bęc 07.04.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 idź stąd.Dużo czytaj i na korki z polskiego.Czytaj i porównuj..Nie mieszaj gotowania z motoryzacja w takich odsłonach jak to prezentujesz.Jeśli stchórzyłeś skłamałeś to cały ty.Porównaj dania domowe to ułatwi ci prawidłowe myślenie.Ale czy ty wiesz o co ja ci kaman,lepiej idź tez stąd.Ile razy mam cie przywoływać do porządku i prosić o merytoryczną rozmowę. Ale lepiej idź stąd.Bo wpadasz w dziurę. co to jest? czy ktos mi po przetlumaczy na polski. miszczu , czy ty stylizujesz sie w wypowiedziach na wlasnym ubiorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.04.2014 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Wiesz mało mam czasu już .Ciebie na pewno nie przebije z tymi mankietamy i butami z odzieżą używaną.Jeśli chcesz nie zaśmiecać mojego topiku to może być ta rolada z owoców morza wielokrotnie przez ciebie prezentowana.Tu jak o zupach wklejaj tak jak potrafisz swe duble.I tu i tam i gdzie popadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 07.04.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Wiesz mało mam czasu już .Ciebie na pewno nie przebije z tymi mankietamy i butami z odzieżą używaną.Jeśli chcesz nie zaśmiecać mojego topiku to może być ta rolada z owoców morza wielokrotnie przez ciebie prezentowana.Tu jak o zupach wklejaj tak jak potrafisz swe duble.I tu i tam i gdzie popadnie. dobra rada. stan przed lustrem. ps jak mowa o dublach, to miszczu jestes dyrechtorem. tak samo ubrany na wiosne, lato, jesien i zime. mowa tutaj nie tylko o butach. przegladnij zdjecia i zastanow sie nad tym. i te walesowki. smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.04.2014 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Odniosę się i tu ponieważ mus ci aż do znudzenia przypominać -pisać ,że w moich wątkach bez ciebie było estetyczniej.Bo ty nic nie rozumiesz .Wyciągasz jakies gu..no warte epitety z dawien dawna bo brakuje ci argumentów kulinarnych.Chcesz aby cie podziwiano to najpierw poddaj się terapii bo ty chory ,zmęczony człek jesteś.Samotny nie wiele może.To taka rada by poprawić reputacje mych, zajechanych topików przez ciebie tymi neologizmami ale tych w twoim co by niech tam,wysublimowanym języku,trzeba albo zamilknąć albo do lekarza i powrót i gotowanie.Innej rady na ciebie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 09.04.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Odniosę się i tu ponieważ mus ci aż do znudzenia przypominać -pisać ,że w moich wątkach bez ciebie było estetyczniej.Bo ty nic nie rozumiesz .Wyciągasz jakies gu..no warte epitety z dawien dawna bo brakuje ci argumentów kulinarnych.Chcesz aby cie podziwiano to najpierw poddaj się terapii bo ty chory ,zmęczony człek jesteś.Samotny nie wiele może.To taka rada by poprawić reputacje mych, zajechanych topików przez ciebie tymi neologizmami ale tych w twoim co by niech tam,wysublimowanym języku,trzeba albo zamilknąć albo do lekarza i powrót i gotowanie.Innej rady na ciebie nie ma. czlowiek z klasa i kasa, taki jak ja, nie pisze w necie z cala rodzina(stara i dziecmi) pod jednym nikiem. czlowiek z klasa i kasa,taki jak ja, traktuje to , jak dodatek do piwa i wydaje dzwiek he he. dzisiaj jajo i ryba , plus cos z grilla. tak tego nowego grilla, tylko niech wroce , bo teraz jade leksusem za 550 000 tysiecy i musze uwazac bo moge kogos rozjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.04.2014 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) człowiek z klasą i kasą, taki jak ja, nie pisze w necie z cała rodziną(starą i dziećmi) pod jednym nickiem. Człowiek z klasą i kasą,taki jak ja, traktuje to , jak dodatek do piwa i wydaje dźwięk he he. Poprawiłem błędy i brzmi to tak jak powinno być w twym cytacie.Ty wielonickowiec z wieloma wcieleniami nie mający starej i dzieci musi zaspokoić się właśnie gotowaniem solo.Wszyscy cię opuścili to pozostało ci właśnie to to..Ja z familią,przyjaciółmi źremy żarełko spontan.Piwo niekoniecznie ale ja choć ku...ko droga ale popijamy.Ty to tylko tą z myszami co nie??? http://www.sklep-ballantines.pl/blog/wp-content/uploads/2011/09/trinitas.jpg Fajna. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 09.04.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Poprawiłem błędy i brzmi to tak jak powinno być w twym cytacie.Ty wielonickowiec z wieloma wcieleniami nie mający starej i dzieci musi zaspokoić się właśnie gotowaniem solo.Wszyscy cię opuścili to pozostało ci właśnie to to..Ja z familią,przyjaciółmi źremy żarełko spontan.Piwo niekoniecznie ale ja choć ku...ko droga ale popijamy.Ty to tylko tą z myszami co nie??? http://www.sklep-ballantines.pl/blog/wp-content/uploads/2011/09/trinitas.jpg Fajna. tak wiec, nik to wymowa polska,...wiec sprawdz jak piszemy po polsku w wymowie polskiej. co innego gdy piszemy po angielsku,gdzie nie ma takiej pisowni oraz slowo nie istnieje fonetycznie, jak to miszczu watek zatytulowales. to byl offtop. teraz zaprezentuje sile prawdziwego grilla. na zywo. http://112.imagebam.com/download/70YAYcO6ZCKizBw0lfk_gQ/31975/319749053/P1090311%20%282%29.jpg i ladujemy nastepne zdjecie http://111.imagebam.com/download/rt8n0EoJLviCbraBJLHIfQ/31975/319749055/P1090312%20%282%29.jpg http://110.imagebam.com/download/dFTXK-ht9F3AqaiKyL-2tA/31975/319749057/P1090314%20%282%29.jpg Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez bęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 09.04.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 grill sie juz nagrzal, wiec szybko wychodze. miesu damy po 45 sekund na strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.04.2014 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jak będziesz niegrzeczny to moja suniunia cie ugryzie w tyłek ale jak wyczuje majty nie ten teges to w szparagówkę Dzisiaj zrobię szaszłyczek z najnowszego bardzo drogiego grilla.Ten by ci się przydał bo trochę przepłacasz..Zwróć uwagę co to za szaszłyczek i jaki drogi grill.Idę robić i mam tremę by za bogatszego od ciebie nie wyjść.Chłodnik do popitki z warzywami z ekskluzywnej szklarni mojego kolo. Idę robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 09.04.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 jestem, tylko zdjecie przeniose.. szybciej juz nie mozna. he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 09.04.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 http://112.imagebam.com/download/1QivdiPpYRZ1d4-B9LWf9w/31976/319752181/P1090322%20%282%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 09.04.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 a teraz kilka slow o miesie i jak je przygotowac. tylko solimy, stek jest jak widac z wycinki elitarnej. polano ze sliwy moczymy w czerwonym winie. tutaj obawiam sie obrazy majestatu miszcza, bo bedzie drogo i znowu krzyk. nie, uzylem taniego wina (150zl butelka czyli zwyczajniaka). na jedno polana potrzeba 800 ml czyli troche wiecej jak butelka. ladujemy w szuflade.po kilku minutach kladziemy steka, 45 sekund na strone. system hybrydowy zapewni nam niesamowite przezycia smakowe, taki stek zaspokoi najbardziej wybrednego konesera. poleca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 09.04.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 a na jaja potrzebuje tylko 10 minut, razem z ich gotowaniem.he wiec poczekamy kilka godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.04.2014 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Bęcek znowu porażka.Okłamałeś.Ty sam siebie okłamujesz.Ty a czego nie pokazałeś jak mięsko leży na ruszcie???Ja ci odpowiem nie wysilaj się .Bo go nie robiłeś na tym starym zardzewiałym grillu.Masz go od lat kłamco.Podsmażyłeś na patalaszce i położyłeś dla foty na talerz jak zresztą robisz to z większością swojej michy by pokazać coś szybko.Na talerzu przy tym syfiastym starym grillu za 4000$ jest inne mniejsze mięso.Ty surowicy nie dawaj kolegom bo dostaną sraczki.Samo surowe mięcho wtrajacie???Trybcik ty tak dla zasady głupoty piszesz??? [h=1]nick[/h]► nick [czytaj: nik] pseudonim, login przyjmowany przez użytkownika Internetu słowo nick jest słowem ANGIELSKIM [oznaczającym identyfikator] tak wiec, nik to wymowa polska, Więc abyś zapamiętał ,piszemy nick a czytamy nik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.04.2014 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Szaszłyczek z mojego drogiego grilla.Mój grzybek,świeża rzodkiewka,kiszona kapucha,i domowe sosy tymi ręcami robione i najważniejsze ziemniaki z delikatnie siekanymi truflami. http://images62.fotosik.pl/868/659bcf9f42bfb684gen.jpghttp://images64.fotosik.pl/868/028900e97dd66bd9gen.jpghttp://images61.fotosik.pl/865/2749561660aff398gen.jpg Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.04.2014 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Kuźwa ten mój drogi grill.:lol2:.Moja Pani powiedziała żebym z ciebie jaj nie robił ale nastój Świąteczny to można porobić z tobą schizy. http://images63.fotosik.pl/866/848e7b499cf6cfa4gen.jpg http://images62.fotosik.pl/868/1dc25bfe31e2cc5cgen.jpg Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.04.2014 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Takie coś. Trybcik tu czasami robię coś po twoich niesmacznych fotkach.Ubrałem się w kolory flagi polskiej.:lol2:.Dostałem zjeb...ę od Małży by cie nie wyprowadzać z równowagi bo przestaniesz gotować i odejdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.04.2014 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Jutro znowu coś wkleję.Przebiorę się i może z drugiej łazienki tej na dole.Ugotuję coś dla mojej ukochanej.Kuźwa mam nic nie mówić pięknego o kobietach bo ty się podobno jak indor robisz.:D:D.Jutro kupuję siedziska do mojej wyspy w kuchni jak kupię to wkleją.Na razie upatrzyłem sobie takie.Co ty na to???Sorki zapomniałem ,że nic bo ty nie wiesz biedaku-trybciku co to wyspa.Zapomniałem obrócić ale przekrzywisz ten swój żółty łebek i zobaczysz.Tanie no nie??? http://192.168.1.17:8888/sdctl/media/image/raw/252?type=0&size=2467443&7bb=2494eabf99a37cf05615e9ca753cd9ce Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 09.04.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Bęcek znowu porażka.Okłamałeś.Ty sam siebie okłamujesz.Ty a czego nie pokazałeś jak mięsko leży na ruszcie???Ja ci odpowiem nie wysilaj się .Bo go nie robiłeś na tym starym zardzewiałym grillu.Masz go od lat kłamco.Podsmażyłeś na patalaszce i położyłeś dla foty na talerz jak zresztą robisz to z większością swojej michy by pokazać coś szybko.Na talerzu przy tym syfiastym starym grillu za 4000$ jest inne mniejsze mięso.Ty surowicy nie dawaj kolegom bo dostaną sraczki.Samo surowe mięcho wtrajacie???Trybcik ty tak dla zasady głupoty piszesz??? [h=1]nick[/h]► nick [czytaj: nik] pseudonim, login przyjmowany przez użytkownika Internetu słowo nick jest słowem ANGIELSKIM [oznaczającym identyfikator] Więc abyś zapamiętał ,piszemy nick a czytamy nik. miszczu hitted shot dyrechtorze, słowa zapożyczone z języków obcych piszemy fonetycznie, zgodnie z polską wymową. Rozumiem, że profesor Miodek to baran i śmierdzą mu skarpetki, ponieważ twierdzi inaczej jak miszczu dyrechtor hitted shot . he. jak ja to kocham. za chwile odpisze tylko ..... juz wrocilem , wyciagnelem gwarancje z instrukcja, bo widze ze wiesz lepiej od wlasciciela co ma. jednak Viking to nie Kalamazoo. rozumiem ,ze cena 75 000 zloty to duzo , ale to nie powod do takich nerwowych desperackich postow jakie wypisujesz. masz problem z wolowina, rozumiem ze jest droga i jej nie jadasz. to nie prega z koscia. rozpoznajecie w domu ktora prega jest czyja po kosci? prosze o zapoznie sie z minimalna wiedza w tym zakresie. zwyczajnie miszczu dyrechtorz hitted shot sie osmieszasz , jak zwykle. he Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez bęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.04.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Takie coś. [ATTACH=CONFIG]253890[/ATTACH]... Taaak i patrząc na biało czerwone plamy nikt już nie wiedział, gdzie gęba, a gdzie dupa, że sparafrazuję pewnego pisarza od świńskiego folwarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.