kulistkiewicz 19.04.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Szukam Ekipy do Wybudowania stanu surowego otwartego - jest część fundamentów, dajcie namiary na ludzi pow. domu ok 160m2 parter +poddasze bez podpiwniczenia projekt dom w piwoniach na http://www.archon.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 20.04.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Zapomniałeś napisać gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulistkiewicz 20.04.2004 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 faktycznie okolice Krakowa o strony Olkusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 07.05.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 U mnie podobny dom 140 m kw. (jak obok na obrazku) 20 tys. stan surowy otwarty (bez więźby) łącznie z kierownikiem budowy i geodetą. Ekipa szybko buduje w dziesięć dni mam stan "0"!!! po przejściach z urzędasami (13 miesięcy) to jest prędkość światła :) pozdrawiam Stefano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomus64 08.06.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 U mnie podobny dom 140 m kw. (jak obok na obrazku) 20 tys. stan surowy otwarty (bez więźby) łącznie z kierownikiem budowy i geodetą. Ekipa szybko buduje w dziesięć dni mam stan "0"!!! po przejściach z urzędasami (13 miesięcy) to jest prędkość światła :) pozdrawiam Stefano ile osób liczy ta ekipa budowlana oraz ile godz. dziennie pracujš na budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 08.06.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 " ile i za ile " - to czyte zaśmiecanie forum, prosze się w końcu nauczyć pisać konkretne tematy postów. Bo zaglądają w ten post ludzie, którzy nie mają pojęcia, nie mają więdzy dotyczacej Twego pytania i nie chcą tego czytać, mimo iż pytanie dla Ciebie jest ważne i szanuję to. Powinno być "Szukam ekipy budowlanej Kraków/Olkusz" i ja nie zaglądam wtedy tutaj, bo jestem z drugiego końca Polski i nie mam pojęcia o tamtejszych ekipach. Zobacz masz prawie 500 odwiedzin i 5 odpowiedzi, Co to znaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts