Gabriel-m 24.02.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Dzisiaj do sprzedaży oferuje: Wykonany w 100% ręcznie obraz z kamienia (mozaikę) 100% kamień naturalny granit,marmur,onyx itd. Tamara Lempicka - Rekonwalecentka Wymiary 95/120 cm Grubość nigdy nie przekracza 2 cm wiec można oprawić w piękną ramę niczym obraz , i powiesić na ścianie lub nakleić np między płytki glazury lub kamienia Grubość użytych kamieni od 2 do 7 mm. Każdy kawałek kamienia (tesser) został ręcznie wycięty i wyszlifowany,następnie przyklejony a po ukończeniu cała powierzchnia obrazu została poddana "Antykowaniu" (szczotkowaniu). Dzięki temu został uzyskany efekt trójwymiarowości , a obraz zyskał "Życie". Wszystkie elementy zostały przyklejone na klej żywiczny ,dzięki temu obraz przetrwa przez wiele lat w nienaruszalnym stanie. Wszelkie informacje ,pytania proszę kierować pod mój numer telefonu: 690 077 874 lub drogą elektroniczną na e-mail : [email protected] Jestem autorem tej mozaiki i zabraniam kopiowania opisu jak również zdjęć mojej pracy.Istnieje możliwość wykonania dowolnej mozaiki w dowolnej kolorystyce prawie każdego obrazu ,postaci portretu itdZe względu na wartość przedmiotu jak również środki ostrożności zalecam odbiór osobisty na terenie miasta Żyrardów k. Warszawy fotografie na http://www.mozaika-artystyczna.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts