Sebastain 22.02.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Próbowałem wyszukać jasną informacji na forum i na sieci, ale albo takiej nie było, albo słabo szukam Otóż pytanie jest proste, a mianowicie czy kupując pompę ciepła w hurtowni płacąc od niej pełny podatek 23% można starać się o zwrot VAT z ulgi budowlanej. Czy ktoś już to zrobił w praktyce? Proszę tylko bez opinie, że po co samemu, że może instalator wystawić fakturę na 8% czy coś takiego, chodzi o jasną sytuację, czy pompa kwalifikuje się do zwrotu z ulgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tank102 22.02.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 chyba tak , 23% faktura.Ale trzeba dokładnie sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 22.02.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 chyba tak , 23% faktura. Ale trzeba dokładnie sprawdzić. Byles bardzo pomocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastain 22.02.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Byles bardzo pomocny No dokładnie, także pytanie nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 22.02.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 No dokładnie, także pytanie nadal aktualne Nie prosciej do US na zwrot podatku zadzwonic i miec wiesci z pierwszej reki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastain 22.02.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Nie prosciej do US na zwrot podatku zadzwonic i miec wiesci z pierwszej reki? Można, ale po coś to forum jest prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 23.02.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Próbowałem wyszukać jasną informacji na forum i na sieci, ale albo takiej nie było, albo słabo szukam Otóż pytanie jest proste, a mianowicie czy kupując pompę ciepła w hurtowni płacąc od niej pełny podatek 23% można starać się o zwrot VAT z ulgi budowlanej. Czy ktoś już to zrobił w praktyce? Proszę tylko bez opinie, że po co samemu, że może instalator wystawić fakturę na 8% czy coś takiego, chodzi o jasną sytuację, czy pompa kwalifikuje się do zwrotu z ulgi. Można, ja dostałem zwrot różnicy vat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastain 26.02.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Można, ja dostałem zwrot różnicy vat. No i o taką wypowiedź chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymek98 27.02.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Można, ja dostałem zwrot różnicy vat. Podaj jak można wiedzieć na jakiej podstawie PKWIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastain 04.03.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Podaj jak można wiedzieć na jakiej podstawie PKWIU Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastain 10.03.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Jest szansa na podanie tego PKWIU, bo ja spotkałem kilka wpisów na sieci, że jednak nie można odliczyć pompy ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surag 11.10.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Jest szansa na podanie tego PKWIU, bo ja spotkałem kilka wpisów na sieci, że jednak nie można odliczyć pompy ciepła? Wracając do tematu - czy ktoś wie jaki jest nr. pkw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts