Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowa domu z bali która od 2011 trwa do dziś, nasza nieciekawa historia i prośba

husky03

Recommended Posts

Na szczescie nie musze sie reklamowac.

jesli nie musisz to po co to robisz? ; ) nie dziw sie ze ktos jest sceptyczny do takich deklaracji

zarejestrowales sie w marcu br. i pierwszy post na forum jest wlasnie reklama z ktorej skorzystac moze raczej tylko ciezko myslacy desperat

tym bardziej ze historia tego forum zna nicki 'lowcow jeleni' tutaj grasujacych

dla mnie o wiele wieksza wartosc ma polecenie ktoregos z inwestorow, z zakonczona budowa niz...

pozdrawiam

Borge polecam firmę Stega, w czerwcu będą u mnie stawiać dom z bali, widziałem ich realizacje jaki i domy, które poprawiali po znanych firmach. Byłem i widziałem jak to robią. Znalazłem ich dzięki forum. Miałem na początku wybraną inną firmę, ale jak zobaczyłem realizacje i wykonanie to mogę powiedzieć, że nie zastanawiałem się długo i wybrałem Stegę.

Borge polecam firmę Stega.

mnie to raczej nie dotyczy, juz 'zbudowalem' ; ) i gdybym mial budowac ponownie to rowniez z ta sama ekipa, z Orawy

nie deprecjonuje dokonan firmy Stega, nie wykluczam tez mozliwosci ze jej wlasciciel jest uczciwy i kompetentny w tym co robi, po prostu wspomnialem ze malo sobie cenie autoreklame, jednoczesnie ciesze sie ze znalazles tak dobrego wykonawce, mysle ze bedziesz na biezaco relacjonowal budowe swojego domu a kiedy zakonczysz inwestycje, Twoja opinia o firmie Stega, bedzie rownie dobra jak w tej chwili, czego Ci zycze : )

pozdrawiam

Ok widze ze ludzie lubia byc oszukiwani ,dlatego znikam.Posmieje sie z nastepnych naiwnych ktorzy dali sie oszukac jakiejs niby firmie.Co do inwestorow mam co najmniej pieciu z ostatniego roku zadowolonych.U jednego jestem nawet swiadkiem na sprawie sadowej przeciw firmie ktora naciagnela na niezla kase

Ok widze ze ludzie lubia byc oszukiwani ,dlatego znikam.Posmieje sie z nastepnych naiwnych ktorzy dali sie oszukac jakiejs niby firmie.Co do inwestorow mam co najmniej pieciu z ostatniego roku zadowolonych.U jednego jestem nawet swiadkiem na sprawie sadowej przeciw firmie ktora naciagnela na niezla kase
Uprasza się nie zachowywać ja gimazjalistka w czasie pierwszej miesiączki.

http://www.customtimberloghomes.com/galleries/chilhowee dla tego kocha się drewno :)

Bale jako takie nie spełniają już standardu domu pasywnego i tego trzeba być świadomym :(

Lepiej bale rozcinać na pół raz ...

daje możliwość uszczelnienia tego plus izolacja jaką się chce bez straty uroku kloca drewnianego :)