niktspecjalny 09.08.2014 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Dzisiaj obiad w knajpie-restauracji lub w przydrożnym barze..Mamy ochotę na coś wieloosobowego bo nas troszkę będzie.Strzelę fotę z ukrytego aparata:D.Jak się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.08.2014 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Fotki głupio było zrobić ale powiem co nam postawiono na stole.Była cielęcina 5 smaków,sajgonki z podwójna surówka,makaron z carry,burgery z makaronem sojowym i żeberka w sosie śliwkowym.Każdy po ko kosówce pomidorowej na wstępie.Fajna odskocznia ale jak popatrzyłem na wszystkich to nie tylko ona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.08.2014 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Dzisiaj .Mam królika,mam ugotowane buraczki ale zrobię go nieco nietradycyjnie..CDN............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.08.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Idą robić to danie ale nie wiem czy go nie spapram bo mnie dwa takie patafiany denerwują i mendzą jak się tylko pojawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.08.2014 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Pięknie było i od tego na poprawę humoru zacznę. http://images67.fotosik.pl/72/a4c7bdc3e01bbef8med.jpg Obiecany królik i proste dopełnienia. http://images68.fotosik.pl/72/ba08e4e3d2759862med.jpg Jego część obiadowa http://images68.fotosik.pl/72/000d9938bfa7a190med.jpg Już gotowe porcje przed panierowaniem i smażeniem. http://images69.fotosik.pl/71/d94ae80adc99aa3dmed.jpg To co mi było potrzebne.Szkoda ,że tymianek się skończył ale ten suchy tez ujdzie.Nie lubię ale ujdzie.Młoda cebula,młoda marchew i to co widać.Nie ma ziemniaków i białego sera. http://images67.fotosik.pl/72/79d5b1b304859af2med.jpg Odrobina oleju truflowego, masło i czosnek ale nie przez praskę http://images70.fotosik.pl/71/77a542ddc4c6f405med.jpg Zapomniałem ,że koniecznie na białej patelni i teraz już grubo krojona marchew. http://images70.fotosik.pl/71/b9c1bce8dafa85dfmed.jpg Cebula w pióra i delikatnie przesmażamy. http://images67.fotosik.pl/72/cd703e746b2fb92cmed.jpg Podlewamy winem,sól pieprz i dużo tymianku i majeranku.Nic więcej Nic. http://images66.fotosik.pl/71/f04d16dc82e4f2fdmed.jpg Zawartość patelni do naczynia żaroodpornego i zabieramy się do przesmażenia części królika na oleju. http://images68.fotosik.pl/72/5c2530179251d563med.jpg Królika należy krótko zamarynować polewając olejem,soląc pieprząc,posypując obficie tymiankiem. http://images67.fotosik.pl/72/92753493f673ec59med.jpg Teraz należy go obsmażyć jak warzywa z masłem i podlewając winem.Do naczynia obkładamy boczkiem i do piekarnika czas 1 h temp 170 stC. Trochę przy jarane brytfanki ale liczy się efekt.Donna Cicia krzyczy jak nie kładę np.paieru do pieczenia czy foli bo musi potem pazurkami skrobać. http://images69.fotosik.pl/71/d22bb408e358d487med.jpg Buraczki proste na zasmażce i z odrobiną pieczonego jabłka i śmietany.Szara reneta. http://images66.fotosik.pl/71/c7dbd50b6c464be8med.jpg Ziemniaki ugotowane i zagniecione z białym serem.Bez niczego.Potem kule w ręcach na pół i na stół. http://images70.fotosik.pl/71/7174ca37b55a8281med.jpg Zapominałem napisać ,że trzeba go podlać wodą .Tak wygląda przed podaniem http://images67.fotosik.pl/72/d80faf6d3c31557emed.jpg Ogóras małosolny i finito. http://images67.fotosik.pl/72/05fe1f4089e7c7b3med.jpg Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.08.2014 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 W środę Grecja-Kreta-Apollo Apartments-Hersonisos. Ale jeść trzeba i przed wylotem.Muszę córce coś upitrasić i pomrozić.Królika już zamroziłem,szaszłyki także,zrobię fajnych mielonych i pizze inną jak zawsze.Bigos z kiszonej kapusty także inny jak zawsze, będzie zamknięciem jej mrożonek:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.08.2014 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Jak dostanę bana to wkleję fotki jako gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.08.2014 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Nie zrozumiał Gołąb.........bardzo mi się podoba to określenie.Pasuje do niego jak ulał i Gołąbica też na topie.Kopiują nawet z moich wątków kulinarnych. Jadziarze jedne..Wyślę z Krety fajna michę.dla minerwy by jej rozhuśtać huśtawiczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.08.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Już jestem.............jeśli ktoś sobie życzy fotki dań z Krety proszę bardzo............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.08.2014 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Nikt sobie nie życzy fotek z Krety z ich żarełka???????????????.Nie wierzę.No nie wierzę.:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.08.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Przecież sobie ich nie wklejam.Choć lubię się pochwalić co me skromne oczyska widziały.Nic na siłę.Idę gotować w takim razie po domowemu.Kapuśniak na żeberkach w pierwszym gatunku z Żyrardowskich okolic.Powiadam Wam poezja smaku. Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.09.2014 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Dziś coś zamieszam. Suflaczki i zasmażane buraczki.Po steku ale ja nazwę to to sztuką mięsa wołowego wedle mojego upodobania z moimi ulubionymi dodatkami ,wszak mamy różne podniebienia i smaki,wygrilluję go;) na grillowej patelni z deka dymiącej bo ta zasada musi być.Tak też zrobię suflaki z jagnięciny w ichniej przyprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.09.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Jutro zaskok dla Pań mało gotujących tych co gotowanie mają w d.e i robią to z musu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 04.09.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Widze, ze moj wpis ;ktos; usunal...to powtorze pytanie... Stanal Ci ( przy liczniku)...czy dalej czekasz (mam screen;a) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.09.2014 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Kol. u góry znowu tendencyjny.Nie umi pitrasić czy cuś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.09.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Nie mam zamiaru czytać tematu w którym zakłada się brak mięsa na obiad. Mięso to podstawa. Daje siłę i hormony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.09.2014 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Nie mam zamiaru czytać tematu w którym zakłada się brak mięsa na obiad. Mięso to podstawa. Daje siłę i hormony. Kolego hormonalny.A czytał dokładnie temat???.Słowo niekoniecznie mu znane???Przeszedł po temacie i czytał i widział co tam jest???. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.09.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Nie czytałem, bo brzydzę się bezmięsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.09.2014 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Nie czytałem, bo brzydzę się bezmięsem. Masz zupełną rację.Nie czytaj i się brzydź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.09.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Jutro zaskok dla Pań mało gotujących tych co gotowanie mają w d.e i robią to z musu. To szumnie zapowiadane jutro było już przedwczoraj, a zaskoku ni ma. I foci z Kreci też nikt nie chce. Marnie przędzie wewątek. To dlatego pewnie prerzuciłeś się na steki z cielęciny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.