Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ja rowniez, kocham granaty. co prawda w nowym mercu kabrio wyglada troche za bogato.

ale, ale co z obiadem! dzisiaj zabralem psa w teren , wiec znowu pojawi sie tanszy leksus rx 350 w ktorym "obiadowalem". tak wiec nawiazalem do prostego wiejskiego zycia. czyli kielbasa i chleb w leksie, oczywiscie nie dla psa kielbasa....rozumiemy sie?

pozdrawiam z lesnych terenow, relacja obiadowa po powrocie.

• Odpowiedzi 849
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie ma nic piekniejszego jak obiad w formie przekaski, z daleka od ludzi w gorzystym terenie. prosty pasterski posilek. domowa kieblasa wedzona na zimno i suszona kilka miesiecy plus zwykla kromka chleba pelnoziarnistego, a do popicia wielka pieniawa. prostota w formie i smaku, ale jaka apetycznosc.

http://imageshack.com/a/img834/3475/har4.jpg

http://imageshack.com/a/img600/9017/a8ki.jpg

http://imageshack.com/a/img69/7022/v0bp.jpg

oczywiscie psu sie rowniez cos nalezy

http://imageshack.com/a/img208/3096/tih5.jpg

cudownie i smacznie spedzony dzien z daleka od ludzi. polecam!

Edytowane przez bęc

dodam , ze wypoczynek byl zwiazany z zabawa duzych chlopcow. czyli wyprawa po smaczne miesko malych futrzakow.

mieso jest juz oskorowane , a tusza wedruje w smietane.

jutro wysmienita duszona dziczyzna.

Edytowane przez bęc
duszona dziczyzna

jagnię z rożna.jpg

Podobny prawda???;):).Do tego potrzeba tylko:

wino do jagnięciny.jpg

Jeśli czerwone najlepsze wino to tylko degustowane w również najlepszym aucie.

lexus.jpg

ileż tu piękności.Jaka czystość.Nie ma obory po psie,bez resztek żarcia na fotelach,wytłuszczonej paluchami kierownicy,bez tego syfu na podłodze bez dywaników,fuj,,,,,,,,,,,,,Dla porównania jak ta czystość bije w oczylexus kokpit.jpg.Kochani przestrzegam !Nie jedzmy w aucie!Mamy knajpy,klimat,kogoś kto nam poda.Chcecie mieć jadłodajnie i zmywak w aucie ???.Czym tu się chwalić???Tym chlewem???Jak już pokazywać to z fasonem z gracją.A nie resztki co nam się ulały z twarzo-paszczy,jakieś tłuste,stare dechy na podłokietniku,choinecka z kiełbaską pleśniową.No wybaczcie czy aż tak trzeba być rąbniętym by się tym chwalić???Kuźwa brakuje tu jeszcze basenu,ryby wypatroszone i krewetek na desce rozdzielczej.To kpina pokazywać coś takiego.Bardzo mi to przeszkadza i to w mym wątku gdzie pokazywane są takie skrajności.Jest to dalece odbiegające od obiadu.Ale cóż zrobić jak kolega z domu wyrzuci to zostaje bar w lexusie.Co ja gadam bruduxsie.

a potem to już i obiad z dwóch dań niekoniecznie mięsny nam nie straszny.;):)

Edytowane przez niktspecjalny

zamieszcze podare co do odstrzalu drobnej zwierzyny. unikajmy srutu, polecam karabin pnelmatyczny na duzy zewnetrzny zbiornik. cicho, moc prawie jak klasyczna bron palna. polecam!

nastepny krok. przygotowana tusze wkladamy do marynaty . moj patent: sok z ananasa, brazowy cukier, sol, czosnek, gorczyca, imbir, skorka pomarancza, sos tamari, sok z limonki, cebula.

Czy Państwu podoba się ten kpiący nieład???.....Elfir obiecałaś mi coś i myślałem ,że jesteśmy zgodni.Czy ten marmurowy syf już nami zawładnął???Wszystko mu wolno???.Może jego trzeba na badania???.Takiego brudasa wstyd pokazywać na FM................W samochodzie syf.....zero na temat topiku,,,,,,to se jakies foliowane gó........na wkleja.

Ty tu rządzisz............i ten jeden Pan.Tak można.???

booyakasha! dyrechtorze

Karmienie opinii publicznej syfiastymi daniami ,a potem wklejanie marmary z jajkiem....chyba nie o to Państwu chodzi.???

jutro wysmienita duszona dziczyzna.

Proszę zwrócić uwagę jak piszący zresztą niegramatycznie miesza swoje dokonania.Proszę zwrócić uwagę czym Państwa faszeruje.Cza mienić booyakashahujeczekuńczo.

Edytowane przez niktspecjalny

booyakasha.............co to ma być???Sraczka na talerzu............Czyli!.spleśniała kiełba z podłokietnika przy choince..........

bazylia , mazzarella bufala compana, szynka parmenska i wedzona na zimno kielbasa(dodatkowo szuszona w wolnym zwisie kilka miesiecy, tak jak szynka), oraz oliwka dziewicza. mniami!

Współczuje Ci bęc...........nie wiedziałem ..przepraszam.Zaprzestaję już wojny z tobą bo.Sorki do wszystkich, nie wiedziałem o problemie mojego przeciwnika. Jesteś bardzo chory.Wklejaj sobie te fotki ulubione jestem z Tobą...............choroba nie wybiera.Jeszcze raz serdecznie przepraszam.Skoro nie masz wyjścia???to może My z FM Ci pomożemy?Nie pisz mi na priv.......tam jak rozmawiamy to tylko ty i ja...........Tu pisz. .Pomożemy.Fm zawsze pomaga.Spokojnie nasz przyjacielu.Pomożemy Ci. Edytowane przez niktspecjalny

Karmienie opinii publicznej syfiastymi daniami ,a potem wklejanie marmary z jajkiem....chyba nie o to Państwu chodzi.???

Proszę zwrócić uwagę jak piszący zresztą niegramatycznie miesza swoje dokonania.Proszę zwrócić uwagę czym Państwa faszeruje.Cza mienić booyakashahujeczekuńczo.

zwykla dzuszona dziczyzna. nic specjalnego.

http://imageshack.com/a/img716/5296/y6lg.jpg

do zeliwniaka. nalewamy tej samej marynaty plus widoczne dodatki i cyk.

zwykla dzuszona dziczyzna. nic specjalnego.

http://imageshack.com/a/img716/5296/y6lg.jpg

do zeliwniaka. nalewamy tej samej marynaty plus widoczne dodatki i cyk.

Wiem......... znam Chorobę jak mi mówiłeś na priv.Jak Ci pomóc już wiemy.Co jeszcze możemy zrobić???Damy radę.nie martw się..Jesteśmy z tobą.