Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Spadek ciśnienia ggwc

Recommended Posts

Mam już dosyć

piczmana i jego nierzetelnej roboty,fakt dużo mówi zrobił na mnie dobre wrażenie na forum ale powiedział że mam 2 lata gwarancji a terazi nie odbiera telefonów poczty i jeszcze twierdzi ze teraz to on robi takie instalację za 3 tys więcej........Niepoprawnie działające za 3 tysie więcej :)

Mam nadzieje ze tak jak piszecie życie zweryfikuje forumowych fachowców którzy uwazają sie za naj naj a w rzeczywistości .......ech szkoda gadać.

Pozdrawiam piczmana i oby nikt nie naciął sie więcej nie podpisując umowy tak jak ja to zrobiłem...

Edytowane przez pyton79

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 10 months później...

Czy oglądałeś wnętrze GGWC? Czy nic tam w środku nie kapie na jakimś łączeniu? Zdarzyło mi się że jeden GGWC zaczął przeciekać na uszczelnieniu, za wiele nie było widać bo uciekało w kanalizę, dopiero dokładne oględziny pozwoliły znaleźć przeciek.

PS

Klienci również nie są zadowoleni z efektów chłodniczych GGWC czy GWC, piszę to otwarcie, nie polecam, robię tego coraz mniej. Jak już to kilkumetrowe odcinki podziemnej rury do czerpni, w największe mrozy mocno podnosi temperaturę co znacząco skraca czas odmrażania reku, aż się zdziwiłem że takie kilka metrów tyle daje.