bęc 04.03.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 wybieramy wino. takie http://imageshack.com/a/img24/5549/w9vq.jpg lub http://imageshack.com/a/img838/1415/h8dx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.03.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jagnię ,kangur a potem wino......Ta kolejność..Moja Australia miała z ciebie niezły ubaw jak im pokazałem fotki z twego samochodu.........wiesz co powiedzieli???Że ty chyba gir nie myjesz.:wiggle:.Wklejał ich tu nie będę by cie nie ośmieszać.Ale na jagnię i steka z kangura czekam.Prytkę już masz i niepotrzebnie zrywasz etykietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 04.03.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 I pomyśleć, że to już OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... A w tym tempie za miesiąc NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZEFORUMOWICZ WIELKI SERCEM a może i NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 04.03.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Jagnię ,kangur a potem wino......Ta kolejność..Moja Australia miała z ciebie niezły ubaw jak im pokazałem fotki z twego samochodu.........wiesz co powiedzieli???Że ty chyba gir nie myjesz.:wiggle:.Wklejał ich tu nie będę by cie nie ośmieszać.Ale na jagnię i steka z kangura czekam.Prytkę już masz i niepotrzebnie zrywasz etykietę. Samochod, gira i wino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 04.03.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ten, czy merc kabriolet lub leks limuzyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 04.03.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Lolek, daj siana...mnie Twe quady interesuja i rowery:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 05.03.2014 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 siana nie ma, ale jest smacznie i skromnie. 50-cio letnie wino i ser owczy. cos cudownego, apetycznosc nad apetycznosciami. arcydzielo smakowe dla konesera. http://imageshack.com/a/img543/466/0xhu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.03.2014 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 I pomyśleć, że to już OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... A w tym tempie za miesiąc NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZE FORUMOWICZ WIELKI SERCEM a może i NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!! Tylko tyle masz do powiedzenia???I nie krzycz bo i tak Cie nikt nie usłyszy.Przyszedłeś mi to tu tłumaczyć czy trollować głupimi wpisami???Wyżyj się na privie. Tu się gotuje i czasami ściera poglądy.A z Tobą jak jest???.Tak wyartykułować możesz to zawsze spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.03.2014 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ten, czy merc kabriolet lub leks limuzyna? Jeśli możesz .wszystkie i ty na ich tle w odbiciu we wodzie w sandałach,z rybamy, Ten przepych grillowy z potrawami z kangura i jagnięcia z winem marki wino.Blondynka do pomocy z długimi włosami z cudownym uśmiechem .Ta fotka zawsze mi się podobała. Pamiętaj wklejaj co chcesz i jak chcesz.Ale jagnięcia i kangura nie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.03.2014 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Wino z serem owczym a potem w dyrdy na pomost.Sraczka i nocka ze łba,a potem bęc do wyrka. Wino z kangurem czy jagnięciem to jest to.Te wspaniałe aromaty ,ta niepowtarzalna moc smaków,tego jeszcze nie było.Ty ,twe dobra i jagnię z kangurem. Chodzi mi o takie i twój przepis. stek z kangura te mamy w Makro i się nam przejadły.Czekam na coś większego w twoim wydaniu a dopiero potem winko marki winko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.03.2014 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Przepis z sieci.Taki potrafisz??? bęcyk??? Składniki: • 1 dojrzała i słodka gruszka • 4 plasterki szynki parmeńskiej • liście świeżej rukoli lub rukwi wodnej • 4 kawałeczki sera pecorino • Sos balsamiczny: zmieszane: 3 łyżki oliwy, 1 łyżka octu balsamicznego, 1 łyżeczka miodu, sól i pieprz. Wykonanie: • Gruszkę obieram, kroję na ćwiartki i oczyszczam z gniazd nasiennych. • Każdą ćwiartkę zawijam w plasterek szynki, do środka wkładam liście rukoli lub rukwi wodnej oraz kawałki sera Pecorino. • Polewam sosem balsamicznym. • Posypuję świeżo zmielonym czarnym pieprzem. • Podaję z grzankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 06.03.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Wino z serem owczym a potem w dyrdy na pomost.Sraczka i nocka ze łba,a potem bęc do wyrka. Wino z kangurem czy jagnięciem to jest to.Te wspaniałe aromaty ,ta niepowtarzalna moc smaków,tego jeszcze nie było.Ty ,twe dobra i jagnię z kangurem. [ATTACH=CONFIG]246464[/ATTACH] Chodzi mi o takie i twój przepis. [ATTACH=CONFIG]246465[/ATTACH] stek z kangura [ATTACH=CONFIG]246466[/ATTACH] te mamy w Makro i się nam przejadły.Czekam na coś większego w twoim wydaniu a dopiero potem winko marki winko. coz za wino, co za smak, bukiet.... nie ma to jak lyknac sobie cos wykwintnego, i zagrysc rowniez wykwintnoscia. ps oczywiscie wina za kilka tysiecy za butelke nie pijamy w kazdy dzien, ale w raz na miesiacu mozna.polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 06.03.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) booyakasha! dyrektorze zamiast dyrektorsko przejadac sie 6-ma lub 7-ma paczkami kangura , polecam rownowartosc w zlotowkach 1 zywego homara. coz za smak i apetycznosc, a jaka oszczednosc na czasie przygotowania. na popitke dobre winko, biale winko z piwniczki http://imageshack.com/a/img809/2497/kwkq.jpg lub woda mineralna prosto z od producenta. polecam lekko gazowana. pychota, coz na wyjatkowa proporcja gazu do smaku! http://imageshack.com/a/img23/3013/1k3u.jpg Edytowane 6 Marca 2014 przez bęc booyakasha dyrektorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.03.2014 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 O Wielki zaczynasz się gubić w tym gotowaniu.Kangura nie ma, jagnięcia także, ale ja za to mam coś fajnego.Zajebisty program do obróbki fotek.Coś wreszcie odkryłem. Czekałem aż popełnisz błąd.. Teraz mały przepis.Czyli małe co nie co. 1cm -plaster surowej szynki.Marynata z wina,która gdzieś tu była ale Elfir ją wywaliła.Min. 6h w danej marynacie.Na patelnie grillową.Podaję ją z takim nieco zmienionym sosem tatarskim.Dużo grzybów marynowanych i smażony słonecznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 13.03.2014 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) booyakasha! dyrechtorze na nute azjatycka, bardzo popularne i bardzo proste danie. smaczne i szybkie do wykonania. krewetki w sosie wlasnym i smazony brazowy ryz. http://imageshack.com/a/img199/880/zkrj.jpg proponuje taka sama wode mineralna. pychota! http://imageshack.com/a/img834/4940/6po3.jpg Edytowane 13 Marca 2014 przez bęc a-ha woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 13.03.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) od niechcenia cos na zeba. popitka, maluch (cava). http://imageshack.com/a/img823/5923/zd8d.jpg tak jak na zdjeciu, super szybko od niechcenia. chleb pelnoziarnisty , zielenizna , krewetki, majonez, przyprawy i jajka. Edytowane 13 Marca 2014 przez bęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.03.2014 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Jagnię i kangur.Jak tego nie potrafisz zrobić i pokazać na fotkach ze swoich włości jesteś panem krewetka.Takim maluczkim w używanym aucie ale za to z zwalistą nawigacją i rejestracją.To mi się podoba.:D:D.Ale jaja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 14.03.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 http://imageshack.com/a/img23/3013/1k3u.jpg Stajesz sie, lekko piszac zalosny... odrapane butelki, ktore na sol sie nie nadaja. a i na "granaty" promocja w lexie byla...zaden szanujacy sie EU a tym bardziej w US w tym wybarwieniu by nie wzion,,,kryzys panie. P.S.I Szanujacy ma zawsze czysty a brudas...zawsze bedzie brudasem...bez wzgledu na ilosc kasy. P.S.II Te wytarte krzesla, tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.03.2014 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 I go ugotowano....................bęc to była zawsze prowizorka, używana.Pożyczany sprzęt,jacht kolegi,samochód też, dania z knajpy by wkleić na FM.Fascynacja tym zjawiskiem już przemija i kończy się era Q,houścika itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.03.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) A ja lubię granaty Edytowane 15 Marca 2014 przez anSi liczba mnoga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.