Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Taaak i patrząc na biało czerwone plamy nikt już nie wiedział, gdzie gęba, a gdzie dupa, że sparafrazuję pewnego pisarza od świńskiego folwarku :)

A tak poważnie to o co ci chodzi??? Tak parafrazując........bez podpierania się znawcami języka polskiego.

............wyrażać tę samą treść innymi środkami językowymi.............

Chcesz to mi oznajmić???Myślałem ,że kobieta zwraca uwagę w wątku o gotowaniu na inne obrazy.Kolejny raz myliłem się co do ciebie i miałem rację.A Łazieneczka ci nie pasi tylko gęba i dupa.No chyba cie poniosło.:yes::D:D

• Odpowiedzi 849
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam ponownie w moim watku.

to tylko 2 leksusy i mercedes, a tak cie mecza. co za "naród".

jak Frankowi Kalinie w Pokłosiu zginela torba to mial dochodzic wlasnosci po protokole, tak powiedzial postarunkowy. tak bylo w filmie,he. tutaj mowa jest o samochodach i gosciu , ktory kupuje je za gotowke.

貧窮,貧窮 kupujesz luksusowe samochody to chyba sie znasz? podkresle jeszcze raz gotowka. 550 000 + 500 000 + 420 000.

dzisiaj impreza, troche szampanow, bede pil kir royal. co do strawy , to owoce.

a-ha , i barszczyk czerwony.

Wlasnosci nie dochodzi sie protokulami, to po primo,

secundo, gotowka jest maloistotna,

lexusowych samochodow nie kupuje, co do gotowki zgoda.

dzisiaj kaszana na goraco z sarepska, bida.

Jednak zabawne. Idąc Twoim tokiem myślenia - jeśli kupię ten widelec od Ciebie (co byłoby dość groteskowe) to jednak stanie się on moją własnością, prawda? :) Podobnie z samochodem, który nabywam od kogoś, kto go wyprodukował lub od kogoś, kto wcześniej nabył, a potem sprzedał mi, bo się znudził na przykład. Dziwne, że tego nie potrafisz zrozumieć :) Mimo wszystko życzę smacznego :)

anSi lubie Cie...ale toki mamy inne o gotesce w Twoim zrozumieniu nie mowie.

Dobrze przytoczylas ale nie zrozumialas.

Tez zycze tego samego:yes:

• 2 weeks później...
Moim zdaniem nie ma lepszego niż tradycyjne dania. A że mam typowo wielokulturową rodzinę u mnie tradycjnie łączy się polski rosół z drugim daniem jakim jest sushi- takie codzienne niecodzienne połączenie. Polecam spróbować, na początku też miałam pewne obiekcje, ale nie żałuje że spróbowałam.

Moim zdaniem nie ma lepszego niż tradycyjne dania. A że mam typowo wielokulturową rodzinę u mnie tradycjnie łączy się polski rosół z drugim daniem jakim jest sushi- takie codzienne niecodzienne połączenie. Polecam spróbować, na początku też miałam pewne obiekcje, ale nie żałuje że spróbowałam.

Za krótko na FM w kulinariach by prawić takie morały.Za krótko.:p

to tak jak w mojej kuchni.

maguro i katsuo. mniami, polecam.

Ale jak obiad to obiad.Mam na terenie mojej posiadłości smardze. Już drugi sezon maja podszepła mi pomysła więc zrobię je faszerowane cielęciną.Są pod ścisłą ochroną ale na mojej działce -rezydencji fakt stanie się faktem.Niestety nie mogę wklejac fotek z mojego otoczenia ale pokażę Państwu jak to wygląda.w sieci.

http://majawogrodzie.tvn.pl/public/doc_images/content/5114fa4d8195316.jpg

Miałem pomysła na gulasz ze smardzami w roli głównej i panini ale te z faszerowaną cielęcina stykną.

http://3.bp.blogspot.com/-KXCT877oyj0/TjE4mxHAyJI/AAAAAAAAPdA/3vth6zXFL70/s640/DSCN6388.JPG

Do tego podam memu beloved flower of my life

images?q=tbn:ANd9GcTeGlpaLnj48e6hubNbDrW8SFy600TOh5VZye3tun_umw4xQ2JFBA

polecam! to jest niebo w ustach!

http://111.imagebam.com/download/1CGYUAjHIxoP1gOz66hhkg/32608/326078681/P1090450%20%282%29.jpg

http://109.imagebam.com/download/SsMSiaDS2pYyAQ4mJ7IDRg/32608/326078682/P1090452%20%282%29.jpg

ps woda jeszcze lepsza. pychota! musialem otworzyc druga butelke, taka swietna! oczywiscie z wieksza iloscia wysmienitosci.