mac13 25.02.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Witam serdecznie czy ktoś z forum miał doświadczenia z wymienioną w tytule firmą z wielkopolski. Chodzi o mantażystów tej firmy oraz okna na systemie inoutic -Eforte albo Arcade5 . Jestem zainteresowany tymi oknami lecz bardzo mało opini jest w necie na w/w temat bardzo byłbym wdzięczny za każdą opinię z uwagi na fakt że już mam bardzo złe doświadczenie sprzed paru lat z oknami ( montażem).dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac13 27.02.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 czy naprawdę nikt nie miał doświadczenia z w/w firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 27.02.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jest to raczej lokalna firma, zadaj pytanie więc w odpowiedniej grupie budujących z wielkopolski http://forum.muratordom.pl/group.php?cat=16Jeśli nie znalazłeś negatywnych wypowiedzi o tej firmie to ja bym to uznał także za plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts