anSi 01.04.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Idź stad....Sio sio sio!!!.Akyż akyż niedobra kobieto,fe fe fe niegrzeczna.:lol2: Na pewno coś Ci zaszkodziło. Jak Ci pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.04.2014 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Na pewno coś Ci zaszkodziło. Jak Ci pomóc? Ty leć do przymierzalni i mierz bieliznę.Sama sobie pomożesz jak się w lustrze zobaczysz.A potem do domu i fotka dania nie koniecznie mięsnego. Mogą być owoce morza to będziesz miała komplet. p.s tylko na litość Boską nie jedz tego boczku bo z mierzenia nici. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.04.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Ty leć do przymierzalni i mierz bieliznę.Sama sobie pomożesz jak się w lustrze zobaczysz.A potem do domu i fotka dania nie koniecznie mięsnego. Mogą być owoce morza to będziesz miała komplet. p.s tylko na litość Boską nie jedz tego boczku bo z mierzenia nici. Boczuś dla Ciebie - zgodnie z życzeniem. A poza tym mnie się ewentualnie prosi, ale NIGDY nie rozkazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.04.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Boczuś dla Ciebie - zgodnie z życzeniem. A poza tym mnie się ewentualnie prosi, ale NIGDY nie rozkazuje. Niestety nie w tym wydaniu.Prosiłem cie już tyle razy ale widać taka twa natura ,że nie czujesz czaczy.Nie chodzi tu o tanieć ale zrozumienie.Tak abyś nie musiała pisać swych neologizmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 02.04.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 (...) niespotykana i cudowna kompozycja kubkow smakowych! polecam! Bęcu - niespotykaną kompozycję kubków smakowych to można mieć na języku, jak się ułożą w jakiś ciekawy kształt To co zrobiłeś, to (w co nie wątpię) "niespotykana i cudowna kompozycja dla kubków smakowych", ewentualnie "niespotykana i cudowna kompozycja doznań smakowych" A ogólnie - wrzućcie na luz, temat fajny, a ta przepychanka niczemu nie służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.04.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Niestety nie w tym wydaniu.Prosiłem cie już tyle razy ale widać taka twa natura ,że nie czujesz czaczy.Nie chodzi tu o tanieć ale zrozumienie.Tak abyś nie musiała pisać swych neologizmów. Ależ NSiku - ja nie tanieję, wręcz odwrotnie. Wraz z wiekiem cena wzrasta. Jak z dobrym winem Miłego dnia i niesamowitych doznań smakowych dla wszystkich bęc - może jakieś kolejne fotki Twoich pomysłów kulinarnych. Szkoda miejsca i czasu na przepychanki z NSikiem - specjalistą nie tyle od neologizmów, co dziwolągów językowych, składniowych etc., etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 02.04.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Bęcu - niespotykaną kompozycję kubków smakowych to można mieć na języku, jak się ułożą w jakiś ciekawy kształt To co zrobiłeś, to (w co nie wątpię) "niespotykana i cudowna kompozycja dla kubków smakowych", ewentualnie "niespotykana i cudowna kompozycja doznań smakowych" A ogólnie - wrzućcie na luz, temat fajny, a ta przepychanka niczemu nie służy. oczywiscie, kubkow nie gotowalem, trzeba je tylko ruszyc do pracy. a za ta przepychanka o masz racje, wchodzi mi smieciarz do mojego watku i smieci. tak wiec pozwole dzisiaj cos mu przygotowac w moim watku. wiewior pozwalam tobie, czekamy. ps anSi czekam na danie wewiora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.04.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 no dobrze, to ja też poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 04.04.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Wroce z zakupow to wytlumacze ci na spodniach, damskiej b., moze budowie domu, lub kupnie produktow spozywczych. ps zapomnialem dodac, kupilem 7 par, jestes zainteresowany zdjeciem? Nie jestes jelopem...jak mozna tlumaczyc law na gaciach!!! P.S. Masz racje jestesmy odmienni... Jak dam ci widelec przy stole to nie znaczy, że on jest twoja wlasmoscia...anSi przytoczyla ...choc nie widze "zabawnych dywagacji"!!! Tym bardziej, ze zastawa i lokal jest moja wlasnoscia...a ty dobrze gojujesz i podajesz...tym sie zajmuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.04.2014 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Nie jestes jelopem...jak mozna tlumaczyc law na gaciach!!! P.S. Masz racje jestesmy odmienni... Jak dam ci widelec przy stole to nie znaczy, że on jest twoja wlasmoscia...anSi przytoczyla ...choc nie widze "zabawnych dywagacji"!!! Tym bardziej, ze zastawa i lokal jest moja wlasnoscia...a ty dobrze gojujesz i podajesz...tym sie zajmuj!!! Przepraszam miast pisać swe dywagacje wklej jakiś przepis.Trochę to nudne pisanie cały czas z błędami interpunkcyjnymi i ortograficznymi bo i tego nikt nie kuma a i niczego nie wnosi do wątku o gotowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 05.04.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Nie jestes jelopem...jak mozna tlumaczyc law na gaciach!!! P.S. Masz racje jestesmy odmienni... Jak dam ci widelec przy stole to nie znaczy, że on jest twoja wlasmoscia...anSi przytoczyla ...choc nie widze "zabawnych dywagacji"!!! Tym bardziej, ze zastawa i lokal jest moja wlasnoscia...a ty dobrze gojujesz i podajesz...tym sie zajmuj!!! witam ponownie w moim watku. to tylko 2 leksusy i mercedes, a tak cie mecza. co za "naród". jak Frankowi Kalinie w Pokłosiu zginela torba to mial dochodzic wlasnosci po protokole, tak powiedzial postarunkowy. tak bylo w filmie,he. tutaj mowa jest o samochodach i gosciu , ktory kupuje je za gotowke. 貧窮,貧窮 kupujesz luksusowe samochody to chyba sie znasz? podkresle jeszcze raz gotowka. 550 000 + 500 000 + 420 000. dzisiaj impreza, troche szampanow, bede pil kir royal. co do strawy , to owoce. a-ha , i barszczyk czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Nie jestes jelopem...jak mozna tlumaczyc law na gaciach!!! P.S. Masz racje jestesmy odmienni... Jak dam ci widelec przy stole to nie znaczy, że on jest twoja wlasmoscia...anSi przytoczyla ...choc nie widze "zabawnych dywagacji"!!! Tym bardziej, ze zastawa i lokal jest moja wlasnoscia...a ty dobrze gojujesz i podajesz...tym sie zajmuj!!! Jednak zabawne. Idąc Twoim tokiem myślenia - jeśli kupię ten widelec od Ciebie (co byłoby dość groteskowe) to jednak stanie się on moją własnością, prawda? Podobnie z samochodem, który nabywam od kogoś, kto go wyprodukował lub od kogoś, kto wcześniej nabył, a potem sprzedał mi, bo się znudził na przykład. Dziwne, że tego nie potrafisz zrozumieć Mimo wszystko życzę smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.04.2014 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Jednak zabawne. Idąc Twoim tokiem myślenia - jeśli kupię ten widelec od Ciebie (co byłoby dość groteskowe) to jednak stanie się on moją własnością, prawda? Podobnie z samochodem, który nabywam od kogoś, kto go wyprodukował lub od kogoś, kto wcześniej nabył, a potem sprzedał mi, bo się znudził na przykład. Dziwne, że tego nie potrafisz zrozumieć Mimo wszystko życzę smacznego Ale ty mendzisz.Może kup tabletki ,po co ci ten widelec jak możesz wszystko w swych przepisach łyżką traktować.Do obiadu z dwóch dan niekoniecznie mięsnego widelec i samochód to na prawdę dwa mało znaczące elementy ale kultura jedzenia,atmosfera,delikatność w podaniu potrawy,(zagadnienia ci obce to wiem) to już coś co cie przerasta.Zajmujesz sie w moich watkach nie tym co trzeba i to jeszcze głucha na moje wołania-prośby.Idź stąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.04.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ale ty mendzisz.Może kup tabletki ,po co ci ten widelec jak możesz wszystko w swych przepisach łyżką traktować.Do obiadu z dwóch dan niekoniecznie mięsnego widelec i samochód to na prawdę dwa mało znaczące elementy ale kultura jedzenia,atmosfera,delikatność w podaniu potrawy,(zagadnienia ci obce to wiem) to już coś co cie przerasta.Zajmujesz sie w moich watkach nie tym co trzeba i to jeszcze głucha na moje wołania-prośby.Idź stąd. Uważaj na ciśnienie Tak przypuszczałam, że posługiwanie się widelcem wykracza poza twoje umiejętności. W wąsiskach łatwiej łyżką gmerać? A poza tym, co Ty tu jeszcze robisz - już kilkanaście razy dramatycznie i na zawsze opuszczałeś ten wątek. Pamięć zawodzi czy konsekwencji brak.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.04.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Dzisiaj zrobię na obiad mini zapiekanki ziemniaczane zsiadłym mlekiem.czyli: Ugotuję ziemniaki w mundurkach powiedzmy al dente..Z grilluję plastry cebuli. W pojemniku blendera,zmiksuję trochę sera Montasio (jest do dostania w Macro) z mozzarellą do pizzy i zapiekanek,dwa ząbki czosnku i kilkanaście listków bazylii.Ziemniaki bez obierania pokroje w grubsze talarki,ułożę na blachę z papierem do pieczenia,trochę sera,plaster cebuli,znowu talarek ziemniaka ,ser, plaster polskiej surowej kiełbasy i 1/2 pomidora cherry na nią.Kilkanaście takich mini zapiekanek i do piekarnika z termo-obiegiem .200 stC czas 15 minut.Zimne zsiadłe mleko z miąższem z rzodkiewki bez skórki.Przy czym nigdy nie miksujemy mleka z miąższem li tylko sam miąższ.Polecam fajne ,smaczne danko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.04.2014 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Uważaj na ciśnienie Tak przypuszczałam, że posługiwanie się widelcem wykracza poza twoje umiejętności. W wąsiskach łatwiej łyżką gmerać? A poza tym, co Ty tu jeszcze robisz - już kilkanaście razy dramatycznie i na zawsze opuszczałeś ten wątek. Pamięć zawodzi czy konsekwencji brak.? Idź stąd siejesz zamęt i notorycznie mnie obrażasz.Idź stąd.Na temat bytności w moich watkach już ci odpowiedziałem.Powtarzać ci nie ma potrzeby bo się juz pogubiłaś.Najlepiej idź stąd.Tabletka,Radio Maryja,prv z bęcem tra la la,świeże powietrze i watek twego pokroju. Nie noszę wąsów jak ty.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 07.04.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 witam ponownie w moim watku. miszczu dyrechtorze, ponownie prosze o uspokojenie sie w moim watku. bez chamstwa dyrechtorze, ok? zapomnialem przedstawic drugi skladnik kir royal. jest nim likier z czarnej porzeczki. ostatnio uzywam ten: http://109.imagebam.com/download/jaFiuaQQ8CSdD6iNC0ADcw/31908/319076308/P1090255%20%282%29.jpg http://109.imagebam.com/download/NJ68430HK28yK6daO78IkQ/31908/319076607/P1090262%20%282%29.jpg mieszam czesto z woda mineralna, swietny drink do drugiego dania, lub jako drugie danie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.04.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Idź stąd kłamco-tchórzu przydygany.Nie to miałeś pokazać tchórzu. Mój wątek jak zresztą wszystkie w których nie merytorycznie się udzielasz stanowi całość kulinarną a ty rozmieniony na drobne chwalisz się syfiastą tapicerka w wątku o gotowaniu.Usmaż se albo posadź jaja w samochodzie.Masz osprzęt by temu sprostać.Co innego jakbyś otworzył barek z tej syfiastej tapicerki i wyjechał by z niego obiad z dwóch dan niekoniecznie mięsny.A potem to już wiemy. Mankety,giry,buty,tablety,komóry,fury,skóry i sklepy z tania używaną bielizna damska.To takie niesmaczne w moich watkach.Takie prostackie,takie zafajdane.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bęc 07.04.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Idź stąd kłamco-tchórzu przydygany.Nie to miałeś pokazać tchórzu. Mój wątek jak zresztą wszystkie w których nie merytorycznie się udzielasz stanowi całość kulinarną a ty rozmieniony na drobne chwalisz się syfiastą tapicerka w wątku o gotowaniu.Usmaż se albo posadź jaja w samochodzie.Masz osprzęt by temu sprostać.Co innego jakbyś otworzył barek z tej syfiastej tapicerki i wyjechał by z niego obiad z dwóch dan niekoniecznie mięsny.A potem to już wiemy. Mankety,giry,buty,tablety,komóry,fury,skóry i sklepy z tania używaną bielizna damska.To takie niesmaczne w moich watkach.Takie prostackie,takie zafajdane.:lol2: ile razy mam cie upominac. bez chamstwa w wypowiedziach, w moim watku. to jest niesmaczne! natomiast to, ze ubierasz sie jak wiejski cwaniaczek bez szkoly podstawowej to twoja sprawa, mi to w niczym nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.04.2014 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) idź stąd.Dużo czytaj i na korki z polskiego.Czytaj i porównuj..Nie mieszaj gotowania z motoryzacja w takich odsłonach jak to prezentujesz.Jeśli stchórzyłeś skłamałeś to cały ty.Porównaj dania domowe to ułatwi ci prawidłowe myślenie.Ale czy ty wiesz o co ja ci kaman,lepiej idź tez stąd.Ile razy mam cie przywoływać do porządku i prosić o merytoryczną rozmowę. Ale lepiej idź stąd.Bo wpadasz w dziurę. Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts