Kasia Wojtek 04.02.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) Proszę bardzo. Raczej prób już nie będzie. Smacznego wszystkim Edytowane 4 Lutego 2014 przez Kasia Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.02.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 .Nie na temat, ale.... mówiąc wprost, wybitnie mi Twoje wpisy działają na nerwy, poczucie wyższości, język, arogancja. By nie powiedzieć czasem, zwykłe chamstwo. Mam Cie na liście ignorowanych tak jak to radziliście i za cholerę nie wiem jak to cofnąć ale w sumie nie mam takiego zamiaru.Trzeba być samobójcą by po takim wpisie, prowadzić z Tobą jakąkolwiek polemikę.Mam prośbę możesz wykasować swój wpis.Jakoś inaczej mi się kojarzysz i nie mogę tworzyć.:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.02.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Idę sobie po produkty i robię.Może fotki ale nie wiem czy mnie nie uprzedzi mój ulubieniec.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 04.02.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) krolewska(a la krolowa sniegu) zalewa oliwkowa do sledzi. kmin rzymski,kurkuma,papryka,chipotle,czosnek,majeranek,lisc laurowy,jalowiec,ziele angielskie,kolendra,czaber gorski,hyzop. czekamy kilka dni i odcedzamy. zalewamy sledzie. Edytowane 4 Lutego 2014 przez bęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.02.2014 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 krolewska(a la krolowa sniegu) zalewa oliwkowa do sledzi. kmin rzymski,kurkuma,papryka,chipotle,czosnek,majeranek,lisc laurowy,jalowiec,ziele angielskie,kolendra,czaber gorski,hyzop. czekamy kilka dni i odcedzamy. zalewamy sledzie. Już zaczynam do Ciebie gadać Matko -Córko...................a szaszłyki......???mogą być rybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.02.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Ojojoj, znowu banned Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2014 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ojojoj, znowu banned czy ty się tym pasjonujesz.Żadnej merytoryki tylko ta nienawiść i cynizm.Zapytam tak??? Ty to się stołujesz po barówach bo wchodząc tu nic innego nie piszesz tylko jakby już po konsumpcji a watek mój jest zupełnie o czym innym.Zapodaj może jakieś danie z jadłodajni Twej też ujdzie zawsze to już coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.02.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ja wolę jednak Twoje przepisy Moja jadłodajnia to naprawdę nic specjalnego Jakie więc menu na jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2014 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ojojoj znowu to samo..Granatowe sombrero na waflach ryżowych i tuning cielęcy połączony z mikstem grzybowym.Przepis zaciągnięty z Maciej-owej Chaty jak goście chcieli coś oryginalnego.Do picia mrożony lekko rozpuszczony sorbet kakaowy z nutą owocową by nazwę podtrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.02.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 To samo, czyli nuuuuda, panie, ale mieszaj, mieszaj i zaciągaj - pewnie niebawem coś zamieszasz.. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2014 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 A Ty co pierdniesz chwytem???.To umisz .......szkolono Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.02.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Smacznego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.02.2014 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Dobrze ,że nareszcie sobie poszłaś już mi się znudziłaś tą upierdliwością.Dodałem Cię do ignorowanych.Zrób tak samo to zajefajna opcja.:bye:. Tarte ziemniaki z białym serem na posypkę i skwarki z boczku wędzonego .Ścieram na grubych oczkach ziemniaki.Przesmażam na maśle klarowanym.Odsączam na ręczniku jednorazowym.Daję na talerz i posypuję serem białym.Okrasa to także skwarki z boczku,odsączone na ręczniku jednorazowym.Do tego surówka z sałaty lodowej ,marchewki i sparzonego szpinaku.Polewam octem jabłkowym i skrapiam oliwą z oliwek.Solę i posypuje pieprzem do smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.02.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) Jestem, jestem, a pierwsze danie gdzie? Zignorowałeś?.......No patrz panie, tak się nad skwarkami pochyliłam, że nie zauważyłam, że kolega NS banned again . Może jakieś danie z bananów? Edytowane 11 Lutego 2014 przez anSi Ślepota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.02.2014 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Piszę by uwalniać czas zły.Zgłaszanie postów do moderacji,Dodawanie tych złych do listy ignorowanych,pisanie prywatnych epistoł do moderatorów,bany z powodu regulaminu FM,nie traktowanie Wszystkich na jednakowym poziomie.Jakże zmienia się FM..Jest już inne jak dawniej takie zimne i kąśliwe ale w związku z tym ,że topik mój wrzucam regulaminowo przepis. Zrobiłem białą kiełbasę z mięsa z szynki i łopatki.Upiekłem w piekarniku z warzywami.Bez ziemniaków.Dużo marchwi,pora ,kalarepy(jakaś sztuczna ale po upieczeniu smaczna),cebuli,papryki.Ziemniaki ugotowałem w mundurkach by smak skórki pozostał.Delikatnie wstrząśnięte i w momencie podania polane śmietaną z cebulką.Surówka na zimno z buraczków i dla przełamania z rzodkiewką.Kompot morelowy bo obrodziły z lekka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.02.2014 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Jutro jak nic nie zostanie prosty obiadek czyli naleśnikowe szaleństwo. lącznie z zupą w której znaczącą rolę odgrywa ciasto naleśnikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.02.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 u mnie jutro pierogi ruskie i zupa cebulowa, bo morele nie obrodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.02.2014 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Już jej nie czytam a to wielkie szczęście.O naleśnikowym szaleństwie napiszę .Rosołek z placka naleśnikowego z wtopionym szpinakiem .........rewelka.Przy stole każdy ma farsz ,którym się relaksuje i smakuje.Szczerze opiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 15.02.2014 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 u mnie jutro pierogi ruskie i zupa cebulowa, bo morele nie obrodziły u mnie filet z dorsza i piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 15.02.2014 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 najlepiej duzy, u mnie prawie 2,7 kg. grubosc od 8 cm do 2.5cm na koncowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.