niktspecjalny 30.03.2014 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Tak tak bo z wrażenia zaschło ci w gardle.Nie przejmuj się kupisz sobie drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 30.03.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) Czekaj bo sie już zafafrałeś z tego bogactwa.Jakiego lexusa.Napisałem trabanolexa.Nazw nie rozróżniasz:lol2:. Ten kto nim będzie jeździł niedługo .Będzie w nim gotował. tak wiec skladniki: http://109.imagebam.com/download/VOimWw0RiGfJ_z4fOXiryw/31774/317738861/P1090219%20%282%29.jpg organiczne mrozone czeresnie i lesna jagoda rowniez mrozona. i plasterek tego zoltego obok. oraz "kwiatuszek" http://104.imagebam.com/download/hWgZxFyn1tPq1B6340KF7g/31774/317739744/P1090222%20%282%29.jpg jedna uwaga , Ja uzywam miksera o sile 2km. szczegolnie wazne przy mixowaniu mrozonek i lodu. pychota , to juz drugi mniami, mniami. czeresnie, ananas, jagody delikatnie komponuja sie w calosc z rumem. mniami! http://112.imagebam.com/download/GOz7DjK0D_d2YCf1riQNkg/31775/317742517/P1090225%20%282%29.jpg Edytowane 30 Marca 2014 przez bęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.03.2014 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Siedzi u mnie ktosiek i rżymy jak ty się już pogubiłeś biedaku.Pyta mnie co wy tam jeta na kolacje skoro jak tytuł wątku niesie to "Obiad z dwóch dań niekoniecznie mięsny"to większe to może się zgadza ,a reszta???bęc tra lala:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 30.03.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) alkoholowy drink jest tak gesty i zmrozony , ze trzeba uzywac lyzeczke. mniami. prosze zwrocic uwage na przybranie , klasyka. prawda? to wlasnie kocham. polecam! jezu jakie dobre, tak jak wszystko w Moim watku. Edytowane 30 Marca 2014 przez bęc jakie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.03.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Oj, wrócił ten niespecjalny awanturnik i od razu bałagan się zrobił Deser natomiast fantastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.03.2014 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=251941&stc=1 tam ktoś się ukrywa:lol2:.Tu pasuje dla pokrzepienia jak mój ktosiek zapodał.Dobra fotka???Bec tra lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.03.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 To udowodnij ,że twój chłoptasiu???No udowodnij.Może zróbmy tak i poprośmy Elfi by to rozstrzygnęła. Elfir jeśli to czytasz a zapewne tak wypowiedz się w tym względzie. Jeśli powie ,że twój nic w nim nie napiszę ale jeśli ,że mój to co zrobimy........w ramach rekompensaty i zadość uczynienia oddasz mi swego trabanolexa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 30.03.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 dokladnie, ubaw jak zawsze ps deser jest naprawde fantastyczny. co za smak http://104.imagebam.com/download/7Orbc3zgehXhLR-QRM3uDA/31775/317746527/P1090223%20%282%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.03.2014 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Muszę już lecieć awionetką na mecza ale jutro coś wkleję jeszcze ładniejszego:lol2:.Ale jak my się bawimy.W sumie fajnie tak się bawić.Mam pomysła i sukcesywnie będę wklejał w swoje watki..Niech się bida wścika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 30.03.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) Muszę już lecieć awionetką na mecza ale jutro coś wkleję jeszcze ładniejszego:lol2:.Ale jak my się bawimy.W sumie fajnie tak się bawić.Mam pomysła i sukcesywnie będę wklejał w swoje watki..Niech się bida wścika. oj ty Moj biedaku. ponownie prosze o odpowiednie zachowanie w Moim watku. Edytowane 30 Marca 2014 przez bęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.03.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Muszę już lecieć awionetką na mecza ale jutro coś wkleję jeszcze ładniejszego... Nareszcie śmieciarz forumowy opuści to miejsce, strasznie irytujący typ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 30.03.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Nareszcie śmieciarz forumowy opuści to miejsce, strasznie irytujący typ. rowniez na to czekam. nareszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 30.03.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 bec..... aż mnie zatkało .............. że masz czelnośc tak chamsko się zachowywać w stosunku do innych..... wychwalasz się mega drogimi płytkami , krzesłami itd, itp....wez się zlituj... KASA to nie wszystko!!!!!!!! Mam wrażenie że jesteś zakompleksionym człowiekiem , który przez chwalenie się , co to on nie je i jak ma w domu, chce ukryć swój kompleks niższości... może Ciebie biedaku w dzieciństwie gnębili rodzice??????I teraz chcesz pokazać światu CO osiągnołeś????Wg mnie kasa to jest nic, ty się módl o zdrowie dla siebie , rodziny , dzieci, o ile je masz kasa to gówno... liczy się zdrowie i miłosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 30.03.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 bec..... aż mnie zatkało .............. że masz czelnośc tak chamsko się zachowywać w stosunku do innych..... wychwalasz się mega drogimi płytkami , krzesłami itd, itp....wez się zlituj... KASA to nie wszystko!!!!!!!! Mam wrażenie że jesteś zakompleksionym człowiekiem , który przez chwalenie się , co to on nie je i jak ma w domu, chce ukryć swój kompleks niższości... może Ciebie biedaku w dzieciństwie gnębili rodzice??????I teraz chcesz pokazać światu CO osiągnołeś????Wg mnie kasa to jest nic, ty się módl o zdrowie dla siebie , rodziny , dzieci, o ile je masz kasa to gówno... liczy się zdrowie i miłosć wszystko jest dla ludzi, jeden lubi wino za kilka tysiecy, a drugi taniego harnasia. prawda? tak jest z jedzeniem,plytkami,krzeslami itp..wszystko dla ludzi. prosze sie nie dasac ze ktos ma taka a nie inna kuchnie, to wylacznie sprawa tego czlowieka. kultura wymaga odpowiedzi, skoro ktos jest zainteresowany, dostaje odpowiedz, nawet jak jest nim ktos niespecjalny. mam pytanie co gotujesz? bo jestem ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.03.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 bec.....Mam wrażenie że jesteś zakompleksionym człowiekiem , który przez chwalenie się , co to on nie je i jak ma w domu, chce ukryć swój kompleks niższości... może Ciebie biedaku w dzieciństwie gnębili rodzice??????I teraz chcesz pokazać światu CO osiągnołeś????Wg mnie kasa to jest nic, ty się módl o zdrowie dla siebie , rodziny , dzieci, o ile je masz kasa to gówno... liczy się zdrowie i miłosć Gość w dom, gospodarz do kuchni A swoj drogą niektórzy mają skłonność do nadinterpretacji. Nieistniejących szukając podtekstów, podejrzliwe snują treści. Tu jednak między wierszami trzeba umieć czytać... Ze zrozumieniem Bardziej niż obnoszenie się z bogactwem rażą mnie powierzchowność osądów, napastliwość, zaściankowość i ludzka głupota. Błędy ortograficzne w postach w sumie też mnie rażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 30.03.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Gość w dom, gospodarz do kuchni A swoj drogą niektórzy mają skłonność do nadinterpretacji. Nieistniejących szukając podtekstów, podejrzliwe snują treści. Tu jednak między wierszami trzeba umieć czytać... Ze zrozumieniem Bardziej niż obnoszenie się z bogactwem rażą mnie powierzchowność osądów, napastliwość, zaściankowość i ludzka głupota. Błędy ortograficzne w postach w sumie też mnie rażą An si , jakież to dziwne że ty zaraz po Bec-u odpisujesz??/..... Śmieszy mnie to że pod niebiosa chwalicie sie tym swoim bogactwem.... a niech Wam Bóg da jak najlepiej!!!! Ale wiesz... nie ma się czym az TAK przechwalać!@ Mi to razi takimi NOWOBOGACKIMI, co to nie maja się czym przechwalać.A ja wolę swojski chlebek ze SMALCEM i swojską wędlinkę niż jakieś hodowane na gównie krewetki... wiesz??? Wolę swoja podłogę z desek sosnowych,bardziej niż twoje kamienie.... a co do zaściankowosci.... to chyba ty taki jesteś..... ponad mierę wychwalasz się swoimi kamieniami , małżami i co tam jeszcze masz, jesz... a ja lubie kaszankę a ty sobie jedz nawet i homary .... co są hodowane w ściekach... no ale nawet nie wiesz co jesz...................... ale niech Ci na zdrowie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 30.03.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 A , u mnie dziś był na obiad rosół ze swojskiej kaczki , i przepyszny swojski NASZ schabowy!!! A jutro będzie bogracz po kamienicku... spróbuj bo warto, choc nie wiem czy tez Twemu wykwintnemu podniebienie spasuje...... Bo wiesz... mi pasuje , i to bardzo.Wolę schabowego niż krewetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 30.03.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) pani evo33 prosze , tylko bez chamsta i chamskiego slownictwa. prosze jeszcze raz. tutaj sie serwuje owoce morza z dzikiego oblowu, tlumaczyc wiecej nic nie trzeba. super eco-organiczne. mniami a schabowego mozna latem, ale oczywiscie z eco-organicznego , a nie paszaka genetycznego od rolnika . tylko cena, eco-organiczny schabowy jest 5 X drozszy. polecam! http://110.imagebam.com/download/YCdsb6pG4LINxFmKfG500A/31782/317814314/P1070139%20%282%29.jpg to samo odnosi sie do kaczuszki. najlepiej polecam z dzikiego pif-paf. Edytowane 30 Marca 2014 przez bęc pif-paf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 30.03.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 I jeszcze jedno BĘC............ chyba sie lekko pomyliłeś... TO NIE JEST Twój wątek.......załóż sobie galerię ...... to ocenimy wtedy te Twoje marmury.....i inne dzieła sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 30.03.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 I jeszcze jedno BĘC............ chyba sie lekko pomyliłeś... TO NIE JEST Twój wątek.......załóż sobie galerię ...... to ocenimy wtedy te Twoje marmury.....i inne dzieła sztuki ponownie prosze o zachowanie kultury w moim watku. naprawde bardzo prosze. to jest watek kulinarny. rozumiemy sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts