niktspecjalny 06.09.2014 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 To szumnie zapowiadane jutro było już przedwczoraj, a zaskoku ni ma. I foci z Kreci też nikt nie chce. Marnie przędzie wewątek. To dlatego pewnie prerzuciłeś się na steki z cielęciny? Nie wyprowadzisz mnie z równowagi:) a na prv już niektórzy oglądają.Ty się na coś wreszcie rzucisz,ba rzucasz się jak na razie i to niepotrzebnie na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.09.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Nie wyprowadzisz mnie z równowagi a na prv już niektórzy oglądają.Ty się na coś wreszcie rzucisz,ba rzucasz się jak na razie i to niepotrzebnie na mnie. Błąd w odczytaniu moich intencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 06.09.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Czy jest ktos, kto czyta Twoje intencje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.09.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Czy jest ktos, kto czyta Twoje intencje???? jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.09.2014 03:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 (edytowane) Ideą tego topiku jest gotowanie albo z albo bez mięsa a nie pisanie niezrozumiałych-niekulinarnych zwrotów psujących jego wzniosły wizerunek.Ktoś znany tu napisał jeśli masz odpowiedzieć głupkowato to nie odpowiadaj ...Tak więc Panu i Pani już podziękujemy.Wyglądacie Państwo jak "idź stąd".Nie macie pomysłu na gotowanie więc nie macie nic w moim wątku.Te uwagi są już naprawdę namolne i nie potrzebne. Edytowane 7 Września 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.09.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Czy jest ktos, kto czyta Twoje intencje???? Pytasz, to i odpowiedź otrzymujesz. Pozdrawiam i dziękuję CHEFIE Pawle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 07.09.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Ideą tego topiku jest gotowanie albo z albo bez mięsa a nie pisanie niezrozumiałych-niekulinarnych zwrotów psujących jego wzniosły wizerunek....... i nie potrzebne. Chyba chodziło o niepotrzebne. Trochę to psuje wzniosły wizerunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.09.2014 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Chyba chodziło o niepotrzebne. Trochę to psuje wzniosły wizerunek. Znowu zaczynasz.Prowokujesz mnie znowu i na prv zaraz będziesz obrażał.Moderatora proszę by powstrzymać pełna wdzięku ortografię mi tu wytykaną.Osobnik ten robi tyle byków ale ja go zlewam bo jest namolny i nie potrafi gotować tylko jątrzyć i obrażać.Nie pisz do mnie na prv. To jest watek o gotowaniu a nie wytykaniu błędów ale błąd poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.09.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 ... Pozdrawiam i dziękuję CHEFIE Pawle Cała przyjemność po mojej stronie Pozdrawiam z wzajemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.09.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 A kiedy będzie mielony z Kreta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.09.2014 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 A kiedy będzie mielony z Kreta? Och ty żartownisiu Piotrku nie wygłupiaj się a fe a fe.niegrzeczny.Obiecuję ,że będzie dla Batury vel eńka.......... zawsze.Może nie kretyński mielony ale coś co prostotą powala na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.09.2014 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 (edytowane) Zagryzajka na stateczku - krypie http://images70.fotosik.pl/157/96902781469d6b09med.jpg z widokiem na morze http://images70.fotosik.pl/157/0bbb0b0f82c5e1c7med.jpg z innego miejsca Heraklion. http://images69.fotosik.pl/157/b6c56e13ab0e5f18med.jpg z tej samej knajpy. http://images66.fotosik.pl/157/46b8ac603a255ff6med.jpg Edytowane 7 Września 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.09.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Och ty żartownisiu Piotrku nie wygłupiaj się a fe a fe.niegrzeczny.Obiecuję ,że będzie dla Batury vel eńka.......... zawsze.Może nie kretyński mielony ale coś co prostotą powala na kolana. Tak czułem....mielony Cie przerasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.09.2014 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 CDN.Wklejałbym inne fajniejsze byle by tej namolnej pacjentki nie było choć i dla niej coś szykuję może zrozumie gdzie jej miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.09.2014 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Tak czułem....mielony Cie przerasta... Piotrze tam nie podają w knajpach melonych..Żarcie jest nieco inne i nic mnie nie przerosło..ot takie swobodne na talerzu ale zajebiste w smaku..W każdym bądź razie w kominku tego nie zrobicie razem z eńkiem.:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 07.09.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Znowu zaczynasz.Prowokujesz mnie znowu i na prv zaraz będziesz obrażał.Moderatora proszę by powstrzymać pełna wdzięku ortografię mi tu wytykaną.Osobnik ten robi tyle byków ale ja go zlewam bo jest namolny i nie potrafi gotować tylko jątrzyć i obrażać.Nie pisz do mnie na prv. To jest watek o gotowaniu a nie wytykaniu błędów ale błąd poprawiłem. Pomyliłeś adresatów w prawdopodobnie własnej, bogatej korespondencji na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.09.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Pomyliłeś adresatów w prawdopodobnie własnej, bogatej korespondencji na priv. Człowieku o co ci chodzi nie pisz proszę do mnie nic na prv. i daj mi spokój.Masz coś do mnie???.Jeszcze raz proszę moderatora by upomniał te tendencyjne wejścia w moim topiku.Jestem cały czas prowokowany a tego nie chcę. Proszę aby ten osobnik zrozumiał ,że psuje mi topik nie życzę sobie jego wpisów.Tak trudno to zrozumieć???.:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 07.09.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Człowieku, przecież nic do Ciebie na priv nie piszę. Halucynacje od kreteńskich upałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 07.09.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Pytasz, to i odpowiedź otrzymujesz. Pozdrawiam i dziękuję CHEFIE Pawle To było takie pytanie w stylu NS, taki zart. W Polenie "wszyscy" traktują doslownie wpisy i nie szukaja podtekstow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.09.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 To było takie pytanie w stylu NS, taki zart. W Polenie "wszyscy" traktują doslownie wpisy i nie szukaja podtekstow... Nie, no - dżołk panjała Z racji profesji zmuszonam szukać podtekstów A steki lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts