bęc 26.01.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 jarmosz zawiera beta-karoten, zelazo, fosfor, magnez, bialka, najwiecej ze wszystkich warzyw wapnia w latwo przyswajalnej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 26.01.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 jarmorz zawiera sulforafan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 26.01.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 a-ha, jest lekko strawny. jarmuz jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 28.01.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Mój dzisiejszy pomysł na obiad - zupa krem z pomidorów z dodatkiem świeżej papryczki chili oraz kotleciki ziemniaczane z sałatką z rukoli, pomidorków koktajlowych, pestek słonecznika i winegretu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenaew 30.01.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Dla mnie Rukola jest gorzka i nie dobra ani nia ale co kto lubi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.01.2014 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Chciałam na kulig się zaanonsować, skoro NS tak serdecznie zaprasza, ale nie wiem, gdzie i kiedy? No ale klapa - gospodarz znowu banned Kuligi są zawsze w gronie przyjaciół,fajnych życzliwych znajomych,rozrywkowych na luzie ,tych bez apatii.Grono moich znajomych nie ma żadnych cech ,które mógłbym dopasować do Ciebie byś w moich saniach ciągnących przez moje koniki znaleźć się miała.Ty koleżanko nic nie rozumiesz,to wspaniały seans dla tych ,którzy maja w nim dużo do powiedzenie ale bez nie potrzebnych przyczepek,które ciągnąć nie maja zamiaru. ..............Na ostatnim kuligu w gronie przyjaciół była pieczona jagnięcina.Nie robiłem jej sam tylko przyjaciel ,który tym się trudni i grogu też się wypiło. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.01.2014 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Zaczynam robić fotki z pitraszenia.Czy je wkleję nie wiem.................ale zrobiłem.Tak za bardzo obnażać się nie chce by nie narażać się na krytykę takich ja Wy.Tu pominę houścika bo piknie pitrasi i ładnie fotografuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.01.2014 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 A rukola jest the best .ale zawsze trzeba ją najpierw potraktować octem balsamicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 01.02.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 klasyk. owoce morza i alkohol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.02.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 To takie gó.........o koł.........du........y..Zrzygać się a potem zobaczyć składniki. p,s mowa o potrawce z kurczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.02.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Kuligi są zawsze w gronie przyjaciół,fajnych życzliwych znajomych,rozrywkowych na luzie ,tych bez apatii.Grono moich znajomych nie ma żadnych cech ,które mógłbym dopasować do Ciebie byś w moich saniach ciągnących przez moje koniki znaleźć się miała.Ty koleżanko nic nie rozumiesz,to wspaniały seans dla tych ,którzy maja w nim dużo do powiedzenie ale bez nie potrzebnych przyczepek,które ciągnąć nie maja zamiaru. ... No cóż - chyba nie uciągnę... Apatycznam Przy innym ogniu, w inną noc - dooo zooobaczeeeniaaa znóóów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 02.02.2014 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 No cóż - chyba nie uciągnę... Apatycznam Przy innym ogniu, w inną noc - dooo zooobaczeeeniaaa znóóów ach! kochaniutka! ps klasyk #2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.02.2014 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 No cóż - chyba nie uciągnę... Apatycznam Przy innym ogniu, w inną noc - dooo zooobaczeeeniaaa znóóów Ale Ty znowu nic nie rozumiesz.Me rącze koniki nie pociągną sani z kimś takim jak Ty.Nie Apatycznym ale z apatią.Nie do zobaczenia ale żegnaj no chyba ,że oprócz tych skąpych wejść chcesz się merytorycznie pochwalić kim tak na prawdę jesteś w kuchni. szwendaczem,partaczem,kuchcikiem,a może z klasą gotowaczem.Obiad z dwóch dań niekoniecznie mięsny.Nawet houścik to poniał(po swojemu) ale jakoś tam poniał.Wyżej post doskonale to tłumaczy. p.s Co do ognia to chyba czas byś go wreszcie rozpaliła ...ale we własnym sercu.Tam jak na razie tylko się iskrzy. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.02.2014 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Ale Ty znowu nic nie rozumiesz.Me rącze koniki nie pociągną sani z kimś takim jak Ty.Nie ale z apatią.Nie do zobaczenia ale żegnaj no chyba ,że oprócz tych skąpych wejść chcesz się merytorycznie pochwalić kim tak na prawdę jesteś w kuchni. szwendaczem,partaczem,kuchcikiem,a może z klasą gotowaczem.Obiad z dwóch dań niekoniecznie mięsny.Nawet houścik to poniał(po swojemu) ale jakoś tam poniał.Wyżej post doskonale to tłumaczy. p.s Co do ognia to chyba czas byś go wreszcie rozpaliła ...ale we własnym sercu.Tam jak na razie tylko się iskrzy,złość i nienawiść. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.02.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 A w Twoim sercu co się iskrzy? Co bulgocze pod pokrywą? Swoją drogą - dlaczego Ty sam siebie cytujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.02.2014 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 A w Twoim sercu co się iskrzy? Co bulgocze pod pokrywą? Swoją drogą - dlaczego Ty sam siebie cytujesz? Dla podkreślenia ,że jesteś zamrożona.Nic mi nie bulgocze. Miej to na uwadze. Chłód jaki mi tu serwujesz,jest bardzo subiektywny.Zostawiam to Twej cynicznej ocenie.:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 03.02.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) muzyka i szledzie w zalewie ziolowej + slodka cebula.mniami. normalnie szczyt marzen! Edytowane 4 Lutego 2014 przez bęc video Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.02.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dla podkreślenia ,że jesteś zamrożona... Królowa śniegu?? A swoją drogą, ciekawe, czy jadała ona obiady z dwóch dań? Śledzi to chyba nieeee, choć kto ją tam wie. A co do śledzi - to od kilku już lat hitem świątecznym są u nas śledzie po jurszczyńsku. Przepis można znaleźć w necie, więc nie będę wklejała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 04.02.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Dla mnie Rukola jest gorzka i nie dobra ani nia ale co kto lubi . Moim zdaniem rukola wcale nie jest gorzka, a jeśli się w nią 'wsmakować' to można zauważyć lekki orzechowy posmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.02.2014 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Dziś na obiad zupa krem z pieczarek i szaszłyki z mięsa z podudzi na pierzynce z kuskusa.Rukola z sałatą lodową w sosie winegret.Szaszłyki przekładam boczkiem i cebulą.Najbardziej smakują mi gdy 24 h poleżą w zamrażarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.