bersh 28.02.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 (edytowane) Witam, Pewnie wielu z forumowiczy splaca kredyty w walucie, pewnie wiecie tez o ustawie antyspreadowej dzieki ktorej mozecie wymieniac zlotowki poza bankiem. Na stronie [MODEROWANO opiniujacej kantory internetowe[/url], znajdziecie rowniez promocje dzieki ktorym mozecie dokonac kilku wymian, zupelnie za darmo. Warto skorzystac, mozna tylko zyskac Edytowane 26 Października 2016 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alanka 02.04.2013 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ooo, to pojawiła się kolejna tego typu strona? Bo jak dotąd to ja znałam tylko ranking kantorów online strefawalut.pl Czasem zdarzyło mi się nawet skorzystać, bo dużo czasu się zaoszczędza w szikaniu najkorzystniejszego kursu. Ale może to i lepiej, że jest więcej takich porównywarek. Przydadzą się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 22.05.2015 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Porady poradami, ale może by toto jednak usunąć Cenzuro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirrlers 06.07.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 (edytowane) Ja ze swojej strony mogę dodać że [MODEROWANO] w tej dziedzinie to mój faworyt wszystko jest na czas i nigdy nie mialem problemów z opóźnieniami dot przelewania pieniędzy itp fachowo przebiega i można spłacać kredyt. Edytowane 26 Października 2016 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kastiel 25.01.2016 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Ja od dawna już spłacam w ten sposób, naprawdę wiele można dzięki temu zaoszczędzić, bo banki już przesadzają z tymi kursami, po których przeliczają waluty.Osobiście polecam kantor, z którego sam korzystam: [MODEROWANO]Mają tam o wiele atrakcyjniejsze kursy, poza tym przewalutowania robią bardzo szybko, tak do 15 minut.Oczywiście żeby skorzystać z takiej możliwości należy mieć konto walutowe, ja mam w mbanku, gdzie jest ono darmowe (płaci się za kartę).Jak więc widzicie nie jest to w żaden sposób skomplikowane. Edytowane 26 Października 2016 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkarol 02.05.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 (edytowane) dla mnie bardzo ważny był harmonogram spłat raty nie zawsze o tym pamiętam. Fakt przelewy powyżej 15 min. to porażka no i fajne jest to że są oddziały w których moge wpłacić gotówkę, prowadzę własną działalność gospodarczą i klienci nie zawsze mi płacą przelewem rozumiecie. Jak ktoś chce załozyć konto w [MODEROWANO] niech da znac na priv dam mu swój kod polecający bo dzięki temu wymienie bez psread czy coś tam Edytowane 26 Października 2016 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts