niktspecjalny 19.02.2014 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) NS A nie przyszlo ci do glowy ze problem moze tkwic w twojej osobie i dlatego wiecej osob tu nie pisze. Nie przyszło mi bo ja to wiem.Wiesz czasami jak ktoś ma doła to ucieka w swoją "samotnię" .Jedni czytają książkę ,robią pranie,kupują coś fajnego,oglądają coś śmiesznego,nie wiem .idą na basen,piszą wiersz,malują a ja sklecam jakiś tam zmutowany przepis i jest mi ok.Boli mnie tylko skoro ktoś mnie nie lubi niech tego nie pokazuje w taki sposób jak to widać.Tylko tyle.Zobacz co napisało bożyszcze FM.Forumowicz z klasa,z doświadczeniem,mający praktykę zawodową,dobrze rozpoznawalny ,wielki sercem,ale niestety uległy takim ripostom ,które nie mają już granic.pisze by zniszczyć osobę nie wiadomo czemu.To już super Szeng en.Widzisz sama się po troszku poddałaś emocjom zupełnie niepotrzebnie.Wystarczyło wkleić jakieś danie np. a dopiero potem oznajmić całemu światu jaki to autor topiku jest zły i dlaczego.Czy ja konkretnie Tobie sprawiłem jakąś przykrość? p.s zobacz proszę jak wyglądają wejścia w tym topiku Zochny od razu zrozumiesz.Jedna nakręca sytuację czego nie widzi moderator a druga czeka czyha i potem to już widzisz.Topik wiadomo o czym a ona ciach i trzy w jednym. pozdraiam Edytowane 19 Lutego 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.02.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) Oj NS - Ty zawsze i wszędzie węszysz spisek przeciwko Tobie. Więcej luzu, więcej dystansu do siebie i ludzi, mniej obrażania się na cały świat i może będzie lepiej. Bo problem nie jest w tym, że KTOŚ CIĘ NIE LUBI, tylko w tym, co i w jaki sposób piszesz A Krasicki wszak już dostrzegł, że "...i śmiech niekiedy może być nauką, kiedy się z przywar, nie z osób natrząsa" Edytowane 19 Lutego 2014 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 19.02.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 NS niestety anSi ma racje.Wyluzuj.Twoj sposob pisania bywa irytujacy i pewno dlatego co niektorzy lubia sie z toba draznic. Mysle ze przy blizszym poznaniu zyskujesz i okazujesz sie fanym czlowiekiem.A jezeli rzeczywiscie gotujesz takie potrawy jak piszesz to uklon w twoja strone.Zeby tak moj maz czasami cos upichcil, no coz nie mozna miec wszystkiego. Pozdrawiam serdecznie aha..dwoch dan nie gotuje nigdy,a dzisiaj na obiad wczorajszy rosolek z wlasnego kogutka he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.02.2014 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) NS niestety anSi ma racje.Wyluzuj.Twoj sposob pisania bywa irytujacy i pewno dlatego co niektorzy lubia sie z toba draznic. Mysle ze przy blizszym poznaniu zyskujesz i okazujesz sie fanym czlowiekiem.A jezeli rzeczywiscie gotujesz takie potrawy jak piszesz to uklon w twoja strone.Zeby tak moj maz czasami cos upichcil, no coz nie mozna miec wszystkiego. Pozdrawiam serdecznie aha..dwoch dan nie gotuje nigdy,a dzisiaj na obiad wczorajszy rosolek z wlasnego kogutka he he Może i racja ale jak już sama zauważyłaś oni nie wchodzą do wątku bo mam irytujący sposób pisania tylko po to by mi udowodnić ,że nie potrafię gotować a oni w kuchni zjedli wszystkie rozumy.W kuchni już nie doświadczam się ale gotuje dla rodziny i znajomych.Gdyby na FM była jakaś furtka dla odwiedzających zapewne zmieniła byś i Ty o mnie zdanie bo moi bliscy i przyjaciele bardzo szanują moją kuchnię.Nie lubię piec ciast ale jak mus to je pieką.Jak umarł mi ojciec i zostaliśmy sami z matką to musiałem się uczyć od przybranych ciotek blokowych gotowania.Robiłem torty by grosz wpadł do domowego budżetu,pracowałem za małolatki w barze mlecznym(tam uczono mnie starej kuchni na zasmażkach ,sosach,zupach,naleśnikach itp),na wakacjach stało się w budzie i smażyło placki ziemniaczane,kiełbasę na drewnie nie na węglu drzewnym.............A oni mi jadą za każdym razem..............Ileż można mieć w sobie jadu.Nie lobią tej mojej kuchni to nie muszą wchodzić i odpowiadać .Omijam wątek szerokim kręgiem i mam autora w du...e .Moja żona nie gotuje w domu nic ,obiady ,śniadania,kolacje są moim indywidualnym pomysłem i aranżacją.Jeżdżę na zloty kulinarne ,które sami z przyjaciółmi tworzymy.Pieczemy prosiaki,kury w glinie,szaszłyki wołowe i cielęce.Dwie barówy w Lublinie nadal podają szaszłyk z mojego przepisu a ja mam tylko z tego to ,że zawsze szaszłyk ma gratis i ten na miejscu i ten w prezencie do domu.W Warszawie otwarte są trzy pierogarnie ,które w programie swym mają moje pierogi czyli ciasto plus farsz.Na moich kuligach zawsze jest to co najlepiej smakuje znajomym.Ostatnim hiciorem na ognisku kuligowym ,były szaszłyki z boczku i kiełbasy z pieczywem graham.Czyli kawałek wędzonego boczku,pieczywo,kiełbasa biała surowa,pieczywo.Do tego sos żurawinowo-chrzanowy.I popiło się trochę. Tak jak niektórzy ze mną tak ja z niektórymi ...........mam listę ignorowanych i nie czytam tego.Jeśli jest ktoś życzliwy odpowiadam ale to już inny wymiar.Uczę się od nich ignorowania.Pisze swoje przepiski,udoskonalam je i nie zwracam uwagi na wpisy tych nieżyczliwych.Niech maja swój świat wyimaginowany bynajmniej nie przeze mnie stworzony a przez nich samych. serdecznie pozdrawiam. Edytowane 19 Lutego 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.02.2014 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 agata39 Mam go w ignorowanych ale chcę Ci coś zobrazować mimo to.Popatrz o czym on pisze w moim topiku.Nie neguję jego zdolności kulinarnych,ale to nie są przepychanki słowne to pisanie ku muzom.Chwalenie się swą wyższością to nie wszystko. Dlaczego nie powiesz ,że nie piszą tu ludzie bo houścik pisze głupoty?Dlaczego nikt nie zwróci mu uwagi ,że pisze nie na temat....gdzie jest moderator???Gdzie.Dlaczego nie zostanie upominany.Dlaczego pisze w moim wątku???Pomyślałaś o tym???Niech założy swój ..............a jak widzisz nie zakłada bo i po co jak ma darmowego topa i tam mendzi i ma Tych co mu wtórują.Nie widzisz tego???Każesz mi leczyć kompleksy bez sprawdzenia tych co to powodują???Zapytaj ich wprost..........Kochani załóżcie sobie inny wątek jak ten NS-a i tam się doświadczajcie, fotkami ,wpisami itp.Rozumiesz.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.02.2014 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 agata39 Oni muszą to zrozumieć i się z tego wyleczyć............To nie składnia w" pisanym tekście" ale kultura w stwierdzonym.U nich tego się nie da.Tak jak postawione do pojedynku dwie modliszki.Jedna i tak ginie.Tak jest i tu.Jesteśmy tyle samo na tym forum ......Powiedz co się zmieniło?Ja wiem ale powiedz Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 19.02.2014 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 NS niestety anSi ma racje.Wyluzuj.Twoj sposob pisania bywa irytujacy i pewno dlatego co niektorzy lubia sie z toba draznic. Mysle ze przy blizszym poznaniu zyskujesz i okazujesz sie fanym czlowiekiem.A jezeli rzeczywiscie gotujesz takie potrawy jak piszesz to uklon w twoja strone.Zeby tak moj maz czasami cos upichcil, no coz nie mozna miec wszystkiego. Pozdrawiam serdecznie aha..dwoch dan nie gotuje nigdy,a dzisiaj na obiad wczorajszy rosolek z wlasnego kogutka he he "co niektorzy lubia sie z toba draznic" jak dlugo mozna sie tak draznic? to jest piaskownica czy forum dla ludzi doroslych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.02.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 "co niektorzy lubia sie z toba draznic" jak dlugo mozna sie tak draznic? to jest piaskownica czy forum dla ludzi doroslych. Pozdrawiam. To jest topik o :[h=1]Obiad z dwóch dań.niekoniecznie mięsny[/h] Po co to w ogóle to wypisujesz.???Nie o drażnieniu i niczym innym a li tylko o: [h=1]Obiad z dwóch dań.niekoniecznie mięsny[/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 19.02.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 NS, wyjdz na spacer a jak wrocisz to popros moderatora o zamkniecie "swojego dziela" czyli tzw. watku. Zegnam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.02.2014 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 (edytowane) NS, wyjdz na spacer a jak wrocisz to popros moderatora o zamkniecie "swojego dziela" czyli tzw. watku. Zegnam. Ale dlaczego tak mi mówisz???Ja w swoim wątku gotuje jak potrafię a Ty ???Chcesz bezpodstawnie zamykać mój watek???Ludzie kim Wy jesteście...... Moderatorami z ukrycia.???Nie wchodź tu i nie miej problemów.Pisałem wyżej dlaczego ten watek podtrzymuję.Po co coś piszesz.Zamknij swój werset i czytaj na FM co jest dla Ciebie przyjemniejsze.Daj mi spokój!!!Przecież nie proszę Cie do mojego wątku o gotowaniu na siłę.Nie właź tu i daj sobie na luz. Edytowane 19 Lutego 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.02.2014 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Nikt z forumowiczów nie potrafi gotować prostej zupy tej swojej ulubionej???Jecie z torebek???.To też dajcie przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.02.2014 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Nie macie żadnych fotek ze swoich ulubionych dań???Boicie się wklejać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.02.2014 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Jak już mi ubliżasz i kopiesz to łaskawie popatrz na licznik wejść.dusiek Odwiedzin: 31.782 To według twej teorii.....przeciwnicy czy zwolennicy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.02.2014 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 NS, wyjdz na spacer a jak wrocisz to popros moderatora o zamkniecie "swojego dziela" czyli tzw. watku. Zegnam. Wiesz co!!! Takim jak Ty powinno się odpisywać w sumie tak:Wyglądasz jak idź stąd,nie potrafisz gotować,nie masz zielonego pojęcia o żadnej potrawie a w kuchni jesteś intruzem..............I to Ty musisz pójść na spacer by podglądnąć swych adoratorów.Mylisz topiki. Moderatorze lubię te nagonki ale z koniem bić się nie należy.To już zaczyna być chore ,gdy do wątku wchodzi zawsze gość roszczeniowy.........zmieńmy to ......przecież ja do niego nic nie mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madelina 19.02.2014 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ja ostatnio jadłam bossską zupę z wędzonym łososiemsama zupa jest ziemniaczono- porowa, no bomba wg mnie przepis tak mniej więcej tak wygląda Składniki, 4 porcje: • 100 g wędzonego łososia suempol• 1 listek laurowy, 1 ziele angielskie• 5 szklanek zimnej wody• 1 duży por (tylko biała i jasno zielona część)• 30 g masła• 1 pełna łyżeczka musztardy (np. dijon)• 4 ziemniaki, obrane i pokrojone w kosteczkę• 1 łyżeczka soli (lub do smaku)• 1 szklanka krewetek **• 1 łyżeczka suszonego tymianku• 80 - 100 g wędzonego łososia• 1 łyżka drobno posiekanego szczypiorku• 1/4 szklanki śmietanki kremowej 30%pora udusić na maśle, dodać krewetki, zalać wodą, przyprawić, wsypać ziemniaki, łososia i resztę składników, zabielić śmietaną. NAjlepsza zupa jaką jadłam pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.02.2014 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) Nie robiłem ale zrobię tylko popraw proszę ile tego łososia?Punkt 1. 100 g, 11.80-100 g pzdr. Edytowane 20 Lutego 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.02.2014 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 NS, wyjdz na spacer a jak wrocisz to popros moderatora o zamkniecie "swojego dziela" czyli tzw. watku. Zegnam. Kiedyś zawnioskuję o bana dla Ciebie by można było poczuć co wnoszą do topiku teksty niemerytoryczne. A teraz co zrobię dziś na obiado-kolację.Mam 4 szt kotletów schabowych.Ziemniaki,kalafior i buraczki.To moi towarzysze niedoli lubią najbardziej. ale po roztłuczeniu schabu panieruję go razem z cienkimi plastrami brzoskwini,mąki gryczanej,i bułki tartej.Trochę to skomplikowana ale da się panierować.Jako ,że łącznik musi być użyję samego białka.Wiadomo dlaczego.Ziemniaki do Varomy i całego kalafiora. Usmażę na oliwie,nie na oleju moje kotlety.Są wyśmienite ponieważ brzoskwinia nadaje im wilgotny:D delikatny posmak.Buraczki.Jest tyle wersji do talerza ......a zrobię tą najprostszą.Piekę buraka surowego w maśle w rękawie.Po upieczeniu obieram ze skórki i kroję w kostkę. Spażam czerwoną cebulę posypuję buraczki i skrapiam delikatnie octem truflowym tym z linku ponieważ mam go w domu gdyby ansi miała jakieś obiekcje.To ten polecam.Ziemniaki i kalafiora dzielę na części .Parowane bez omasty daję na talerz. http://sklep.kuchnia-wloska.com.pl/aceto-balsamico-al-tartufo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.02.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Spażam czerwoną cebulę posypuję buraczki i skrapiam delikatnie octem truflowym tym z linku ponieważ mam go w domu gdyby ansi miała jakieś obiekcje.To ten polecam.... Nie mam obiekcji, jeno ubaw niezły miałam, ale chyba już mi się znudziło pobierać "nauki kulinarne" u takiego "wrażliwego miszcza". Ty naprawdę nie chcesz albo nie potrafisz zrozumieć, co niektórzy usiłują Ci powiedzieć Musiałeś się nieżle spaRZyć Może jednak posłuchaj dosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.02.2014 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) Nie mam obiekcji, jeno ubaw niezły miałam, ale chyba już mi się znudziło pobierać "nauki kulinarne" u takiego "wrażliwego miszcza". Ty naprawdę nie chcesz albo nie potrafisz zrozumieć, co niektórzy usiłują Ci powiedzieć Musiałeś się nieżle spaRZyć Może jednak posłuchaj dosiek Kobieto ........daj mi spokój.Idź gdzie chcesz ,nie praw mi morałów. Załóż sobie swój własny wątek i tam się uzewnętrzniaj.Co mam słuchać???Napisałem o co mi kaman. Jeden Ci już odpad w adoracji a powinnaś i Ty z nim pójść. Męczy Cię coś.......??? Ignorowanie napastliwych to wada .Ciebie Nie można ignorować.Ciebie trzeba ola..............i dać sobie spokój. Chciałbym abyś dostała kiedyś bana. Jajecznica na boczku z serem Pule jeśli Wiesz o czym piszę.Jak nie wiesz zapytaj houścika on go zna i jada. Edytowane 20 Lutego 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.02.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ja, dosiek - kto jeszcze na liście do bana? Jak dotąd to Ty je kolekcjonujesz Ciekawe, czy jest na forum ktoś, z kim Ty w ogóle jesteś w stanie się porozumieć. Gdzie nie zajrzeć - sami "wrogowie", biedaku. Chciałabym, żebyś w końcu zamilkł. Mimo, że gotujesz - dość niestrawny jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.