NorDez 26.02.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam ! Czy na ścianę taką jak w załączonym zdjęciu - oczywiście umytą i odtłuszczoną - można położyć gładź gipsową bezpyłową Acryl Putz Start S lub multi finish ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
huhra 26.02.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 to jakaś tapeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NorDez 26.02.2013 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 to jakaś tapeta? Jaka tapeta ? To jest farba raufaza ... Chyba widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 27.02.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jaka tapeta ? To jest farba raufaza ... Chyba widać No nie wiem co Ty widzisz, ja widzę "raufazę" tapetę Mam tak u siebie trochę zrobione - tapeta taka jak na zdjęciu z drobinkami czegoś i na to farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 28.02.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Tego typu powierzchnia, po uprzednim przygotowaniu, może być pokryta gładzią gipsową. Proponuję najpierw zagruntować ścianę dobrej jakości preparatem gruntującym np. Gruntem Polimerowym Uniwersalnym ACRYL-PUTZ® http://www.acrylputz.pl/74/grunt-polimerowy-uniwersalny Na zagruntowaną powierzchnię, po jej wyschnięciu, można aplikować gładź. Polecam zastosowanie bezpyłowej gładzi szpachlowej ACRYL-PUTZ® Start S http://www.acrylputz.pl/269/acryl-putz-start--s gdyż ze względu na swoje właściwości, pozwala ona na uzyskanie bardzo gładkiej powierzchni ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_Bodnar 28.02.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 No ciekaw jestem, czy te trociny nie spęcznieja z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lou80 14.04.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Witam ! Czy na ścianę taką jak w załączonym zdjęciu - oczywiście umytą i odtłuszczoną - można położyć gładź gipsową bezpyłową Acryl Putz Start S lub multi finish ?[ATTACH=CONFIG]172966[/ATTACH] Witam. Jeśli tapeta natryskowa była robiona pastą templową, to najlepiej zmoczyć spryskiwaczem i zeskrobać - znacznie zmniejszy się zużycie masy szpachlowej. Rzecz druga - grunt. Samo umycie nie wystarczy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts