snajper2008 24.02.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam. Nie wiem czy dobrze piszę w dobrym temacie ale spróbuję jeśli coś to mnie poprawcie. A mianowicie bardzo podoba mi się projekt domku ze strony domywtradycji.pl http://www.domywtradycji.pl/motto-plus,583,0.html tylko problem jest taki że on jest w takim troszkę starym stylu... czyli czerwona dachówka takie dziwne białe dodatki ... jakoś tak nie wpada w oko. Czy jest ktoś kto by umiał go jakoś przerobić na nowoczesny styl? czyli czarna dachówka jakiś ładny jasny kolor itp.??Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snajper2008 26.02.2013 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Naprawde nie ma nikogo kto bym mi mógł pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.02.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 A czego się spodziewasz? Pomocy forumowiczów w przeprojektowaniu czy namiarów na architektów? Projekt typowy kupuje się jakim jest. Zmiany jakie możesz wprowadzić masz opisane w projekcie - możesz to zrobić na etapie adaptacji projektu do warunków lokalnych. Inne zmiany wymagają zgody autora projektu.Słyszałeś o czymś takim jak prawo autorskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snajper2008 27.02.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ale mi chodzi o to czy ktoś umiał by to "pokolorować" żeby zobaczyć jak wizualnie wyglądał by ten domek w nowoczesnym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.02.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 No to teraz jasne. Może i się ktoś znajdzie... ale szczerze wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snajper2008 27.02.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Szkoda:( już szukałem jakiegoś programu ale nic nie umiałem znaleźc na ten temat... no niestety tylko w wyobraźni moge sobie wyobraźić jak ten domek będzie wyglądac w "nowoczesnym" stylu Ale dalej mam malutka nadzieje że może jednak ktoś się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts