貧窮貧窮 07.09.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Nie, no - dżołk panjała Z racji prtofesji zmuszonam szukać podtekstów A steki lubisz Nie szukalas. A steki jak steki ale "uwielbiam" tatara:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.09.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Nie szukalas. A steki jak steki ale "uwielbiam" tatara:cool: Więcej wiary Z tatarami doświadczeń mam mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 07.09.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Więcej wiary Z tatarami doświadczeń mam mało Wiare mam a do tatarow troche daleko masz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 07.09.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 I daleko i trochę blisko, miejsce zamieszkania od miejsca urodzenia odległe bardzo są. Mialem wczesniej zapytac...podpuszczasz czy sie odkrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.09.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Wiare mam a do tatarow troche daleko masz:cool: I daleko i trochę blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.09.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Mialem wczesniej zapytac...podpuszczasz czy sie odkrywasz? Jedno z dwóch Ubiegłeś mnie, usunęłam, bo spodziewałam się tego pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.09.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 No to może jakiś przepis na dobrego tatara ktoś podrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 07.09.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Jedno z dwóch Ubiegłeś mnie, usunęłam, bo spodziewałam się tego pytania Usuwanie nie jest ok ale reszta podobnie jak u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 07.09.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 No to może jakiś przepis na dobrego tatara ktoś podrzuci Dobry tatar "pod siodlem" wychodzi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.09.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Usuwanie nie jest ok... Errare humanum est Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.09.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Dobry tatar "pod siodlem" wychodzi:cool: Czy to nie legenda taka sama, ja ta o usuwaniu cygar? Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.09.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 最後它卻像咬你的蛇、像刺你的毒蛇 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
貧窮貧窮 07.09.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Errare humanum est Homo homini lupus. Dobrej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.09.2014 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Piotrze tam nie podają w knajpach melonych..Żarcie jest nieco inne i nic mnie nie przerosło..ot takie swobodne na talerzu ale zajebiste w smaku..W każdym bądź razie w kominku tego nie zrobicie razem z eńkiem.:stirthepot: Robienie żarcia w kominku jest możliwe, ale trudne. Ja mam piece chlebowe. Niepowtarzalny smak potraw,,,Ale to nie dla ignorantów. Zrobienie dobrego mielonego, to sztuka po jakiej poznaje się kucharza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2014 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Robienie żarcia w kominku jest możliwe, ale trudne. Ja mam piece chlebowe. Niepowtarzalny smak potraw,,,Ale to nie dla ignorantów. Zrobienie dobrego mielonego, to sztuka po jakiej poznaje się kucharza... A ty co chcesz mi przekazać Piotrek???To że jak zwykle nic nie pokażesz,pochwalicie się i finito.Wiesz co ja mam w ogrodzie przy altanie???.W przeciwieństwie do ciebie wiele potraw robiłem w swoim parowozie i to w ze znakomitym skutkiem.ale to nie dla malkontentów..Wspomniałeś o piecu chlebowym. Jakież to wiele w nich robisz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2014 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 (edytowane) ............... Ja mam piece chlebowe. Niepowtarzalny smak potraw,,,... Takie robisz??? http://wedlinydomowe.pl/roboczy/nasze/kruszynka/kulka/pieczenie_rozpoczete.jpg To profesjonaliści a wy??? http://wedlinydomowe.pl/roboczy/nasze/kruszynka/kulka/po_trzech_godzinach.jpg wygląda zajefajnie a jak smakuje. http://wedlinydomowe.pl/roboczy/nasze/kruszynka/kulka/zamykamy_piec.jpg Takimi handlujesz???.Czy tylko po próżnicy strzępisz jęzorka??? Pyszna Pieczonka np. http://wedlinydomowe.pl/roboczy/nasze/kruszynka/pieczonka/02.jpg z żeberkami. http://wedlinydomowe.pl/roboczy/nasze/kruszynka/pieczonka/03.jpg Tak gotują mistrzowie a wy obywatelu tylko u mamusi. golonka popatrz i ucz się od nich jak coś takiego będziecie umieć to chylę czoła Waszmości. http://wedlinydomowe.pl/roboczy/nasze/kruszynka/golonka_z_pieca/002.jpg http://wedlinydomowe.pl/roboczy/nasze/kruszynka/golonka_z_pieca/003.jpg Edytowane 8 Września 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2014 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Taki mi się marzy bo mały i estetyczny tu można robić wiele potraw -obiadów z dwóch dań niekoniecznie mięsnych(informacja wyklucza kol. perm.) http://1.bp.blogspot.com/-NO-tek_Gz68/UOytGiTFxTI/AAAAAAAADow/oum9j_YK_K8/s1600/piec+chlebowy+bez+wedzarni.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2014 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 (edytowane) Kreta CD. http://images67.fotosik.pl/159/7068133a4e8c553dmed.jpg Donny Cicie jadły łośmiornicie. http://images66.fotosik.pl/158/c4294f5ff435fa2amed.jpg http://images69.fotosik.pl/158/f95a9228af212f40med.jpg widok z knajpy po konsumpcji. http://images67.fotosik.pl/159/bfef1a002c5fb136med.jpg Zasłużony odpoczynek przy barówie http://images70.fotosik.pl/158/86395676bf35a8ecmed.jpg Edytowane 8 Września 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 08.09.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Taki mi się marzy bo mały i estetyczny tu można robić wiele potraw -obiadów z dwóch dań niekoniecznie mięsnych(informacja wyklucza kol. perm.) http://1.bp.blogspot.com/-NO-tek_Gz68/UOytGiTFxTI/AAAAAAAADow/oum9j_YK_K8/s1600/piec+chlebowy+bez+wedzarni.png Od marzeń do realizacji droga niedaleka. Wystarczą chęci i konsekwencja. Tu masz opis jak wykonać. http://www.wedlinydomowe.pl/chleb-domowy/budowa-pieca-chlebowego/1728-na-prosbe-zadymiaczy-budujemy-z-antonio-piec-chlebowy-od-podstaw Idealne zajęcie na długie zimowe wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2014 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 (edytowane) Ostatni raz cię proszę nie pisz nic w moich topikach.Uszanuj to bo nic nie wnoszą.przypominam co pisałeś w topikach rustin.O moderowaniu itd.Jakiś niepoukładany jesteś..Nie potrzebuję twych rad a w/w kieruję do enia vel Batura.Zrozumiałeś!!! Malkontentom mówię stanowcza, idźcie stąd i nie wracajcie. Edytowane 8 Września 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.