boss007-81 23.02.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Witam, Nie mogę nigdzie znaleźć takiej informacji wiec postanowiłem założyć nowy temat. Mam taki problem że popsuły mi się drzwi balkonowe i nie idzie ich otworzyć. Wygląda na to że gdzieś na środku drzwi nie podniósł się grzybek i tam trzyma. Postanowiłem rozebrać zawiasy ale są jakieś skomplikowane. Znalazłem taki poglądowy filmik jak je złożyć ale wybić tych bolcy które tam są nie idzie. Zawiasy mam mniej więcej takie: . Z góry dziękuję za szybką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 23.02.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Jest wiele modeli podobnych zawiasów i większość jest tak skonstruowana że przy zamkniętych drzwiach nie da się ich rozebrać, zresztą dość logiczne Lepiej zwróć się do jakiejś firmy zajmującej się montażem i serwisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts