Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 849
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Helloł; Bec.... ??? TO NIE JEST TWÓJ WATEK !!! YOU KAMAN???? czy nie????????????Jak pisałam przedtem, załóż sobie swoja galerię to będziesz miał SWÓJ wątek... no proszę Cię.... taki niby oczytany.................. ( a nie wie że to jest ogólny wątek....)

ponownie prosze. rowniez o czytanie ze zrozumieniem. to bylo juz wyjasnione.

a swinka z wolnego eco-organicznego pochodzenia , to cos wspanialego. ja tylko stosuje produkty eco-organiczne, palce lizac, miesko jest cudowne. mniami!

Z Tobą widać Bęc nie ma gadki....... wyjaśniaj sobie sam.....ja odpadam , a teraz powiem po naszemu........ co kces to rób a jakześ chorjok to pokoz sie a zastaw sie.... ino nie krewetkomi to som łobrzydliwe!!!

i dla wyjasnienia, to jest roznica miedzy ta pseldooswojska, a eco-organiczna swinka.

tutaj na przykladzie mrozonego boczu (w listopodzie 2013). tak wyglada TLUSTY boczek ze swinki eco.

http://110.imagebam.com/download/V69pYl_SRawIPZpHxZFkZQ/31783/317821252/P1090232%20%282%29.jpg

co za smak, niebo w buzi.

to z tej z bialym ryjkiem, sam wybieralem.

http://111.imagebam.com/download/oLlaH25WjmZKUfMeCqrieA/31783/317822433/P1070141%20%282%29.jpg

Edytowane przez bęc
bialym ryjem

O widzisz... ja sie muszę doprasnąc do babcinych gratów.... nie takie skarby znajdę.... chociaz ktoś z babci domku podpierniczył zegar z kukułką.............psia mać jego była... znajdę złodzieja... i widzisz Bęc............. za ten boczek polubiłam Cie troszku.........no i za ten starodawny talerzyk....

No dobra... to ja zapytam ,Jaki TO JEST TWÓJ WĄTEK?????/ Tak wiesz ...żeby nie zaśmiecać.................bez potrzeby

i to jest piekne, w L'ecru sie nie spotkamy, a tutaj mozesz w mojej obecnosci cos popisac.

internet to swietna sprawa, ludzie z roznych warst spolecznych moga sie nawet o siebie otrzec.

ps tutaj.

Evo kochana - mylisz mnie z kimś innym :) Gdzie mnie do marmurów i płeć się nie zgadza. Ale co tam, i tak Cię pozdrawiam i smacznego schabowego życzę :)

czy ty udajesz glupiego lub....

jak leksus wyprodukowal samochod za 550 000 pln to on jest jego wlascicielem, czy ten kto nim jezdzi?

ps wiec prosze ponownie o odpowiednie zachowanie w moim watku. ok?

mylisz wlasnosc z posiadaniem...jak jelop:rolleyes:

P.S.

czy kazdy jejop jezdzacy samochodem jest jego wlascicielem???

czy wywineta futrowka znaczy cizemke???

P.S.

ale gotuj, bo kurnik mi cie poleca:rolleyes: