylko, że chłopaki z tego co mi wiadomo wyjechali pracować za granicę już jakieś dwa lata temu :( Mogę Ci ewentualnie podesłać namiar na tych od elewacji zewnętrznej ( też byliśmy i jesteśmy z nich mega zadowoleni) może oni robią w środku albo kogoś polecają.

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam! Kiedyś na początku świata tu zaglądałam nic nie pisząc (niestety), ale teraz to podobnie jak innym szczęka mi opadła i muszę coś napisać! Pięknie!!!! Nie spodziewałam się, że takie cudo tu znajdę. Zdjęcia z sesji super, stołki już obczaiłam na stronie sklepu :) Meble kuchenne są oszałamiające! U mnie w domu też wiele, wiele do wykończenia, więc jeśli można postaram się tu zaglądać regularnie :)

Witam! Kiedyś na początku świata tu zaglądałam nic nie pisząc (niestety), ale teraz to podobnie jak innym szczęka mi opadła i muszę coś napisać! Pięknie!!!! Nie spodziewałam się, że takie cudo tu znajdę. Zdjęcia z sesji super, stołki już obczaiłam na stronie sklepu :) Meble kuchenne są oszałamiające! U mnie w domu też wiele, wiele do wykończenia, więc jeśli można postaram się tu zaglądać regularnie :)

Matkaleena witaj serdecznie :) Zapraszam do zaglądania, chociaż nie bywam tu ostatnio tak często jak bym chciała. Meble to wysiłek zbiorowy, mój męża i pana stolarza, który dorobił nam fronty :) Nie jest to gotowy zakup pod zamówienie więc tym bardziej cieszy mnie, że się podobają.

Witam,

piękne wnętrza, zachwyciły mnie meble. Przyznam się, że czytałam tylko ostatnie wpisy no i wpatrywałam się w ostatnie zdjęcia. Pewno wcześniej o ich pisałaś. Ale napisz proszę krótko skąd wzięłaś te meble.

pozdrawiam

Witaj miło chopinetka - ale konkretnie to o które meble chodzi?

Gabinet/biblioteka pomału się robi :) Niestety stolarz ladaco okazał się nierzetelny i już trzeci raz przełożył termin dostarczenia zabudowy biblioteki :( Pierwszy termin miał na połowę czerwca :mad: W związku z tym nie możemy skończyć listew sufitowych i przypodłogowych. Dla tego dzisiaj tylko fragment ściany...

DSCN1820.JPG

To tapeta czy malowane? BArdzo mi się podoba :)

A stolarz.....oby przynajmniej efekt końcowy wart był czekania : na kiedy kolejny termin? ;)

To tapeta, ale ten biały wzór na niej ma strukturę farby. Ja już zwątpiłam czy w ogóle się tych mebli doczekam. Zamówione były pod koniec marca.

Edytowane przez tutli_putli

Jak pięknie! <3

Stolarz, u którego robiłam słynne stoliki nocne, też mnie zwodził kilka miesięcy. W którejś rozmowie telefonicznej powiedział mi na luzie i ze śmiechem: "Jak to, to pani nie wie, że wszyscy stolarze to kłamcy? Przecież tak się nawet mówi!"

Strasznie mi wtedy było nie do śmiechu (delikatnie ujmując).

Jak pięknie! <3

Stolarz, u którego robiłam słynne stoliki nocne, też mnie zwodził kilka miesięcy. W którejś rozmowie telefonicznej powiedział mi na luzie i ze śmiechem: "Jak to, to pani nie wie, że wszyscy stolarze to kłamcy? Przecież tak się nawet mówi!"

Strasznie mi wtedy było nie do śmiechu (delikatnie ujmując).

Iw dziękuję. Chyba jednak ten Twój stolarz miał rację. Ja się podłamałam już z tym wszystkim. Mój miał przez nas trochę odpuszczone ponieważ zbiegło się z jego niedotrzymanymi, poprzednimi dwoma terminami dostarczenia biblioteki nasze osobiste nieszczęście. Najpierw ciężka choroba a później śmierć teściowej. :( Nie mieliśmy więc głowy do zajmowania się niewykończonym pokojem. Tym razem jednak dwa tygodnie temu sam zadzwonił z pytaniem kiedy może przyjechać na montaż mebli. Umówiliśmy się na 14 listopada. Kilka dni przed dniem "0" chciałam go o coś dopytać i co się okazało, że szanowny pan ma wyłączony telefon i nie odpisuje na maile. Przyznam szczerze, że tym razem się wsciekliśmy cudem udało nam się zdobyć numer do jego żony i wysłać sms-a kiedy raczą nam dostarczyć meble. Podziałało i szybciutko oddzwonił z innego numeru z pretensjami czemu i skąd mamy ten numer do żony... Podczas rozmowy stwierdził, że ktoś mu ukradł telefon...;/ i do tego wszystkiego był nawalony jak meserszmit...kiedy zażądałam zwrotu zaliczki (dostał 30%) obiecał stawić się z meblami w środę. Po rozmowie z pijakiem wątpię czy można w to w ogóle wierzyć. :(