NaszaTrójeczka 25.02.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Forum podczytuję już od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam się zarejestrować i oczywiście przywitać Własnego domku jeszcze nie budujemy, ale mam nadzieję, że już w niedalekiej przyszłości to nastąpi i także ja dodam swój dzienniczek z budowy A na tym forum poszukuję inspiracji w sprawach urządzania wnętrza i przyznam, że jest tutaj wiele pięknych zdjęć, które dodają mi natchnienia Gorąco wszystkich pozdrawiam NaszaTrójeczka-Monika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 28.02.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Witaj Trójeczko, bardzo dobra decyzja o zarejestrowaniu się na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NaszaTrójeczka 01.03.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witam się wieczorkowo Krokusia Jak milutko, że ktoś odpowiedział My teraz jesteśmy na etapie dzielenia działeczki. Później notariusz żeby mieć na papierze, że jest nasze a później zaczynamy działać Na działeczce domek już stoi. Chcemy dobudować i podnieść, więc projekt będzie indywidualny. Mi się marzyło żeby już na jesień tego roku zacząć, ale chyba się nie uda Ale do przyszłej wiosny szybko minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 02.03.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Będę trzymać kciuki za szybki podział działeczki bo wiem ile to może trwać Najważniejsze, że będzie w końcu wasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts