marienka 23.02.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Wtam Mam taki problem. Moj peudofachowiec zamiast pobejcowa i lakierowac schody on mi na nie połozył lakieobejce i sie obraził ze podwazam jego kompetencje i uciekł. Teraz nie wiem co mam z nim dalej zrobic bo wiem ze sama lakierobejca nie wystarczy bo jest za mało trwała czy moge na nia połozyc jeszcze lakier?? Jesli tak to mam je zmatowc czy odrazu lakier. No i mam wrazenie ze ona nigdy nie wyschnie bo juz ze 4 dni po a ona sie dalej klei :( i co a mam teraz zrobic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramuh 23.02.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 lakierobejca ma to do siebie ze się klei i klei , jak już wyschnie to kladz na to lakier zgodny z lakierobejca zeby sie nie zgryzły , jak zaczniesz matowic to licz sie z przetarciami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 23.02.2013 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 oki tak zrobie tyle ze nie mam pojecia jaka to byla lakieobejca a fachowiec nie odbera odemne tel tyle mu kasy zapłacilismy a schody wygladaja strasznie tandetnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuditu 23.02.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 oki tak zrobie tyle ze nie mam pojecia jaka to byla lakieobejca a fachowiec nie odbera odemne tel tyle mu kasy zapłacilismy a schody wygladaja strasznie tandetnie:( Nigdy nie używałem takich specyfików jak lakierobejca ale 4 dni schnięcia wydaje mi się podejrzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 25.02.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 nie odbera odemne tel tyle mu kasy zapłacilismy( Zadzwoń z innego lub z zastrzeżonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
subfosylny 25.02.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Jaki zapach? Benzyny ? Oleju? Nitro? Czy pomieszczenie jest ogrzewane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts