andi 19.04.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Chce kupic stary dom drewniany. Czy ktos moze mi pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andi 20.04.2004 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Nie wiem czy nie ma zainteresowania tym tematem ale mam nadzieje ze jest ktos kto taki dom kupil i wie w jaki sposob mozna szukac oraz jakie sa orientacyjne koszty rozbiorki transportu i remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majsterkowicz2 25.04.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2004 Sam jestem w trakcie budowy a wlaściwie wykańczania takiego domu w okoliczach warszawy, pojedz na południe polski, okolice Rzeszowa, Niska Stalowej Woli i szukaj dalej od dróg krajowych i innych głównych, najlepiej pytać sołtysów czy czegoś nie wiedzą. Sam kupiłem w 2003 roku taki dom za 1500 zł tysiąc pięćset, bo ludzie kupili działkę chcieli się budować i zależało im na wolnej ziemi. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andi 29.04.2004 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 dzieki tam szukalem nie ma duzo w dobrym stanie a i ceny wzrosly,wlasnie z tamtad wrocilem srednia cena to ok 4000 tys. w tym regionie sa z regoly male do 80 m2. szukalem czegos wiekszego.dzieki za informacje i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 04.05.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Andi a zostały ci jakieś namiary? Dla mnie 80 m2 może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 04.05.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 andi jest atki post "dom z bali" poszukaj w wyszukiwarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts