Enigma71fx 25.02.2013 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) Witam, Jak w temacie - prosiłbym rzeczywistych i użytkujących minimum 2-3 lata (a nie rozważających albo mających od kilku miesięcy) o wypowiedzenie się na temat oczyszczalni Ekopol Bio-Hybryda. Wstępnie zastanawiałem się nad kupnem Biorocka, ale Bio-Hybryda zastanawia mnie swoją podejrzanie niską ceną (7300 brutto). Szukałem w google i na forum opinii negatywnych bądź problemów użytkowników z tą oczyszczalnią i nie za wiele znalazłem.Czy ktoś z faktycznych użytkowników mógłby zatem się podzielić? Prosiłbym o nieprzejmowanie i niezaśmiecanie wątku wypowiedziami typu "oczyszczalnia X firmy Y jest lepsza". Zdaję sobie sprawę, że cena np. Biorocka nie bierze się znikąd, ale chciałbym również dopuścić inne opcje, zwłaszcza że potrzebuję oczyszczalni na 2, max 3 osoby (licząc przyszłościowo). Pozdrawiam Paweł Edytowane 25 Lutego 2013 przez Enigma71fx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybniczanin 25.02.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Skontaktuj się z Dareckyy , on ma EKOPOL BIO-HYBRYDA 2500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts