niktspecjalny 08.09.2014 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Zagryzajka na stateczku - krypie http://images70.fotosik.pl/157/96902781469d6b09med.jpg z widokiem na morze http://images70.fotosik.pl/157/0bbb0b0f82c5e1c7med.jpg z innego miejsca Heraklion. http://images69.fotosik.pl/157/b6c56e13ab0e5f18med.jpg z tej samej knajpy. http://images66.fotosik.pl/157/46b8ac603a255ff6med.jpg http://images66.fotosik.pl/158/650827a01aedd3b1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2014 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Tą krypą wracaliśmy po lunchu . http://images66.fotosik.pl/158/0d3f8fede41b3091med.jpg zapomniałem przed podaniem właściwego dania podali nam coś śmiesznego. http://images70.fotosik.pl/158/003782b6d7f7c2b1med.jpg Muszę to wprowadzić w chałupie fajny zwyczaj regionalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.09.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Od marzeń do realizacji droga niedaleka. Wystarczą chęci i konsekwencja. Tu masz opis jak wykonać. http://www.wedlinydomowe.pl/chleb-domowy/budowa-pieca-chlebowego/1728-na-prosbe-zadymiaczy-budujemy-z-antonio-piec-chlebowy-od-podstaw Idealne zajęcie na długie zimowe wieczory. Fajnie, że podałeś linka z instrukcją wykonania. Może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 08.09.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Grzecznie chciałem pomóc NS w realizacji marzeń, a spotkałem się z .... .Mając taki piecyk chlebowy /drugi w PL!!!/ Eniu ze swoimi wysiada. Zwłaszcza znając determinację NS i chęci do eksperymentów kulinarnych.Nic z tego nie rozumiem. Niepoukładany jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2014 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Grzecznie chciałem pomóc NS w realizacji marzeń, a spotkałem się z .... . Mając taki piecyk chlebowy /drugi w PL!!!/ Eniu ze swoimi wysiada. Zwłaszcza znając determinację NS i chęci do eksperymentów kulinarnych. Nic z tego nie rozumiem. Niepoukładany jakiś? Człowieku ja nie chce od ciebie grzecznie,niegrzecznie nic,nul tyle przykrości mi darowałeś ,ze proszę cie już zaiste ostatni raz,nie życzę sobie od ciebie niczego.Co ty strugasz???Idź prowokatorze w swoje rewiry i tam się doświadczaj.Ileż mam cie prosić zaraz zasrulisz mi topik jak zwykle a potem pokrętnie zrzucisz winę by oddalić ja od siebie.Poniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Dla odreagowania prostota grecka która nie zna granic. http://images67.fotosik.pl/160/8e1ac8ebe08a9476med.jpg Na tym wielkim grillu z grillowali prawie 300 porcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Jestem głodny i zrobiłem dwa rodzaje pierogów.Ze szpinakiem i fetą ale nie jakąś favita vel feta szpinak też mrożony ale od uczciwego producenta(podać nie mogę),mąka 450 cukrownicza na ciasto..Chłopskie z dwoma rodzajami boczku cebulą i ziemniakami.Zapomniałem wkleić fotki ale czy z głębokiego tłuszczu czy z wody są odjazdowe.Ligawa choć pomęczyłem ale steka odkroiłem.Marynuje się wedle sześciu zasad.Nie wszyscy są miłośnikami krwistego ale ja i owszem.Nie z grilla ale z patelni grillowej i indukcji.W przyprawie do suflaków w soku z cytryny i greckiej oliwie z oliwek ale......ale o odpowiedniej kwasowości 0,2 %.Powiem ,że czekam od namolnie myślącej jak zrobić bydle jaki stek ale wole wkleić coś od siebie bo ona gamza tylko i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.09.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Taki mi się marzy bo mały i estetyczny tu można robić wiele potraw -obiadów z dwóch dań niekoniecznie mięsnych(informacja wyklucza kol. perm.) http://1.bp.blogspot.com/-NO-tek_Gz68/UOytGiTFxTI/AAAAAAAADow/oum9j_YK_K8/s1600/piec+chlebowy+bez+wedzarni.png Klasyczna podstawowa wielkość, ok 70 cm średnicy w środku. Na dwie pizze albo cztery bochny chleba. Choć zdarzało się robić mniejsze, niekoniecznie na bazie koła i z kopułą w sklepieniu (najlepsze!). Czasem brak miejsca decydował o kształcie, czasem koszty...Ale zawsze radocha z potraw na drewnie jest niemała. Sam rzadko pichcę, zapraszam przyjaciół, którzy robią to lepiej. na kominkowe zloty zatrudniamy kucharza - mistrza świata w te klocki... Dajcie na luz z dąsami...Ten opis budowy piecyka, wklejony przez Zielonegogaza jest wporzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.09.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Takie robisz??? http://wedlinydomowe.pl/roboczy/nasze/kruszynka/kulka/pieczenie_rozpoczete.jpg To profesjonaliści a wy??? Ofiara napalmu? Kto ma w domu napalm? Profesjonaliści może mają. Trzeba jednak jeszcze znaleźć takiego małego vietconga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2014 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Na razie to ty z siebie robisz ofiarę.Eskalujesz się ...tylko nie kumam czym.Tam jest baran a właściwie udziec barani.Wiem ,że trudno ci to zrozumieć ale czasami popatrz na to przez pryzmat swego doświadczenia kulinarnego.Sam sobie odpowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.09.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Na razie to ty z siebie robisz ofiarę.Eskalujesz się ...tylko nie kumam czym.Tam jest baran a właściwie udziec barani.Wiem ,że trudno ci to zrozumieć ale czasami popatrz na to przez pryzmat swego doświadczenia kulinarnego.Sam sobie odpowiesz.Kto cie tam wie co tam pichcisz. Poza tym vietcong brzmi apetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.09.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 A tam zaraz pichci - ściąga zdjęcia z neta jedynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.09.2014 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Ależ oczywiście te prywatne to każdy głupi wyłapie ale głupszy inaczej nigdy.To po pierwsze.Po drugie to ty nic nie wklejasz tylko podjudzasz,prowokujesz i wprowadzasz bardzo złą atmosferę.Nie gotujesz,nie wklejasz, nul kompletny a tytuł zaszczytny.Jak tak można.ale widać można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.09.2014 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Kto cie tam wie co tam pichcisz. Poza tym vietcong brzmi apetycznie. Nie gotuję dla prowokatorów malkontentów tylko dla tych którzy coś tam z tego wyłapią.Ty najpierw nie lubisz a potem krytykujesz.Wklej jakąś fotkę z ulubionym obiadem mięsnym bo inny to syf.Chętnie popatrzę.Chyba ,że jesteś jak podjudzaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 09.09.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 (edytowane) Prosty wydawałoby się temat kulinarny 'Obiadu z dwóch dań.niekoniecznie mięsnych' ma wyjątkowy dar przyciągania: zasrulaczy, malkontentów, niepoukładanych, namolnych, prowokatorów, jątrzących, obrażających, niegrzecznych, jadzących, tendencyjnych, hormonalnych, niepoukładanych, eskalatorów, głupszych inaczej, wprowadzających złą atmosferę, podjudzaczy,/wynotowane tylko z ostatnich dwóch odsłon/.Dziwne. PS. Niżej pojawiły się nowe: upierdliwców, wkrętów, innej orientacji Edytowane 9 Września 2014 przez Greengaz uzupełnienie przymiotników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 09.09.2014 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 ...Chyba ,że jesteś jak podjudzaczka.A co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.09.2014 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Prosty wydawałoby się temat kulinarny 'Obiadu z dwóch dań.niekoniecznie mięsnych' ma wyjątkowy dar przyciągania: /wynotowane tylko z ostatnich dwóch odsłon/: zasrulaczy, malkontentów, niepoukładanych, namolnych, prowokatorów, jątrzących, obrażających, niegrzecznych, jadzących, tendencyjnych, hormonalnych, niepoukładanych, eskalatorów, głupszych inaczej, wprowadzających złą atmosferę, podjudzaczy. Dziwne. Upierdliwców i wkrętów.Ty jesteś jakiejś innej orientacji???.Łazisz za mną i jak adwokat wyszukujesz błędów zwrotów nie kulinarnych nie zwracając uwagi ,że mówisz od rzeczy i nie na tema w wątku w którym prosiłem cie abyś nic nie pisał..Masz problem to się zgłoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.09.2014 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 (edytowane) Kto cie tam wie co tam pichcisz. Poza tym vietcong brzmi apetycznie. A co ugotowałeś w moim wątku???Co???.Oprócz roszczeń i krytyki musisz tak jak oni???Jeśli musisz to omijaj go dużym kołem.Wiesz tak po prostu tak z przytupem i ze zrozumieniem tu udzielającego.Masz prawo do założenia nowego wątku, tam się doświadczaj i rozwijaj swe kulinarne niechciane potrawy. Edytowane 9 Września 2014 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 09.09.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 A co ugotowałeś w moim wątku???Co???.Oprócz roszczeń i krytyki musisz tak jak oni???Jeśli musisz to omijaj go dużym kołem.Wiesz tak po prostu tak z przytupem i ze zrozumieniem tu udzielającego.Masz prawo do założenia nowego wątku, tam się doświadczaj i rozwijaj swe kulinarne niechciane potrawy.Ciężko przechodzisz okres? Rozumiem. Przejdzie to pogadamy. Vietconga nie sól przed pieczeniem bo stwardnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2014 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Te nawigatory wreszcie zrozumiały.Odeszły w zapomniane:).......................Ale trzeba coś upitrasić.Dwa dorosłe chłopy w dom to rozpi....aj w kuchni i wiele smaków..Zapomniałem ,zaprosiłem moją ukochaną Donnę Cicię Gosię na 7 dni na Teneryfe. Fajna rocznica więc postanowiłem ją zaakcentować i spędzić piękne chwile właśnie tam.Należy się mojej Milady.Będą fotki,bardzo przypadła nam do gustu ich strawa.świetna atmosfera stąd po raz kolejny ten wybór.Np. jest tam moja jagnięcina przyrządzana na różne sposoby i te zajebiste sosy mojo verde i mojo rojo.sosy bardzo proste do zrobienia,rzadko je robię bo zapominam o nich.Potrawy z królikiem to ich regionalny majstersztyk a chuleta de cerdo to dla miłośników grilla niezła jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.