jaaa 23.02.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witam, niedługo będę malował sztachety sosonowe na płot drewniany, i nie wiem czym je zabezpieczyć, . Kolega ma na zbyciu impregant jedynka z woskiem, dlatego chciałbym Was zapytać czy to są dobre impregnaty. Czy wosk zawarty w impregnacie, lepiej zabezpiecza drewno niż impregnat bez wosku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fasola30 24.02.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Jesienią malowałam jedynką z woskiem kolor palisander sztachety do bramy i furtki oraz słupy do ogrodzenia. Fajna konsystencja i dobrze sie nią malowało na dwa razy. Słupy stoją już wkopane i ładnie wyglądają, mają lekk połysk. Tym samym na wiosnę będę malowała barierkę na ganku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lais 29.03.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Drewno jest materiałem który ciągle pracuje, zastanów się, czy wosk jest materiałem elastycznym i będziesz miał odpowiedź w temacie impregnatu z woskiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts