pyton79 07.09.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 (edytowane) Mam już dosyć piczmana i jego nierzetelnej roboty,fakt dużo mówi zrobił na mnie dobre wrażenie na forum ale powiedział że mam 2 lata gwarancji a terazi nie odbiera telefonów poczty i jeszcze twierdzi ze teraz to on robi takie instalację za 3 tys więcej........Niepoprawnie działające za 3 tysie więcej Mam nadzieje ze tak jak piszecie życie zweryfikuje forumowych fachowców którzy uwazają sie za naj naj a w rzeczywistości .......ech szkoda gadać. Pozdrawiam piczmana i oby nikt nie naciął sie więcej nie podpisując umowy tak jak ja to zrobiłem... Edytowane 7 Września 2013 przez pyton79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 07.09.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 takie zycie he he pozdrawiamto ja maruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 08.09.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Mam już dosyć piczmana i jego nierzetelnej roboty,fakt dużo mówi zrobił na mnie dobre wrażenie na forum.... a pomijając kwestię "Najlepszego Doradcy..." to co się dzieje z instalacją? nadal ciśnienie spada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 13.07.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 musze dolac glikolu wystarczy że kupie borygo?chce zalożyć naczynie wyrównawczew chlodnicy mam wejscie pół calanajlepiej cos przezroczystego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 14.07.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 musze dolac glikolu wystarczy że kupie borygo? chce zalożyć naczynie wyrównawcze w chlodnicy mam wejscie pół cala najlepiej cos przezroczystego Dolej wodę "z nieba", możesz także kupić destylatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indiana_ 15.07.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Czy oglądałeś wnętrze GGWC? Czy nic tam w środku nie kapie na jakimś łączeniu? Zdarzyło mi się że jeden GGWC zaczął przeciekać na uszczelnieniu, za wiele nie było widać bo uciekało w kanalizę, dopiero dokładne oględziny pozwoliły znaleźć przeciek.PSKlienci również nie są zadowoleni z efektów chłodniczych GGWC czy GWC, piszę to otwarcie, nie polecam, robię tego coraz mniej. Jak już to kilkumetrowe odcinki podziemnej rury do czerpni, w największe mrozy mocno podnosi temperaturę co znacząco skraca czas odmrażania reku, aż się zdziwiłem że takie kilka metrów tyle daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 21.07.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 MI TO w miarę chłodzi-w miarę pewnie taniej byłoby założyć klimatyzator szedłbym w rozwiązanie indiany] doałem trochę glikolu-2 litryno i ggwc chodzibłedem jest robienie takiej ggwc bez naczynia wyrównawczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 21.07.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 MI TO w miarę chłodzi-w miarę pewnie taniej byłoby założyć klimatyzator szedłbym w rozwiązanie indiany] doałem trochę glikolu-2 litry no i ggwc chodzi błedem jest robienie takiej ggwc bez naczynia wyrównawczego Nie jest to błędem. Ciężko jest odpowietrzyć system z 100kg glikolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 21.07.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 NIBY GLIKOLU NADMIAR A jak zmieniam biegi na pompce to bulgocze jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 22.07.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Bulgoczą pęcherzyki powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts