Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mylisz wlasnosc z posiadaniem...jak jelop:rolleyes:

P.S.

czy kazdy jejop jezdzacy samochodem jest jego wlascicielem???

czy wywineta futrowka znaczy cizemke???

P.S.

ale gotuj, bo kurnik mi cie poleca:rolleyes:

Wroce z zakupow to wytlumacze ci na spodniach, damskiej b., moze budowie domu, lub kupnie produktow spozywczych.

ps zapomnialem dodac, kupilem 7 par, jestes zainteresowany zdjeciem?

image.jpg

Edytowane przez bęc
kupilem 7 par

• Odpowiedzi 849
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

forum budowlane, wiec moze na budowie domu.

tak wiec musimy zalozyc poprawke na to , ze jestesmy calkowicie odmiennymi ludzmi. ja jezdze kupionym samochodem ktory jest za darmo. budujac dom za 2 000 0000 , buduje go z wlasnego wkladu, czyli oszczednosci. tutaj zamiast placic oprocentowanie dla banku, place zero i samochod mam za darmo, ba nawet 3. po 5 latach go sprzedaje, i to tak ze mam nastepny nowy prawie znowu za darmo.

ludzie tacy jak ja jezdza samochodem , tak jak nosza spodnie , czy kupuja bielizne dla dziw.... to jest roznica miedzy nami. i spodniarnia, majtkarnia&cyckonoszarnia, czy farbryka somochodow nie jest wlascicielem , tylko oni.

na obiad z braku czasu beda przegrzebki. bardzo szybkie danie. zamiast oliwki dziewiczej zastosujemy boczek, wiecej w ramach przeniesienia zapachu z wedzenia niz miesa. przegrzybki na swiezej kukurydzy i zielonej papryce. to zestawienie kubkow smakowych wprowadza nas w cos cudownego.

http://101.imagebam.com/download/SybQ0oJodHZ5keYUfRylvg/31811/318109592/P1090236%20%282%29.jpg

piekne

http://112.imagebam.com/download/YVSFyfM0ZhGVCsAKDBg6Ig/31812/318110701/P1090239%20%282%29.jpg

Edytowane przez bęc
foto

mylisz wlasnosc z posiadaniem...jak jelop:rolleyes:

P.S.

czy kazdy jejop jezdzacy samochodem jest jego wlascicielem???

czy wywineta futrowka znaczy cizemke???

P.S.

ale gotuj, bo kurnik mi cie poleca:rolleyes:

Jeśli pozwolisz bo mnie to ujęło za co Ci jestem wdzięczny.Czy mógłbyś wpadać tu częściej bo masz wielki wpływ na tego jak go nazwałeś jelopa ja go już tyle proszę w innym wątku i nic.Ty jak się pojawiasz to on Ci chce już prawie kupować ciuchy i buciory.Zapomniał już co pisał wyżej jak mu dałeś witaminki.

w moim watku obawiazuja okreslone zasady. kulturalne zachowanie, pyszne pysznosci i wyraziste zdjecia. tak wyraziste , ze kazdy odladajacy moze zrobic na ich podstawie prezentowana apetycznosci. prosze o przestrzeganie zasad panujacych

Nie ma co trza po butu i pory z mankieciory.:)

Edytowane przez niktspecjalny

Jeśli pozwolisz bo mnie to ujęło za co Ci jestem wdzięczny.Czy mógłbyś wpadać tu częściej bo masz wielki wpływ na tego jak go nazwałeś jelopa ja go już tyle proszę w innym wątku i nic.Ty jak się pojawiasz to on Ci chce już prawie kupować ciuchy i buciory.Zapomniał już co pisał wyżej jak mu dałeś witaminki.

Nie ma co trza po butu i pory z mankieciory.:)

dzien zaczni od kawy, lub herbaty.polecam. he

Dopiero doczytałam - jakież zabawne dywagacje na temat własności i posiadania:) Aż zajrzałam do artykułów :)

Art. 336. K.c. Posiadaczem rzeczy jest zarówno ten, kto nią faktycznie włada jak właściciel (posiadacz samoistny), jak i ten, kto nią faktycznie włada jak użytkownik, zastawnik, najemca, dzierżawca lub mający inne prawo, z którym łączy się określone władztwo nad cudzą rzeczą (posiadacz zależny).

Posiadanie należy odróżnić od własności. Prawo własności jest prawem rzeczowym o najszerszym zakresie, właściciel może z wyłączeniem innych osób, w granicach określonych ustawami, zasadami współżycia społecznego i społeczno-gospodarczym przeznaczeniem rzeczy korzystać z niej oraz nią rozporządzać. Własność określa więc stan prawny. Posiadanie jest zaś jedynie stanem faktycznym, posiadacz ma zatem fizyczne władztwo nad rzeczą, ale władztwo to nie oznacza, że ma tytuł prawny do rzeczy.

Miłego dnia :)

forum budowlane, wiec moze na budowie domu.

tak wiec musimy zalozyc poprawke na to , ze jestesmy calkowicie odmiennymi ludzmi. ja jezdze kupionym samochodem ktory jest za darmo. budujac dom za 2 000 0000 , buduje go z wlasnego wkladu, czyli oszczednosci. tutaj zamiast placic oprocentowanie dla banku, place zero i samochod mam za darmo, ba nawet 3. po 5 latach go sprzedaje, i to tak ze mam nastepny nowy prawie znowu za darmo.

ludzie tacy jak ja jezdza samochodem , tak jak nosza spodnie , czy kupuja bielizne dla dziw.... to jest roznica miedzy nami. i spodniarnia, majtkarnia&cyckonoszarnia, czy farbryka somochodow nie jest wlascicielem , tylko oni.

na obiad z braku czasu beda przegrzebki. bardzo szybkie danie. zamiast oliwki dziewiczej zastosujemy boczek, wiecej w ramach przeniesienia zapachu z wedzenia niz miesa. przegrzybki na swiezej kukurydzy i zielonej papryce. to zestawienie kubkow smakowych wprowadza nas w cos cudownego.piekne

Zacytuję by nie uciekło.

Ten już o sklepach majtkach,butach o samochodach a ta paragrafy w wątku o "obiad z dwóch zdań niekoniecznie mięsny",a potem niby nigdy nic zielona kawa. Pogięło was???Wy to nie macie chyba żadnego zajęcia.Ileż to można pieprzyc nie na temat. Mówiłem ,załóżcie wspólny watek i tam piszcie te głupoty. Szkoda na was czasu psujecie niepotrzebnie wizerunek tego wątku i nie tylko tego a tym samym wystawiając o sobie niechlujne świadectwo ,które już nie tylko ja zauważam.

Ten już o sklepach majtkach,butach o samochodach a ta paragrafy w wątku o "obiad z dwóch zdań niekoniecznie mięsny",a potem niby nigdy nic zielona kawa. Pogięło was???Wy to nie macie chyba żadnego zajęcia.Ileż to można pieprzyc nie na temat. Mówiłem ,załóżcie wspólny watek i tam piszcie te głupoty. Szkoda na was czasu psujecie niepotrzebnie wizerunek tego wątku i nie tylko tego a tym samym wystawiając o sobie niechlujne świadectwo ,które już nie tylko ja zauważam.

a jednak szampany pamietasz.

Ten już o sklepach majtkach,butach o samochodach a ta paragrafy w wątku o "obiad z dwóch zdań niekoniecznie mięsny",a potem niby nigdy nic zielona kawa. Pogięło was???Wy to nie macie chyba żadnego zajęcia.Ileż to można pieprzyc nie na temat. Mówiłem ,załóżcie wspólny watek i tam piszcie te głupoty. Szkoda na was czasu psujecie niepotrzebnie wizerunek tego wątku i nie tylko tego a tym samym wystawiając o sobie niechlujne świadectwo ,które już nie tylko ja zauważam.NOWE!!! Będę to nieustannie powtarzał dopóki nie zrezygnujecie z tych głupot.Moderator powinien cie zawsze banować bo masz wiele odsłon ,wiele nicków i za każdym razem chamskie zwroty.Piszesz nie na temat odpowiadasz grubiańsko jak folwarczny fizyczny ubliżając wszem i wobec ,wybielając się przy tym.Wtóruje ci pani mecenas słynąca i identycznego zachowania. Trolluje tak jak i ty.Bo jak inaczej nazwać wchodzenie do wątku z czymś co nie jest przedmiotem. Edytowane przez niktspecjalny

... Będę to nieustannie powtarzał dopóki nie zrezygnujecie z tych głupot.Moderator powinien cie zawsze banować bo masz wiele odsłon ,wiele nicków i za każdym razem chamskie zwroty.Piszesz nie na temat odpowiadasz grubiańsko jak folwarczny fizyczny ubliżając wszem i wobec ,wybielając się przy tym.Wtóruje ci pani mecenas słynąca i identycznego zachowania. Trolluje tak jak i ty.Bo jak inaczej nazwać wchodzenie do wątku z czymś co nie jest przedmiotem.

Wchodzę do watku w przedmiotowej sprawie, ale słowo daję - nie mam przy sobie niczego, co nie jest przedmiotem :)

Nsiku drogi - toż nie zarzucaj uczniom, że pojętnymi są i szybko od miszcza kulinarnego, derechtora wewątkowego o niespecjalnym nicku naukę przyswoili :)

Edytowane przez anSi
przedmiot

... a ta paragrafy w wątku o "obiad z dwóch zdań niekoniecznie mięsny",a potem niby nigdy nic zielona kawa. Pogięło was???Wy to nie macie chyba żadnego zajęcia. Ileż to można pieprzyc nie na temat. ....

Sprostowanie - kawa była pierwsza, potem artykuły i paragrafy. A trawestując pytanie Twe do mnie Nsiku - zapytam Ciebie - ILEŻ TO MOZNA PIEPRZYĆ BEZ SENSU?

Nic nie rozumiesz albo udajesz głupią.Piszesz kochaniutka zawsze nie na temat.Zawsze.Musisz stąd odejść a watek wróci do normalności.normalności. Dopóki będziesz tu włazić efekt będzie taki sam.Coś bym napisał ale ty namolna zaraz leziesz i mendzisz.Idź stad i daj spokój a zobaczysz efekt i wreszcie zrozumiesz gdzie twoje miejsce.Sio sio sio!!!:lol2:.Akyż akyż niedobra kobieto,fe fe fe niegrzeczna.:lol2::lol2::lol2:

Nic nie rozumiesz albo udajesz głupią.Piszesz kochaniutka zawsze nie na temat.Zawsze.Musisz stąd odejść a watek wróci do normalności.normalności. Dopóki będziesz tu włazić efekt będzie taki sam.Coś bym napisał ale ty namolna zaraz leziesz i mendzisz.Idź stad i daj spokój a zobaczysz efekt i wreszcie zrozumiesz gdzie twoje miejsce.Sio sio sio!!!:lol2:.Akyż akyż niedobra kobieto,fe fe fe niegrzeczna.:lol2::lol2::lol2:

zielona kawa, bardzo ciekawy temat. rowniez stosuje.

jezu, co jest smakowa liga mistrzow. co za zapach!

http://112.imagebam.com/download/cK3zTWEArP4QSkW_Nw0e3g/31823/318221605/P1090248%20%282%29.jpg

boczek wyrzucamy, sluzy on tylko do nadania zapachu.

to jest niesamowite.cudo kulinarno-smakowe. pychota!

prezentuje panstwu danie o nazwie:

Przegrzebki Raj Na Ziemi

http://110.imagebam.com/download/z_5aK3ajiDS9EgDOF2FQqA/31823/318222856/P1090253%20%282%29.jpg

niespotykana i cudowna kompozycja kubkow smakowych! polecam!

Edytowane przez bęc