PandaWielka 25.02.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 aby trochę to przyspieszyć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 25.02.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 a co masz? co będziesz miał przy domu co wymaga zezwoleń, np oczyszczalnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PandaWielka 25.02.2013 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 ogólnie w drodze mam wszystko; prad, wode i gaz. myslalam o zlozeniu wniosku o warunki techniczne przylaczy ale zastanawiam sie czy do wydania tych warunków technicznych jest potrzebny projekt domu, bo oni niby chcą aby tam coś zaznaczać na mapce gdzie ma być przyłącze. czyli musi byc mapka z domem aby zaznaczyc to juz dokladnie? czy na razie tak mniej-wiecej a pozniej mozna to zmienić? na jakim etapie sporządza sie dokladne projekty przylaczy? przed wydaniem pozwolenia na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 25.02.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Do wydania warunków technicznych przyłączy wystarczy jak narysujesz na mapce mniej więcej położeniu domu i to wystarczy. A dokładny plan zagospodarowanie działki z naniesionymi przyłączami, chodnikami, podjazdami, śmietnikiem itp robi architekt projektujący dom. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PandaWielka 25.02.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 dzieki! a czy mapka musi byc aktualna czy moze byc ta z urzedu bo każdy dostawca i tak sprawdza przebieg mediów na swojej aktualnej mapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 26.02.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Wystarczy mapka do celów opiniodawczych, nie wiem czy u mnie ktoś sprawdzał jej ważność. Dla architekta potrzebna będzie mapa do celów projektowych od geodety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts