adam205 22.02.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Jestem studentem III-go roku budownictwa na Politechnice Poznańskiej, mam nadzieję, że forum pomoże mi nabyć wiedzę praktyczniejszą od tej jaką oferuje uczelnia Mam też nadzieję, że z czasem oprócz czytania wypowiedzi innych, i tym samym uczenia się, sam zacznę się wypowiadać. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frank_gr 22.02.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Powodzenia kolego:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 03.03.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 No to świetnie trafiłeś. Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts